Diğer Salih Memişoğlu ne ayak? Dolandırıcı mı? yoksa harbi bir hoca mı? sayik erol tankut zaten dolandırıcı da? Dark_Trouble Takip Et Bilge Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor salih memişoğlu hakkında bilgisi olan var mı? Güncellemeler+1 yıl dfvvfgvd Salih Memişoğlu ne ayak? Dolandırıcı mı? yoksa harbi bir hoca mı? sayik erol tankut zaten dolandırıcı da? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (30-35) +1 yıl profesyönel bir yankesici ünlü bir hırsız :) 1 5 Yorumla Dark_Trouble +1 yıl nerden biliyorsun? bir ispatın var mı? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kankam Yorumla Dark_Trouble +1 yıl ben de seni ciddiye almıyorum, anca laf söyleyin, ispat et diyince sıyrılmaya calısın. Yorumla Sahin9 +1 yıl Sayik erol tangutun dolandırıcı olduğunu nerden çıkardın Yorumla Büşrakrkmz +1 yıl Bizzat tedavi olan biri olarak bu dediğinize katılmıyorum başına gelmeyen anlamaz böyle boş boş yorumlar yapar Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
profesyönel bir yankesici ünlü bir hırsız :)
nerden biliyorsun? bir ispatın var mı?
kankam
ben de seni ciddiye almıyorum, anca laf söyleyin, ispat et diyince sıyrılmaya calısın.
Sayik erol tangutun dolandırıcı olduğunu nerden çıkardın
Bizzat tedavi olan biri olarak bu dediğinize katılmıyorum başına gelmeyen anlamaz böyle boş boş yorumlar yapar
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!