Diğer Adana doruk dershanesi nasıl? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Adana doruk dershanesi nasıl? evet arkadaşlar nasıl giden var mı ve siz hangi dershaneyi öneririniz? Güncellemeler+1 yıl hiç mi kursa giden yok Adana doruk dershanesi nasıl? Cevapla Öneri Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
GemisiniSurenCaptain Takip Et Xper 4 Yaş: 38 +1 yıl Murat'a git 0 7 Yorumla Soran +1 yıl murat eğitim ygs - lys veriyor mu? Yorumla GemisiniSurenCaptain +1 yıl Veriyor Yorumla Soran +1 yıl adanada mı yaşıyorsunuz?fiyat konusunda bilginiz var mı? Yorumla GemisiniSurenCaptain +1 yıl Evet adanalıyım fiyat konusunda bilgim yok git görüş istersen. Yorumla Soran +1 yıl ben teknosanın arkasındakine sormuştum orası vermiyoruş sizin söylediğiniz ne tarafa düşüyor Yorumla GemisiniSurenCaptain +1 yıl Benim dediğimde orası Yorumla Soran +1 yıl kültür evleri ygs kursu veriyormuş diğer kurslarına gitmiştim pek tınladıkları yok sence ücretsiz kültür evi ygs kursu mu yoksa özel kurs mu? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Murat'a git
murat eğitim ygs - lys veriyor mu?
Veriyor
adanada mı yaşıyorsunuz?
fiyat konusunda bilginiz var mı?
Evet adanalıyım fiyat konusunda bilgim yok git görüş istersen.
ben teknosanın arkasındakine sormuştum orası vermiyoruş
sizin söylediğiniz ne tarafa düşüyor
Benim dediğimde orası
kültür evleri ygs kursu veriyormuş diğer kurslarına gitmiştim pek tınladıkları yok
sence ücretsiz kültür evi ygs kursu mu yoksa özel kurs mu?
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!