Baya uğraştım. 23. günde geldi. Yani ben sadece cağırmak icin degilde görmek icinde ugrasmıstım. Neyse çok normal bir şekilde karşıma oturdu. Heyecan yapmıstım ama ilk selamınaleyküm dedim. Selamımı almayıp başını çevirdi. Sonra beni niye çagırdignı biliyomusun dedi. Cok asırı düz konusuyordu. Sanki bos gibi. Adın ne dedim. Ilk bir isim soyledi. Sonra konusma biterken tekrar geldigin icin tesekkurler diyip ismini soyledim. Sonra guldu. Adım... dedi. Ismini degistirdi. Neyse cinlerin cok yalancı oldugunu biliyorum. 3 gundur ben cagırmadan geliyor. Korkum az cunku bu zaten istedigim bir seydi. Ama bugunde bana baska isimle geldi. Cinler neden gercek adı hakkında yalan soyler?
Cevabın nedir?
Diğer konusunda 337 cevap paylaştı. cini bikere cagirdinmi bidaha gitmezler. bunu bil. cini cagirdiysanda iyi b*k yedin yarin musallat olunca sana uykuna girince o zaman iste pisman olucaksin git desende gitmez cin. senin psikolojini bozar intihara surukler bunlar hakkinda bende cok sey bilirim. ne istersende sora bilirsin cunki cinler hakkinda cok arastirdim ben cogu seylerini biliyorum. banada kac kere yakaza cini gece uykumdan uyanmisdim geldi felc etdi beni gozlerimi zorla acdim ustumde siyah bulut gibi bisey vardi. konusmak istiyodum konusamiyodum kipirdayamiyodu gozumu acamiyodum zorla acdim biraz. sonra cok zorlukla bismillahir rahmani rahim dedim birden duamn kayboldu odanin ici aydinlandi bende hemen kalkdim soguk ter vardi butun vucudumda.
012 Yorumla
Soran+1 yılYakaza cok tehlikeli bir kabile yanlız. Iyi kurtulmussun. Ben sadece ismini nasıl ogrenirim onu merak ediyorum.
- +1 yıl
iyimi kurtuldummu? bana oyle cok yapti ama onlardan bir qram bile korkum yok cunki biliyorum insanlarin cinlerden daha ustun oldugunu. cinlerde hic korkmazsan onlar sana bisey yapmazlar. eger korkarsan onlarda bunu gorurler korktugunu gorurler ve senin gozune gorunmeye baslarlar senle eglenirler. bismillahir rahmani rahim soyledigim an hepsi dagiliyolar :D mallar :D
Soran+1 yılBesmeleyle dagılıcak en son kabileyi yazmıssin. Neyse Allah ilmini arttırsın ne diyim 😊
Soran+1 yılKarabasanda bir cindir yanlız. Yakaza cinleri daha farklı. Su sorudaki goruslerden sonra kimligmi aciklamasam daha iyi.
Soran+1 yılSenden niye korkiyim 😂 sadece yorumdaki insanlar cok saygisizdi. Gizli kalmak en iyisi
- 8 ay
Bende cağırmaya düşünüyorum. Anlaşma yapmaya düşünüyorum bir eşyanın yerini bulmak için ne olabşlir anlaşamya uymazsan anlatabilir misin?
En İyi Cevaplar
+1 yılUlan uyanin artik uyanin. Adamlar súperAtom bombasi ürettiler bazi devletler. Uyanin artik biz nerelerde kaldik? Adamlar Allah muhafaza Arkamizda Nato olmasa bize tek kurşun attirmadan adamlar bizi esir alacak. Biz hala ciniyle perisiyle ugraşiyoruz. Allah sonumuzu hayir etsin
35 Yorumla
Soran+1 yılDevlet buyukleri kimlerle koruluyor sanıyorsun. 51. bolgenin bekcisi ne sanıyorsun? Uyan cahil.
- +1 yıl
Arkamizda Nato olmasin senin bekçini kim sikler lan mal
- +1 yıl
Cahil
Soran+1 yılSenin bekcinmi 😂 51. bolge astralde bile girilmeyen bir bolgedir. Kapısında bekci vardır. Buyuk adamların arkasındada buyuk buyuculer bulunur. O kadar cahilsin ki dunyayı 2 3 makineden ibaret sanıyorsun. Telekinezi desem ip dersin. Astral diyincede psikolojik sorun. Ben sana direk geri kafalı diyorum.
