Bu aşamalar hakkında bilgisi olan var mı?
ben reklam için başvurmak istiyorum ama hiçbir bilgim yok.
İstesek kaydımızı sildirebiliyoruz degil mi?
ben reklam için başvurmak istiyorum ama hiçbir bilgim yok.
İstesek kaydımızı sildirebiliyoruz degil mi?
Öncelikle git eğitim al Tiyatroculuk kursları vs... Orda bilgi edinirsin. Sakın öyle şurada varmış burada bilmemneymiş benim kanıma girdiler az daha erberke kayıt oluyordum Doğrusunu bilmiyorum ama çok kötü eleştriler duydum aklına en kötü ne gelirse o var.. ondan önce de bir yere gitmiştim sacma sapan teklifler geldi. Şu an gençsin hoşuna gider eğer yanlız gidersen başına bela alırsın
çok istiyorsan Tumay Özokura git yine ona guvenirim ama mutlaka ön egitim al
istediğin zaman çıkamazsın.kaydolursun,çirkin,güzel farketmiyor,hertürlü kaydoluyorsun.reklam ajansı diye sadece reklamlarda oynıycam sanma,flash tv mapus programına seyirci olarakta gönderirler.imzaladığın sözleşmedeki(en az 2 yıl oluyor) süre kadar çalışmak zorundasın
Ajansın şartlarına baglı bilindik iki ajans var turkiyede onlara kayıt yaptır.girişken degilsen girme bu işlere.ya çok güzel olman gerek ya da yalaka.yalakaların çabalarına hayran kalıyorum.tabi senin ki szlşme degil kayıttı birde anlasma olsa basbakanlıga cikardin
belirli bir süre onların adamı oluyorsun istersen çıkamazsın.sözleşme imzalatıyor.
Cevap
6Cevap
bende federal ajansa kaydoldum ... cok şey istemiyolar önlü arkalı kimlik fotokopisi bide devlet hastanesinden sağlık raporu yetiyo :DDDD (( koskoca fbı ne hallere düştü)))
benim akrdeşim başvurdu hiç oralı olma verdikleri para para değil zamanını çalıyorlar gece 5 dede çağırsa gitmek zorundasın.
Boş işler, hiç uğraşma. Zaman kaybı
BANA ONLU ARKALI FOTONU YOLLA REKLAMINI YAPİM :)
oraya adım attın mı çıkışın olmaz gitme.
sildiririz heralde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar