Keyfi istediğini ve banageri dönmeyeceğini biliyorum sigarasindan gitmesin diye yaninda getirmeyip bizden otlanan bir tipti normalde hiç arayıp sormaz? Boylesine ne demeli

Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

peki senin burda bunu böyle yayınlaman , ve o kişinin ( söylediklerinde haklı olsan dahi ) arkasından konuşman , yüzünede yalan söylemen , ne kadar insani , ne ka dar erdemli bir hareket , senin yaptığın daya büyük bir ayıp bence. amacım kimseye sataşmak degil sadece fikrimi söyledim iyi geceler
Kendimi kotu hissettim aslinda fikir almak istesim sadece
yani benim fikrim bu , eğer birşeyleri düzelteceksek ilk kendimizden başlamalıyız düzeltmeye. belkide gerçekten ihtiyacı vardır veya yoktur , ama benim maddi gücüm 50 tl verebilecek durumda olsaydı o an ve o tarz bir arkadaşım isteseydi sanırım verirdim , sonuçta birinden borç istemek çok zor bir durum yani , insan utanır sıkılır ve ona rağmen istiyorsa gerçekten ihtiyacı var diye düşünürüm. geri vermezssede vermesin , kendimi iyi hissederim en azından
Boyle karaktersiz insan cok.
Birisinin sırtından geçinmek isteyen cok.
Alip vermeyen cok.
Başkasının bir kurusunu istemem üzerimde kalmasın. Kul Hakkı diye bisey var millet rahat rahat yıyor valla sasıyorum.
Enayi saniyormus demek beni zikkimin kokunu vereyim ogrenciyim be calisyor bideo bana versin😂
En sevmedigim tip konusmalarindan buram buram yapmaciklik akiyor zaten en iyisini yapmissin
Sorma ya ben de uyuz olurum
Bence direk mesafe koy arana isi dusunce gelenden bir cacik olmaz asalaktir cunku o insan
Hic gorusmuyorum normalde eski is yerimen bir kiz ya insa calistigi ilk hafta avas iter mi Allah askina sirf bedava ttil yapsin diye eski patronuyla ailesine yalan soyleyip antalyay gitti bide adamin art niyeti yok diyor isine gelmedi biz soyleyince
50 lira için kapıya dayanmaz kimse. Atmış, belli ki beleşci.
Ya biz calisirkn bkrim sigara pakerimi bitirdi bir iko gun boyle oldu e ben de aliyorum sonucta demi ben de yok dedim elimde gordu hani yoktu dedi ne yuzyuz insanlar vr ya cok iciyormus diye yanina bir tane aliyormus evde birakiyormus paketi kizi tanidiktan snra o yuzu vermedim artik bu tip insanlardan nefreet ederim
Cevap
29Cevap
50 lira için birisini suçlamaya değmez dostum küçük paraların peşin de koşuyorsun, versen de vermesen de onunla sonuçta bina yapamayacaksın, boş yere örnek vermişsin
Ben davranisindan bahsettim ayrica ben ogrenciyim 50 tl benim icin cok😡
Sen isinde gucunde olabilirsin ama 50 tl brnim 10 gunluk yemek param bu kizin ihtiyaci olsa yine verirdim ama buram buram yapmaciklik kokuyor en azindan enayi yerine koymasin beni
Sen daha iyi tanırsın verilmeyecek bir tipse iyi yapmışsın.