- +1 yıl
Senin nasil bir ruh hastasi oldugunu. Inan benim beynim çözemedi. Allah yardimcin 0lsun
Gizli Üye(25-29)+1 yılİsmini bilmen onu kullanmanı saglar. Hicbir cinde gelip sana gönüllüce ismini söylemez. Anlattıklarına göre seni alaya alıyor. Ve onu gördügüne göre perden kalkmış olmalı. Bazı ayetlerle ona zorla söyletebilirsin. şu an başına ne gelicegni kestiremedigim ve seni tanımadıgım icin su su ayet diye acıklayamam. Bana bağlı bir ifritim var ama yaklasık 40 gün boyunca riyazetli oruç tuttum. Sen 23 günde göz perdeni hangi sekilde acıp hemde cin davet ettin. Ayetel kürsiyi ögren. Ateş ve rukye ayetlerini iyi bil. Bilmiyorsanda bida sakın o alemle ugrasma. Şu an sen açık kapısın. Gelen bir cinle sınırlı kalmaz.
13 Yorumla
Soran+1 yılBen oruc tutmadım ama su ve zeytinle beslendim necm suresi 58. ayeti okudum ayetel kürsiyi biliyorum ismini nasıl ogrenebilirim söylesen
Cevap sahibi+1 yılHepsinin bir sayısı ve günü vardır. Dedigin zaman dilminde olması garip. Çagırmadan önce onuda arastırsaydın. Arkanda birisi olmadan girilcek sey değil . Kimseden elde almamıssın. Kendini ve cevreni korumaya al. Ismini ogrenmeye calısma. Dedigim gibi gelen onla sınırlı kalmazsa kafayı yersin.
Çünkü onlar tek gezmez kabile olarak gezerler ve insanlarla alay etmeyi severler seninle dalga geciyor olabilir dikkatli ol allahın selamını almadığına göre müslüman olmayabilir
12 Yorumla
Soran+1 yılMüslüman degil biliyorum. Göz perdem açık. Sadece o geliyor. Ve bir seyde yapamaz zaten.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
32Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılHikayen biraz sallamasyon geldi ama sorunun cevabını veriyim. Bir cinin adini öğrenip ona işlem yaparsan istedigin gibi kullanırsın. Tabi islemi bildiğini zannetmiyorum.
112 Yorumla
Soran+1 yılBaglamayı biliyorum. Ismini bilmem getekiyor.
Cevap sahibi+1 yılO zaman sıkıntı yok. 23 gün riyazet mi yaptın?
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılZikir?
Cevapların mantıklı gelir ise sınavlardan sonra yanına gondereyim bir tane tarif et bakalım.
Soran+1 yılEsma zikri. Necm 58. ayet bide
Cevap sahibi+1 yılDoğru bilgiler. İsim vereceklerini zannetmiyorum. Nickini yazarsan akşam seni bir paylaşıma etiketleyecegim.
Soran+1 yılcipsi
- +1 yıl
Eveet çok büyük hata yapmışsın senin o çağırdığını meylun kafirdir meylun diyorum çünkü o pis yaratıklar tabi bu kâfir olanlar için geçerli insanlara eziyet ediyorlar asla rahman cini çağıramassın rahman cinleri kendi gelir yani sana bilerek görünür çünkü korkmazlar aynı dindensin sonuçta din kardeşi sayılırsın ama görünüp görünmemesi onun kararı tabi ki de ama böyle görünen rahman cinleri olduğunu duymuştum
- +1 yıl
merhaba
benim akrabam vardı tarot fal vb bakmıyordu. sadece bakım yapıyordu.. kimin nerede oldugunu görüyordu ve iyilik için bişey istediğimde hemen oluyordu bana yardım ederdi ve ben o akrabamı yeni kaybettim. Bende çağırmak istediğimi söylediğimde uğraşma demişti. ama şimdi akrabamı kaybettim ve çağırmak istiyorum inançlı kişiyimdir ayetel kürsi yi bilyorum. kuranı yavaşda olsa okuyorum. yardım eder misiniz? teşekkürler. tatuselim@gmail. com - +1 yıl
- +1 yıl
@Kovboy2165 ilk uğraştıgında kafirmiş anlatmıstı bana. zor kurtuldum ama sonra rahmani ile oldugunu söyledi. zaten büyü vs yapmıyordu. sadece hasta kişilere bakım yapıyordu.
