Sadece samimi bir şekilde yarınki amaliyat için anneme dua eder misiniz o kadar çok ihtiyacım var ki yüreğimin ferahlamasina :( :(
Rabbim babamı aldı annemi bana bağışla nolur Yarabbi 😟😟😟😟😟
Rabbim babamı aldı annemi bana bağışla nolur Yarabbi 😟😟😟😟😟
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Rabbim annenin ve tüm hastaların yardımcısı olsun inşallah tez zamanda şifasını verir bütün dualarım annen için olsun gerçekten ama gerçekten birazdan uyurken annene dua edeceğim Allahim inşallah yardımcısı olacaktır anneni sana senide annene bagislayacaktir inşallah başarılı geçecektir ameliyatı bizi yaradan mevlamiz hiç bir kulunun acı çekmesini istemez bizi birtek Rabbimiz korur ondan başka ilah yoktur umarım tez zamanda sağlığına kavuşur sende bol bol dua et şimdi çıkıyorum mesala bu siteden burda durmak yerine git dua et sorunu gören anlayışlı arkadaşlar kırmaz dua ederler onlarda Rabbim yarınki ameliyata iyilik meleklerini koruyucu meleklerini gönderir inşallah hayırlı geceler arkadaşım
Allah yardımcın olsun canım, İnşallah güzel geçer. Acil şifalar
Annen için çok üzüldüm ancak buradan dua istemek yerine kendin dua etsen daha mantıklı değil mi
Elbette burada ki bazı kişiler annen için dua eder Ancak birisi kötü yorum yapsa bir şeyler söylerse de üzülürsün o yüzden beni yanlış anlama ama keşke buradan bunu paylaşmasaydın yine de İnşallah annen sağ salim çıkar ve hep yanında olur
rabbim anneni sana bağışlasın yarınki ameliyatından sapasağlam çıkıp bir an önce şifasını bulsun inşaallah.
Cevap
32Cevap
YA ERHAMER RAHİMİİN sen Hay ve Kayyum olan, RAHMAN ve RAHİYM olan, sen Tevvap olan, sen sığınılacak en büyük varlık, varlığı var eden, esirgeyen, bağışlayan, hastalara şifa, dertlilere deva veren ALLAH'ım sen bu kardeşimizin annesine
EL ŞAFİ isminin yüzü suyu hürmetine şifa ver, onu sevenlerine bağışla. AZZE ve CELLE olan ALLAH'ım şanın ne yücedir. Ol deyince olduran gönülleri dolduran ALLAH'ım 99 isminin yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul et AMİN.
Rabbim Şafii ismini tecelli ettirsin tez zamanda..
Duanın vaktidir..
Rabbim bu musibeti günahlarına keffaret eylesin, Cennet'te yerini genişlettirsin..
Sizlere de sabır versin..
Allah, yar ve yardımcınız olsun.. Amin..
#Vesselam
Ah canım ya etmem mi 😔 Allahım Şafi adıyla şifa versin umarım sorunsuz çok başarılı bir ameliyat geçirir ve çarçabuk iyileşir Rabbim anneni sana seni de ona bağışlasın amin
geçmiş olsun iyi insanların hürmetine Allah hayırlı şifalar versin ameliyat sonrası bizle hayırlı ve müjdeli haberi paylaşırsan sevinirim dua et ameliyattan sağ salim çıkacak inş
geçmiş olsun kardeşim , insallah hayırlısıyla atlatır ameliyatini güzel bir sekilde yarın cevaplada soruyu nasıl geçtigini söyle bari içimiz rahatlasin
tabiki allah şifa verir inşallah.
ameliyattan sonra da sana iki çift lafım var burdan hatırlatırsın.
Edicem inşallah iyi geçer ameliyat çok geçmiş olsun
Acil şifalar diliyorum. Dermansız gözüken hastalıklara derman olmuş alternatif tıp seçeneklerine göz atmanızı şiddetle öneriyorum. Sıra arkadaşım ve öğretmenim kanser hastalığı ve by pass gibi ameliyatlardan kurtuldular
ederiz tabi. ALLAH TEALA sizi birbirinize bağışlasın
Rabbim hastalikta senden sifada senden dertte senden dermanda senden sen cumle hasta musluman kardeslerimize su mubarek gecelerin gunlerin yuzu suyuhurmetine. Sifa eyle amin
Rabbim sana bağışlasın inşallah anneni. Nesi var annenin
Rabbim inşallah tez zamanda sıhhattine kavuşmayı nasip eder
Allah şafii ismiyle şifa verir inşallah.. fetih suresi oku annen için..
