pazar günü yok yani bulamazsın o zaman. bir fiyatını sor ilk önce sonra karar ver bence çünkü pazar bulamazsın hafta bugün cumartesi bugünde bulamazsın pazartesi bir gün bekle çok mu acil
Bilemiyorum bence benim durumum özel benim tek yumrtaligim alındı zaten sol yumurtaliginda ksit çıktı ameliytala aldılar sonra sağda görünru onu da aldılar o tek yumurtalık benim için önemli şu an ve 15 gündür kanamam var acile gittim agrin olmadığı için ultrason cekemeyiz diyo en kisa zmanda kadın doğuma git dedi kan değerlerine baktı normal dedi çarşambaya randevu aldım ama ben beklemek istemiyorum özel de cekmiyo ki pazartesi günü final sınavım var artık çıkışta gidicem hayrina bakarsa randevusuz bilmiuorum yani olmadı çarşambaya kaldı yine
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
özel bir hastaneye gittinmi?
Ozele gitmedim param yok o kadar
pazar günü yok yani bulamazsın o zaman. bir fiyatını sor ilk önce sonra karar ver bence çünkü pazar bulamazsın hafta bugün cumartesi bugünde bulamazsın pazartesi bir gün bekle çok mu acil
Yani bilemiyorum benim tek yumrtaligim var ve 15 gündür kanamam var artık acil mi değil mi bilemem
yani tabi dikkat et 112 yi arayıp doktora bağlatabilirisn
O gün bari tatil yapsınlar
Kanka doğru da bilmiyorum yaa acil bişey olsa ultrason cekilmemesi saçma değil mi:/
Acil bir şey olsa direk müdahale ederler hemen de ultrason acil değil kiii
Bilemiyorum bence benim durumum özel benim tek yumrtaligim alındı zaten sol yumurtaliginda ksit çıktı ameliytala aldılar sonra sağda görünru onu da aldılar o tek yumurtalık benim için önemli şu an ve 15 gündür kanamam var acile gittim agrin olmadığı için ultrason cekemeyiz diyo en kisa zmanda kadın doğuma git dedi kan değerlerine baktı normal dedi çarşambaya randevu aldım ama ben beklemek istemiyorum özel de cekmiyo ki pazartesi günü final sınavım var artık çıkışta gidicem hayrina bakarsa randevusuz bilmiuorum yani olmadı çarşambaya kaldı yine
Zor bir durummuş. Rica et bir doktora falan
Edicem ama sanmıyorum yaa randevusuz bakmaz ki ayrıca ne zman bakacak bütün hastalar bitsin ondan sonra girerim belki
Yanii orası öyle
Ama yani hayrina baksın beni muayene etmesin ultrason cekilmemel gerek
Gerçekten acil bir durum varsa çekilir