https://hizliresim.com/aEj9j7
Nişanlımla kavga ederken yüzüğüyle ve tırnağıyla yüZümü çizdi tamamen nasıl geçer nolur yardımcı olun?
Nişanlımla kavga ederken yüzüğüyle ve tırnağıyla yüZümü çizdi tamamen nasıl geçer nolur yardımcı olun?
; Yara izinin bulunduğu bölgeyi hijyen açısından iyi temizlemeniz gerekmektedir. Daha sonra bir çay kaşığı limon suyunu pamuğa dökerek , yara izinin olduğu bölgeyi ovun. Ovma işlemi bittikten sonra limon suyunun yaklaşık 10 dakika kadar cildinizde kalmasını sağlayın. Ardından cildinizi temizleyebilirsiniz. Yaklaşık 1 ay boyunca günde 2 kere uygulayabilirsiniz.
Teşekkür ederiim
adamın pençeleri var herhal
img02.alkislarlayasiyorum.com/.../119641-19230.jpg
😟😟😟 malesef ya napmam lazım
izi geçer de ruhunda bıraktığı iz geçer mi bilmem... zararın neresinden dönersen kardır diiyorum...
Haklısın bencede
furocin merhem al sür geçer. Hayvan ya elleri kırılsın
Amiiinn inşallah
benim eskisidr vurmuştu bana elmacık kemiğim ağrımıştı morarmıştı yanağım ağzına zıçtım ama. taviz verme
Şerefsiz hepsi ya yemin ederim karşısındakilerin kız olduğunun farkında değiller sanırım
güçleri bize yetiyor gevşeklerin
Aynen öyle 6senemi heba etmesem bir dk düşünmez koyardım tekmeyii
Cevap
13Cevap
O nişanlı değil başka bişeymiş. Salyangoz kremi diye bişi var kardeşimin yüzündeki izler için kullanmıştık ama iz kalmaz gibi yinede sen bilirsin.
Hiç duymadım daha önce kesin işe yarıyormu
Anladıım nerde satılıyor
Tamam
Halen yara ise kantoron yağı. İz kalmasın diye elma sirkesi. %100
Resmini koydum kabuk bağladı
Eminmisin iz kalmayacağına ya evet şerefsiz ya soğutuyo zorla kendinden
Deniycem mutlaka
Öylemi diyosun 😟
Öyle diyosun ama 6sene oldu dile kolay
Haklısın
boya geçer kız, araba çiziklerine falan boya yetıor sanırım
Ne saçmalıosun be
ne sacmalamıorum kı :D
Silverdin varsa sür 3-4 saat bekle sonra acıtmadan kabuğu yol.
sen o kişiden acilen ayrıl evlendikten sonra kadına şiddet diye ciyaklarsın sonra, geçmesi içinde bekleyeceksin.
Ne kadar sürede geçer peki ya 6 yıldır birlikteyiz ilk defa böyle bişey yaptı
Mümkünse ayrılda ileride daha kötülerine maruz kalma, azıcık aklınızı kullanın aileniz fiske vurmamıştır, elin adamının ne hakkı var
Aynen sen kimsin bana vuruyosun ailem bile vurmadı deyincede kocan olucam dedi bende bu gidişle o biraz zor dedim
O ne demek yani kocan olunca dövme hakkınamı sahip oluyomuş, azcık aklın varsa ateşe atmazsın kendini, haberlerde görüyosun eşini öldüreni falanı
Evet haklısın
Seni başının üstünde taşımalı kul köle olmalı kadınına, o ne öyle yüzünü çizerek falan, seni süşündüğümden diyorum ben ne çok akıl verdi falan deme
Yok hayır Allah razı olsunda ne bileyim ya seviyorum kopamıyorumda
Takip etsene beni
Kullanıcı adın ne
Gizliden çıkıyım gelince yazda sen
Çık
Çıktım
Çıktım takip etmedin ayıp yaptığın
Afedersinde öküzmü o bence onla olmaz sana şiddet uygular yol yakınken ayrıl
6 sene oldu
İlk defa yaptı böyle bişey çok üzgünüm
Kötü olmus ya evdeki kremeri sür mücize krem var oriflame da o neredeyse butun boyle basit yaralanmalarda ise yariyor gecmis olsun
Kasten mi oldu? Yanlışlıkla mi
?
Vurdu araba kullanırken ona vurdum çok sinirlendim kavga ediyoduk yüzüğü tırnakları falan çarptı baya kanadı
Hayır öküz. O ya
Sağol canıım bilmiyorum çok kararsızım seviyorumda özelden yaz istersen
Neden kavga ettiniz yenge
Özelden yazabilirsn
Manyak mısın lan niye izin verdin böyle bir şeye?
Kavga ettik çok kötü o esnada oldu araba kullanırken bende ona vurdum sinirlendi baya
Napmam lazım
Teşekkür ederiim yapıcam
küçük sivilce bantları var yapıştır sivilce de
Sivilce değil bu
yahu biliyorum görünmemesi içinse bunu yap gerisini bilmem saklamak için yaniiiii
Saklamaya gerek yok kedim yaptı dedim herkese nasıl geçer ama
heh bende onu dicektim yalan söyelme diye onu yazmadım
krem merhem falan sür
Onun yaptığını bilmelerini istemedim ya bir çözümü yok mu bunun ya yüzümde hiç iz yok bunlar dışında
yahu geçer kanser hücresi değil his değil farklı bişey değil kedi şeyini görmüş yara sanmış :D
Demesi kolayy bir bayanım ben
sorun etme bende bir erkek olarak bakıyorum her gören kötü bişey düşünmez ön yargılı olanlar hariç
Nişanlıyken böyle yapan evlenince..
Ve sen halen nişanlım mı diyorsun... ?
İlk defa böyle bişey yaptı
sen kabul ettinse sorun yok..
Edemedim
ee yani?
öldürseymiş ya bu ne be oha
Çok kavga ettik ilk defa böyle bişey oldu
Allahından bulsun
aloe vera kremi sur hemen gecer
İzi gecerde yuregine actigi yara gecermi
Geçmez tabi orası ayrı nasıl geçer