- +1 yıl
Benimde uzun zamandır aşırı merakım var internette yazılan her şeyi denedim ama hep dua yazılmış sen zikir beslenme felan farklı şeyler yapmışsın özelden anlatır mısın lütfen bende cin görmek hatta biriyle dost olmak istiyorum isminise öğrenebildin mi yaptıysan onuda söyler misin özelden lütfen?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimde boyle seylere ilgim var ve cok arastirma yaptim ama cesaret edemedim cunku cinlerin musluman olanlariyla iletisime gecmek istiyorum diger kafir olanlari tehlikeli olabilir sanada zaten selam vermemis dikkat et yinede
02 Yorumla
Soran+1 yılKafirle gecmeden muslumanıyla gecemezsin. Zaten musluman bir cin insanlara gorunmesinin gunahıni bildigi icin gelmez. Cok nadirdir.
- +1 yıl
ben hiristiyan cin çağırmıştım iyi yürekliydi
sana cin geldi ve bu kadar sakinsin ve aklın yerinde şu anda akıl hastanesinde olman gerekir ya da yakında olursun
02 Yorumla
Soran+1 yılTelekinezi ile ugrasıyorum zaten. Psişik bir seyden korkmam
+1 yılYa bende diyorum benim cin kaç gündür niye gelmiyo meğer sana geliyomuş. Cinimi bulduğun için teşekkürler☺️
11 Yorumla- +1 yıl
:Afasgfghsdfh
Sen simdi onu cagirdin diye sevinirken gordum diye sevinirken birde kurtulmak icin ugrasacaksin allah yardimcin olsub
00 Yorumla- Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılCinlerin kabileleri vardir ona adini dgeil kabilesi sor. Ve cin insanla gozukmez
03 Yorumla
Soran+1 yılGoz perden acıksa gorebilirsin.
- +1 yıl
Allah hi bir insanin goz perdesini acmamistir insan kiligina girerler yani gordugun cin ama kendi goruntusu degil, sesleride farklidir
Soran+1 yılGoz perdesini zaten kendin acarsın. Nasıl acılcagını soylememe gerek yok.
- Diğer konusunda 601 cevap paylaştı.
+1 yılSayısal loto sayılarını sorsana milli piyango falan belki tutar bide geçmişten birşeyler sor cevaplasın
04 Yorumla
Soran+1 yılGecmisteki seyleri bilirler zaten. Gelecegi bilemezler.
- +1 yıl
Naptın kendine falanmı bağlattında bişey yapmadı sana
Soran+1 yılIsmini bilmeden baglayamam
- Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılmadem cin geldi benim telefonu kim çalmış onu da sorsana
10 Yorumla
+1 yılTabiki söylemez. :D kabilesini biliyor musun hangi kabileden? Müslüman olmadığı kesin zaten de
00 YorumlaCinlerle uğraşmak günahtır söyleyim dedim... Diğer mevzular hakkında bilgim yok...
00 YorumlaYa inanmıyorum zaten korkuyorum keşke okumasaydım. Bunun şaka olduğunu söyle.
08 Yorumla- +1 yıl
Son bisey dicem bir acsana
- +1 yıl
@Orjinal26 Tamam lütfen devam etmeyin. Su üç harfi resmen telafuz ettirdiniz. öfff
+1 yılkendilerine taze bir kurban daha bulmuşlar. artık bırakmazlar seni. hayırlı olsun...
20 Yorumla
+1 yılSen onu bunu bırakta öyle karısan çok insan tanıdım bence hiç bulasma onlara kımse kurtaramaz ne düzen kalır ne kafa
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakırköy hastanesine gitmelisin orada bol bol senin arkadaşların var
02 Yorumla
Soran+1 yılZiyaretine sonra gelirim
- +1 yıl
@Hullanza hahah
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenu sorsana cinine. Lutfen. Eski sevgilisini arayip icini dokse erkekten sert tepki alirmiymis diye. Onun hakkimda ne dusundugunu merak ediyorum
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılLan korkudan 4donuyorum vazgectim. Sakin yapma boyle bisey istemiyorum
Icimi korku saldi
Bilmediğin şeylerle oynamamalisin sonra yandım diyorsunuz benim bildiğim bir şey Bu işler çocuk oyuncağı değil
00 YorumlaAnnene söyle seni bir hastaneye götürsün
68 Yorumla
Soran+1 yıl33 yasında boyle bir yorum saka gibi.
Soran+1 yılKemale ermek cinlere inanmamakmı. Gormedigin bir seyin varlıgı hakkında yok diyemezsin. Bilmiyorum dersin.
