Bu üç şehirden hangisi daha iyi sizce. Bir mersinli olarak soruyorum sizce 3ünden hangisi daha iyi gelişmişlik olarak
Malatya
Elazığ
Erzincan
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Malatya Büyükşehir'dir zaten yani gelişmiş. Erzincan'a ve Elazığ'a da gittim. Tabiki de Malatya. Erzincan şirin birköy misali zaten, Elazığ da küçük.
3 şehride görmüş ve gezmiş birisi olarak diyorum ki kesinlikle Malatya. Erzincan çok küçük Elazığ gelişmiş biryer değil. en iyisi Malatya
3 Şehir İçerisinde ve Bölge İtibariyle En Geniş İmkanlar ve En Gelişmiş Şehir #Malatyadır.
Cevap
15Cevap
malatya tabiki ülke genelinde çıkardığı potansiyel insanlara bak
gelişmişlik olarak malatya ama insan dersen elazığın tırnağı etmez iki şehir de
ne için ama neden soruyrsun calısmak için mi kalıcı mıı okul mu
Bende kararsız kaldım
Bir elazığ li olarak Malatya diyorum
Erzincan'ı seviyorum içlerinden 😂😂😂
3 şehirin 3'üde muhafazakar şehirdir haberin olsun
Malatyalı olan eski erkek arkadaşım aleviydi. Elazığ ve Erzincanlı arkadaşlarımda sünni
O kadarını bilmem muhafazakar memleketler olsada tek avantajlı tarafı Türk nüfusun egemen olması özellikle erzincanda K*rd nüfusu yok denecek kadar az
Bence muhafazakâr olmaları en avantajlı yanları
tabi ya tecavüz olur sesleri çıkmaz çıplak heykeli kapatmaya erzurumdan gelirler muhafazakarlar hayatta en nefret ettiğim tipler muhafazakar gericiler
Geri kafalı olan sensin. Daha muhafazakârın kelime anlamını bile bilmiyorsun. Gerçek muhafazakâr kötü olayların hepsine tepki gösterir o saydığın şahıslar muhafazakâr kısma girmiyor. Sadece öyle gözüküyorlar gerçek muhafazakâr değiller. Bende başımı örtsem muhafazakâr gibi görünücem ama belki de pisliğin biriyim işte sırf bu yüzden sizin gibi cahiller yüzünden ülke bu durumda. Hep sizin gibilee yüzünden Başımızdaki başkanlar. Muhafazakârlığın ne olduğunu bir araştır
Muhafazakarlık geri kafalılıktır
Hiç biri ama aralarında yine de Malatya
Malatya tabi ki. Okumak için mi sordun?
Malatyalı olarak tabikide Malatya diyorum 😅
Malatya memleket ❤️😂
üçüde b. ok gibi mk dmaskldmkals mkosa
Malatya
Erzincan
malatya daha iyidir
malatya tabiki..
malatya iyidir
Erzincan.