Annem bana küstü, trip atıyor, konuşmuyor. Ne yapmalıyım?

Dün sabahleyin ablam, annem ve babamla konuşuyordu, ben de odamdaydım. Sonra ablam annemlere "Neden salonda oturmuyoruz da oturma odasında oturuyoruz? Evin en güzel yeri salon." falan dedi. Ben de duyup yanlarına geldim. İşte ablamı destekledim falan. Sonra annemler "O oda misafir odası" falan bir şeyler gevelediler. Biz de salonda oturmak istiyorduk ama. Daha sonra babam "Büyüyünce eviniz olunca gidin oturun salonda" dedi. Ben de "O zaman ben de sizi salonuma oturtmayacağım. Dedim. Sonra da sinirlendiğim için "sizi tuvalette ağırlayacağım" dedim ama gerçekten bunu ciddiyetle söylememiştim. Annem de çok alıngandır bu yüzden bana küstü. Babam o kadar takmadı hatta babam gülmüştü bile ama annem çok alındı. Kahvaltıda gayet güzel geçiniyorduk annemle bu sabah ve hiçbir şey olmamış gibi konuştuk güldük eğlendik. Sonra ben saçlarımı kestirmek için kuaföre gitmek istedim. Tam kuaföre doğru yürüyorduk ki birden durdu. "Sen büyüyünce yatlarda villalarda istediğin yerde yaşa. Ama benim kalbimi bir daha kazanamayacaksın"gibi şeyler söyledi bana. Sonra tamam falan saçlarımı da kestirdim markete girdik bir çaydanlığa bakıyordu fikrimi sordu hiçbir şey olmamış gibi ve sonra bahçede beni arkadaşım bekliyordu ben de yanına gidebilir miyim dedim "istediğin yere git benden uzak dur" gibi bir şey söyledi sonra eve girdi. Arkadaşlar anlamıyorum bir trip atıyor sonra hiçbir şey olmamış gibi davranıyor. Sizce çok mu abartıyor yoksa ben gerçekten onu kıracak bir şey mi söyledim? Onunla barışmak için ne yapmalıyım?
Annem bana küstü, trip atıyor, konuşmuyor. Ne yapmalıyım?