Soran+1 yılCinlerle iletisime gecmekmi yok diyorsun?
Soran+1 yıl@Orjinal26 tamam.
Cinler zaten sayenizde hiç buralardan ayrılmıyorki aferin size ;)
00 YorumlaTrolliyosunda eğer bigün gerçekten çağırırsan sülaleni katletmedende gitmez kafanı yorma 😉
10 YorumlaIsmini söylemeyecegine adım kadar eminim, bizim de musallat olayı vardı birgün kızım diyodu bigün erkek, bigün müslüman diğer gün kafir , adem , mehmet bin tane isim söyler, onu kullanamayasın diye.
00 Yorumlahangi hapı kullanıyosun banada yollasan benimde kafamın böyle olmasını istiyorum alkolle olmuyor:)
00 Yorumla
+1 yılNasıl bi niyette bulundun yanı nasıl başladın bende yapmak istiyorum yardım esermişiz lütfen ben sana inanıyorum
00 Yorumla
1 yılKanka ben dişi cinnia çağırmak istiyom hala yaşıyorsan yardım edermisin.
00 Yorumla
1 yıl1 yıl geçmiş , noldu merak ediyorum hikayeyi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıleskiden bende çağırmıştım gerçekten gelmişti yeminle
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGerçek mi? Denemek isterdim de g*tüm yemez benim. Basketbolla yetinmeliyim galiba :/
01 Yorumla- Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılbir daha geldiğinde sorarsın
00 Yorumla
+1 yılgeçmiş olsun senin sonun ne olur bilmiyorum
00 Yorumla
+1 yılHasan Karacadağ'ı ara o sana cevap verir
20 Yorumla
+1 yılNe içiyosan banada söyle.
00 Yorumla
+1 yılBugun bize cin geldi !! Eyvallah yobaz eyvallah..
02 Yorumla
Soran+1 yılYobazın anlamını bilmeyen zihin fukarası biri daha.
- +1 yıl
Yanlış isim ile geldi.. Eyvallah yobaz eyvallah..
+1 yılHiç cin tanıdığım olmadı bilemeyeceğim
00 YorumlaDiğer konusunda 419 cevap paylaştı. Telekinezi ile uğraşyormusn? Yani çakra açma falan
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Dayının biri seni kekliyor.
00 YorumlaTovbe estafurullah gece gece
00 Yorumla
+1 yılsayik erol tangut video larandan örnek al
00 YorumlaUzak yollardan gelmiştir
00 Yorumla
+1 yılMusallat olur bırakmaz peşini...
00 Yorumla- Diğer konusunda 779 cevap paylaştı.
+1 yılDuygularinla oynuyor😂
00 Yorumla
+1 yılHasan karacadağın kayıp kızı
00 Yorumla
+1 yılSaçma Sapan Konuşma La
00 Yorumlaohahhahaha
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen.
+1 yılkul sıtori bıro
14 Yorumla- +1 yıl
arapça bişeyler yazdın sandım korktum a mık xD
- +1 yıl
@Chelsea_Caramel evet. ben soruda bahsi geçen cinim. naber
- +1 yıl
şat ap biç ^^
- +1 yıl
go fak yorself😂
Salla babam salla
05 Yorumla
Soran+1 yıl@Orjinal26 o kadar komiksin ki diger goruslerede yorum yapmıssın. Cahil zihne ne dersen bos.
Soran+1 yıl@Orjinal26 12ye takmıs durumdasın. Yaşım 21. Cahil oldugunu soyledigim icin 12 demen komik. Neyse burda uzatma. Gorus sahibide raharsız olmasın.
Hüddam davetleri olur yanlış çağırmamışsın
00 Yorumlageldiklerinde kolay gitmezler korkmuyorsun galiba
00 Yorumla
+1 yılArtislik olsun diye
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgayrimüslimdir sana saracak haberin yok mk
00 Yorumla
+1 yılergen olmak :)
00 Yorumla- Diğer konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılşakamısın ciddimi
05 Yorumla
Soran+1 yılCiddiydimde burdaki insanlar fazla geri kafalı heralde
- +1 yıl
bu işler tehlikeli işler ama farkında değilmisin
Soran+1 yılFarkındayım
- +1 yıl
onu görebiliyormusun kontrol edebiliyormusun
Soran+1 yılIsmini bilsem kontrol edicem
vovv
00 Yorumla
+1 yılBenle tanistirsana