Allah annene şafii ismiyle şifa versin Allah anneni sana bagislasn Allah yar ve yardımcınız olsun
yuce mevlam tum hasta olanlara şifa versin ölmüşlerimizin yerini cennet eylesin
cenab-ı rabbim hastalara şifa beklenti içinde olanlara- yol gözleyenlere yardımcı olsun
Doğarken ölüm tarihi yazılıyor biz ne desek boş, inşallah Ameliyat kazasız belasız geçer kardeşim
Allah anneni sana bağışlasın ve şifalar versin. İnşallah güzel ve başarılı bir ameliyat geçirir. Çok geçmiş olsun
yazdıklarınızdan etkilendim ve üzüldüm. babanıza allah rahmet etsin, annenize de acil şifalar versin.
Allah şifa versin en kısa zamanda sağlığına kavuşsun inşaallah
allah yardımcın olsun kardeşim. umarım hayırlı haber alırsınız yarın :(
Madem dualarla iyileşebiliyor o zaman ameliyata ne gerek var
Senin zekana hayran kaldım
çünkü insan, metabolizma fonksiyonlarının devam edebilmesi için yiyip s. çmak zorundadır. anlamanı beklemiyorum yiyip yiyip s. çamamış gibi bir tipin var. sebep sonuç ilişki kavramın benimkinden daha saçma.
insan psikolojık olarak yoruldugunda da duaya ihtiyacı var, sen müslüman mısın?
Sen eninde sonunda ölmeyecekmisin neden bu akılla halen yaşamaya çalışıpta dünyada boşu boşuna yer kapliyorsun
@Dark_Trouble kardeşim sence bir müslüman böyle birşey diye bilirmi insanı deli edeler böyle beyin fakiri insanlar
@Parliament23 furkan suresinde bir ayet var ''duanız olmasaydı ne ehemmiyetiniz vardı?'' gibisinden.. duayı küçümsemeye gerek yok.. dua büyük bir kurtarıcı... :)
@Dark_Trouble bunu bana değil bilmeyen cahil insanlara söyle dua herşeyin başıdır eğer bugün halen daha ayakta isek anamızın babamızın sevdiklerimizin ve bizlerin Allaha ettiğimiz dualarimizdandır bir insanı kurtarırsa dua kurtarır ne bir doktor ne bir ilaç nede bir tip uzmanı (çünkü onlarida Allah yaratmistir Allahin verdigi akilla doktor olmuslar onlar sadece bir yardimci ) mucize diye birseyde vardır Allah bizleri yoktan var etmistir demi
@Parliament23 aynen öyle :) mesela bir büyü yüzünden olanları doktor çzemiyor ama ayetleri okuyunca büyü bile çözülüyor
Ama işte bunu bu gibi insanlar anlamaz doktorları çok büyütmeyin onlar sadece birer yardımcı Allah onlara o akili vermeseydi hiç biri birşey olamazdı
Hanh ağzına sağlık kardeşim çok iyi dedin en büyük bir örnek verdin ama malesef bu ondan da anlamaz
@Parliament23 bizim yapmamız gereken adam gibi şükretmek... bir 12 cm lik böbrek 180 litre kan temizliyorsa... bir diyaliz makinesi 75 litre kan temizliyebiliyorsa, kimse kusur bakmasın.. nankörlüğe gerek yok.
@Dark_Trouble ağzına sağlık kardeşim bence burda boşuna vakit harcamayalım anlamayan insana birşey anlatamazsın sadece giden vaktimiz olur oda bu insana değmez bu dünyada pişman değillerdir ama cehennem yüzünü gördüklerinde çok yalvaracaklar Allaha ama malesef ki onlar artık birer bir ölü olucak ve o haklarını kaybetmiş olacaklar sana hayırlı geceler burda vakit harcamayalım Allaha emanet ol
@Parliament23 biz yine de anlatalım vebali kalmasın, sen ben dışlarsak bunlara kimse sahip çıkmaz, sonra anarşist olurlar
@Dark_Trouble yok kardeşim biz elimizden geleni yapıyoruz eminim ki buna bizim gibi çok insan anlatmıştır ama yinede anlamamislardir ve halen daha farkında değiller şu an aldıkları nefesi bile Allaha borçlu olduklarinin
@Parliament23 Allah yardımcısı lsun herkesin.
@Dark_Trouble amin amin aminnnnnnnnnn kardeşim
Allah yardımcınız olsun kardeşim
Allah acil şifalar versin, annenden ayırmasın.
Rabbim şafi adı ile şifa olsun inşallah..
Allah annenden ayrımasın, acil şifalar versin :(
Allah annene uzun ömürler versin kardeşim.
Allah uzun ömür versin iyi gecer insallah :)
Rabbim şafii dir inşaAllah şifa verir
Allah c. c. yardımcınız olsun
Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah
Hakkı'nda hayırlısı neyse o olur inşaallah
Geçmiş oşsun allah annenizi size bagışlasın
Allah yardımcın olsun
Allah şifa versin
umar iyi olur annen
Ederim elbette 🙏
Ne ameliyatı olcak
Allah şifa versin
Allah şifa versin
hayur
adimisin olum?
Ederiz ayıpsın
4 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar