Chp ve AtaTÜRK. AtaTÜRKü sevmeyenler. AtaTÜRK hakkında neler biliyorsunuz?

Neler biliyorsunuz AtaTÜRK hakkında?
sevmeyenler var mı burda?
Ben bildiklerimi anlatayım... AtaTÜRK son drrece TÜRKçü bir liderdi. Bugün sırf AtaTÜRKün kurmuş oldugu parti için chp ye oy verenler büyük hata yapiyorlar nedenmi?
AtaTÜRK:
- "ne mutlu TÜRKüm diyene"!
- "kendi kanını taşiyandan başkasına güvenme"!
- "Istanbul'da çikan bir gazeteyi Kasgar'da ki Türk de anlayacaktir." (Not: Kaşgar TÜEKistan başkentidir")
- "Dünya yüzünde, Türkten daha büyük, ondan daha eski, ondan daha temiz bir millet yoktur ve bütün insanlik tarihinde görülmemistir."
-"Biz dogrudan dogruya millet severiz ve Türk milliyetçisiyiz. Cumhuriyetimizin dayanagi Türk toplulugudur. Bu toplulugun fertleri ne kadar Türk kültürüyle dolu olursa, o topluluga dayanan cumhuriyet de o kadar kuvvetli olur."
- "Ben her şeyden önce bir Türk milliyetçisiyim. Böyle doğdum. Böyle öleceğim. Türk birliğinin bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım."

Bu sözler AtaTÜRKe aittir! Ve bugünki chp bu yoldan gitmiyor "ne mutlu TÜRKüm diyene" bile demiyor.. AtaTÜRK yolundan tek giden bir parti vardır oda MHP'dir! hedefi TÜRK birligi olan tek parti!

Atatürkü sevmeyenler...
Evet AtaTÜRK alkol kullanırdı peki ya sen sevmeyen, sen 4:4 müsün? O onun ve allahın arasında olan birşeydir buna sen karışamazsın! AtaTÜRK başörtüsünü kaldırmış... Öyle birşey yok! AtaTÜRKün anneside eşide başörtülülerdi, AtaTÜRK kara çarşafı kaldırdı sadece gözlerin gmzüktüğü o çarsaf.. neden? Fransız askerleri kadın kılıgına girip onu giyiniyordu diye!
AtaTÜRK latinceyi getirdi evet ama arapçayı yasakladımı? Hayır! Latinceyi getirme nedeni TÜRK toplulugun yazma okuma bilmesi için kendini geliştirmesi için!
Güncellemeler
+1 yıl
Hadi kafa tutun bana bu konuda arkadaşlar.
Chp ve AtaTÜRK. AtaTÜRKü sevmeyenler. AtaTÜRK hakkında neler biliyorsunuz?