Yahu calisiyor bide 😀
Utanmaz çıktı desene :D
Bu nasil bişe bide o senin sevgilinmi bu nasıl bişe abi ben var harbiden egoist olmalıyim harbiden karakterim saglam malvarliğım iyi giderim var harbiden harcaniyorum farkina şimdi vardım
Ya eski calistigim yerden bir kiz
Ya biz calisirkn bkrim sigara pakerimi bitirdi bir iko gun boyle oldu e ben de aliyorum sonucta demi ben de yok dedim elimde gordu hani yoktu dedi ne yuzyuz insanlar vr ya cok iciyormus diye yanina bir tane aliyormus evde birakiyormus paketi kizi tanidiktan snra o yuzu vermedim artik
bu tip arkadaşım olmadı böyle ortamlarda bulunmadım böyle bir tip olacağıma ölürüm daha iyi 5 dk tutmam yanımda bunun gibileri
Bn de gorusmuyorum zaten
iyi yanlız insanların değerini bilin ne insanlar var dünyada :)
Bu mu yalniz
kendimi diyorum dostum için ölürüm
Neden buluyorsunuz böyle bozuk insanları birde sevgilin sende de biraz salaklik var kusura bakma artık
Ne sevgilisi eski is yerimdn bir kiz
Hmm peki 😀😀
senden 50 lira isteyene sen 100 lira ver ki sana 200 olarak geri dönsün :D
Jsjs iyi yapmısın bana da sınav günü kızlar geliyodu aqqq agızlarına sıcıyodum ahaha
Terslesemiydin ki ya rnayi yerin koyulmaktan nefret ederim yeminle Ya biz calisirkn bkrim sigara pakerimi bitirdi bir iko gun boyle oldu e ben de aliyorum sonucta demi ben de yok dedim elimde gordu hani yoktu dedi ne yuzyuz insanlar vr ya cok iciyormus diye yanina bir tane aliyormus evde birakiyormus paketi kizi tanidiktan snra o yuzu vermedim artik
Tersleyeydin de goreydi gununu
50 lirayı 1 ay sonramı verecekmiş :D lan ne adamlar var sahtekar kız bu verme sakın
Farkindayim
Gorusmuyom ki zati😂
Bu boyle yalaka da azcik cokta sevilirdi is yerinde😂
az bıle demıssın yanı aslında bırsey dememıssın kibarca bende para yok olsa verırım diyerek gecistırmıssn.
Buramburam yapmaciklik akiyor demi zikkimin kokunu vereyim ogrenciyim ben o calisiyor o bana versin😀
Benim geç ayikdigim taktik bak burada derdi 50 tl değildi seni enayi yerine koyarak kendine kurnaz gösterecek ortamında ki insanlara
knk 5 lira versene adasdas :D
50 lira için kim kapıya dayanır ki.
Iste aklincabeni enayi yerine koyuyor salagim ya ben😈
İyi gün dostları😂
Hemende belli ederlerms kedilerinii😀
ya hic verme bunlar ve boyleleri cok kurnaz
Borc vriwcek insan var verilmeyecek insan var sirf ttil bedavaya gelsin diye ailesin yalan soyleyip eski patronuyla antalyaya gitti is yerine ziyarete geldi falan biz deyince isine gelmediginden kardes gozuyle bkiyor bana dedi bu kiza borc verilir mi sence
Her gun gezmelerde ben ayda bir kere durumuma gore bir arkadasimla yemek yemege gidiyorum insan ayagini yorganina gore uzatmali ya
Istemesine istersine boylelri geri getirmiyor babamin ban aldigi bir oje vardi avonun cok everdim bir kiz odunc istedi ya soyledim soyledim kaybettim dedi bide siritiyor nasil zoruma gitti daha kac sey artik bu insanlari secebiliyorum taniya taniya
Ha soylemeyi unuttum calisiyo bide😀
kendini kullandırmaman güzel
Ya biz calisirkn bkrim sigara pakerimi bitirdi bir iko gun boyle oldu e ben de aliyorum sonucta demi ben de yok dedim elimde gordu hani yoktu dedi ne yuzyuz insanlar vr ya cok iciyormus diye yanina bir tane aliyormus evde birakiyormus paketi kizi tanidiktan snra o yuzu vermedim artik
Aynen gorusmuyorum zaten
50 lira için mi bunca mesaj?
Beni enayi yerine koymaya calisti boyle insanlari hic sevmem😕
İyi demişsin
Ben ogrenciyim 10 gunluk yemek param ayrica bbamdan yiyorum calisiyor yorganina gire ayagibi uzatsiz az gezsin bie beni anayi ydrine koymaya calisiyor
@Maldini22 azimsamiyorum yazdığımdan bu anlamı çıkartmayın. Yeri gelince kuruşa ihtiyaç olduğunu çok iyi biliyorum. Ama yalan ve üçkağıt olayını anlayabildigim için yazdım bu yorumumu.
