Medyum cuneyt demircan la calisan var mi? Bilginiz var mi yardim edin. Kotu amacli bisey degil. Baska medyumla calisan var mi kac kere dolandirildiniz? Simdiye kadar 9 bin tl para kaybettim yalvaririm yardim edin. Sakin ama sakin yargilamayin basiniza gelmesin!
Birilerini kendine bağlamak eçenmi, kaç defa yaptırdın bağlama işlemini,3 mü 1 yıl içerisinde üç defa bağlama, bu bağlamaları yaptırana kadar üzerindeki doğuştan soysalı ve doğuştan soysalın musallatlarının senin üzerine yapmış oldukları bağlamaları, bölgesel ve genel bağlamaları, muskaları, sihirleri çözdürsen daha iyi olmazmıydı. Nasibin kısmetin, bahtın, talihin, şansın ve basiretin kapalı.
Sogutma icin yaptim. 1 ay bir adamla calistim dolandirildigimi cozdim. Simdi bir kadinla calistim 2 hafta dedi 1 ay oldu nerdeyse hic bisi yok. Ikiside dolandirici. Caresiz olmasaydim yapmazdim. Kucuk bir sansim bile olsaydi yapmazdim. Elimden geldeydi biseyler bu yollara basvurmazdim. Oturup dua etsem zaten biliyorum bu isin cozumu yok. Omur boyu mutsuz olucam. Her gunun mutsuzluk icinde gecmesinin ne demek oldugunu en iyi ben biliyorum o yuzden denedim. Kimse bana yardim etmiyor..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yaptırdıysanız bilgi verir misiniz güvenilirmi cüneyt bey
Siz yaptirdiniz mi
@askoyetooo hayır güvenemedim
Ne için çalıştın medyumlarla.
Birilerini kendine bağlamak eçenmi, kaç defa yaptırdın bağlama işlemini,3 mü 1 yıl içerisinde üç defa bağlama, bu bağlamaları yaptırana kadar üzerindeki doğuştan soysalı ve doğuştan soysalın musallatlarının senin üzerine yapmış oldukları bağlamaları, bölgesel ve genel bağlamaları, muskaları, sihirleri çözdürsen daha iyi olmazmıydı. Nasibin kısmetin, bahtın, talihin, şansın ve basiretin kapalı.
Sogutma icin yaptim. 1 ay bir adamla calistim dolandirildigimi cozdim. Simdi bir kadinla calistim 2 hafta dedi 1 ay oldu nerdeyse hic bisi yok. Ikiside dolandirici. Caresiz olmasaydim yapmazdim. Kucuk bir sansim bile olsaydi yapmazdim. Elimden geldeydi biseyler bu yollara basvurmazdim. Oturup dua etsem zaten biliyorum bu isin cozumu yok. Omur boyu mutsuz olucam. Her gunun mutsuzluk icinde gecmesinin ne demek oldugunu en iyi ben biliyorum o yuzden denedim. Kimse bana yardim etmiyor..
Kimi kimden soğutacaksın
Üzerindeki bağlamaları kim yaptı sana.
Nisanlimi kendimden sogutcam. Baglama diye bisey yapilamdi ki
Senin bir şey yaptırmana gerek yok,5 yıl önce seni bağlayan iblis soğutur zaten.
Sana ileriye dönük kimsenin yaklaşma şansı yok.
Doğuştan soysalının musallatları bağlamışlar seni, o yüzden, sana kimseyi yaklaştırmazlar
Senin musallatların yapmışlar zaten nişanlına soğutma ve ayırmaları.
Nasibin, kısmetin kapalı hem.
Bu nişanın ilerisi olmaz
Başkası ilede olmaz
Nasıl bağlıyorlar, bir yere mi bagliyorlar , evlenmiyor mu o zaman
Boyutsal nikah, imam nikahı gibi, normal bir evlilik gibi.
Tek taraflı nikah nasıl oluyor, zorla birini tutuyorsa nasıl çözülür bu,
Soruyu soran sensin değilmi
Doğuştan soysalın var, bu soysalının çözülmesi gerekir.
Musallatlarının temizlenmesi herekir
Uzun iş, zahmetli iş, birde senin yapyaptırdıkların ve yaptıracakların, işleri tamamen arap saçına çevirdi
Zor günler seni bekliyor
Anlamiyorum ne demek istiyorsunuz ne olursun ozelden konusabilirmiyiz
Abi
Bişi derdim sana da burdan söylemek mantıksız
Ne diyceksin hakaret mi
Hayır ne hakareti sadece başımdan geçen bir olayı anlatacaktım
Merhaba yaptirdinizmi cuneyt beye?
Siz yaptirdiniz mi
Yaptiridniz mi