Amin diyenler soruyu beğense yeter benim için 😇
Mübarek Ramazan ayında sahura doğru gecenin kıymetli vakitlerindeyiz. Gönlümden geçen bir şey var, ev konusunda dua edin, işim rast gitsin, zorlanmadan kolayca nasip olsun, kimin duasının kabul olacağı bilinmez. Mübarek vakitlerde bir Amin deyişinize talibim. Aşağıdaki metni dua niyetine okuyup amin deseniz bile yeterli, cevap yazmasanız da olur 🥹
Allah'ım. Bizden dua bekleyen bu kardeşimize Ramazan ayının yüzü suyu hürmetine gönlünden geçene hayırlısıyla, sağlıkla, mutlulukla kavuşmasını sen nasip eyle. Amin
Bana duasında yer verip amin diyen herkesin gönlünde ne varsa Rabbim ömrüne bin kat güzelini serpsin, şimdiden Allah razı olsun. Amin 🤍
Mübarek Ramazan ayında sahura doğru gecenin kıymetli vakitlerindeyiz. Gönlümden geçen bir şey var, ev konusunda dua edin, işim rast gitsin, zorlanmadan kolayca nasip olsun, kimin duasının kabul olacağı bilinmez. Mübarek vakitlerde bir Amin deyişinize talibim. Aşağıdaki metni dua niyetine okuyup amin deseniz bile yeterli, cevap yazmasanız da olur 🥹
Allah'ım. Bizden dua bekleyen bu kardeşimize Ramazan ayının yüzü suyu hürmetine gönlünden geçene hayırlısıyla, sağlıkla, mutlulukla kavuşmasını sen nasip eyle. Amin
Bana duasında yer verip amin diyen herkesin gönlünde ne varsa Rabbim ömrüne bin kat güzelini serpsin, şimdiden Allah razı olsun. Amin 🤍
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Gönlünden geçen ne varsa hayırlısıyla sana ulaşsın canım. Bu mübarek gecede ettiğin dua kabul olsun amin 🤲❤️ Evine huzur yerleşsin sofranda sıcak çorban 🍲 tatlın 🍯 eksik olmasın. İşlerin su gibi aksın kalbin ferahlıkla dolsun. Sahurda içtiğin bir yudum suyun, çayın 🫖 kahven ☕️ sana umut olsun. Ben de kalpten amin diyorum. Rabbim gönlüne göre versin güzel kardeşim ❤️
Amin 🤍
Amin canım 🤍 Bu güzel amin kalbine bereket olsun. Sahurda içtiğin çorba 🍲 içtiğin su ve çay 🫖 sana şifa olsun. Evin huzurla dolsun sofranda sıcak ekmek 🥖 tatlı bir muhabbet olsun. İşin gönlüne sinerek ilerlesin. Ben de kalpten amin diyorum 🤲❤️ Kahveni ☕️ yudumlarken yüzün hep gülsün.