50 lira içinmi şakımı bu :/
Ciddiyim Ya biz calisirkn bkrim sigara pakerimi bitirdi bir iko gun boyle oldu e ben de aliyorum sonucta demi ben de yok dedim elimde gordu hani yoktu dedi ne yuzyuz insanlar vr ya cok iciyormus diye yanina bir tane aliyormus evde birakiyormus paketi kizi tanidiktan snra o yuzu vermedim artik
İpek sende az caki degilsin ha :)
Haydaa ben ne yaptim yahu
Hemen cakmisn durumu yok demissin
Bazen kiziyorum kendime terslemeliydim aslinda resme enayi yerine koymaya calisti yazdiklarinda yapmaciklik akiyor
İpek olur oyle seyler takma gecti tamam
Adamlardaki rahatlığa bak ya.
Bir kızdan para istemek son yapacağım şeydir. Hele böyle yüzsüzlük artık söylenecek söz yok.
Eski calistigim yerden bir kiz
Bunlar tipik işi düşünce yazan tipler. Ha ben büyüklük bende kalsın diyerek yardımımı yaparım. İnsanlık için ama değer mi bilemem.
Aferin İpek , aslan İpek :D
Bunlar gerçek değil bence
Nasl gercek tedil bal gibi gercek yazismayi gormedin mi
Anlaşmalı yapiyosunuz sırf yaygara 50lira için kim bu kadar konusur
Sacmalama isim mi yok eski is yerinde kiz arkadasim yazdi normalde arayip sormaz gicik oluyorum boyle cikarci insanlara
He kızmı erkek sandım. yakında para karşılığı vermeye başlar o zaman
Yok o kadar egil gunahini almayayim ama sirf bdava tatil yapsin diye ailsine yalan soyleyip eski patronuyla antalyaya tatile gitti adam is yerinde kizi ziyarete gelmisti falan adama umit veriyordu biz soyleyince isine gelmedi tabi yok bana kardes gozuyle bakiyor falan amann
Bak sen irispi bide inkar ediyor. He bence yapmıştır biseler onlar kız.
Yapmamistir kizligini vermeyecek kadar da uyanik😂
Hımm. Alttan alttanda koruyorsun hani kızı seviyorsun ama kırılmışsin sen.
Yok valla hic sevmem ama gnc kiz lekelememAllah bilir
Aman boş ver hep iyi niyetimizden kaybeder olduk zaten kötüle gitsin.
İyi demişsin de sevgilin mi bu çocuk
Kiz bu eski is yerinden arkadasim
Zikkimin kokunu vereyim ya cikarci calisiyor zaten o bana verdin
Ama bu agir olmus :(
Ne agir olmus
İfşa etmeseydin keske. Eger senden para asirmak istiyorsa bu onun ayibi. Ama ayibi örtmekte karanlık gibi gece gibi olsak. ..
Ama kizi kim taniyacak ki ben bir yandan kendimi kotu hissettim fikir almak istedim sadece
Kimsenin tanimasina gerek var mı sence? Sen biliyorsun bu yeterli. Tabi bu benim fikrim sakın yanlis anlama 👍
Sana çok şey denir yazık
Ya enayi yerine koymaya calisiyor resmen😂
Olsun irtibatı kes ozmn ne burda ifşa ediyon ayip
Kim kizi taniyacak lutfen ama
Olsun yakışmadı
Tam ayrilmalik
Sevgilim degil eski is yerinden bir kiz
olsun
Böyleleri adam değil
Ama haksiz miyim simdi ben saf biliyor galiba beni buram buram yapmaciklik kmiyor mu zallah askina
Veremem ki olsada gercekten calismiyorum biliyor zaten
Zoruma giden ne biliyo musun kac gunu ac gecirdim borc istemedim kimseden kalkmis keyfi istiyor yaw
En iyisi kimseye borc falan vememek boyleleri kendini belli ediyor zaten😊
Ogrenciyim ben calisiyor o bana versin 😂
Boylesi sevgilim olur mu ya😂 eski calistigim yerden arkadasimdi
Kiz..
Hayir tabi😀
İpekmiş adı.
ben istemem, tuhaf
Kim bu
Eski is yerinden bir kiz
Mezarcı
Bizlik bir şey yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?