Lezbiyenim onu sevdiğimi nasıl söylerim?
(Eskiden tanışıyoruz tekrar Nasıl bir araya gelebiliriz?)
(Eskiden tanışıyoruz tekrar Nasıl bir araya gelebiliriz?)
O lezbiyen değilse? bence şoka uğrar direk engeller belkide erkek arkadası vardır
Zaten evli
başka kızlara yürü o zaman
Başkaları ilgimi çekmiyo
yakışıklı erkek çok ama nasıl bayanlardan hoşlanabiliyorsun ki yani hormonlarla ilgili mi?
İlgimi çekmiyo yani yakışıklı bir erkek yanımdan geçse dönüp bakmam ama güzel bir kadın geçse dönüp bakarım
doktora gittin mi peki bu hormonsal bir hastalıkmış aslında binlerce insan var böyle nedeniini merak etmiyor musun?
Hastalık olduğunu düşünmüyorum hem cinsel hem duygusal anlamda kadınlara ilgi duyuyorum bunun da adı eşcinsellik başka bişey değil
aranızdaki samimiyete baglı daha fazla bilgi vermelisin cewaplamamız için
Eskiden çok iyi anlaşırdık özel öğretmenimdi sonra ders almayı bıraktım uzaklaştık biraz ama numarası bende var mesaj atıp tekrar samimi olmak istiyorum ama yolunu bulamıyorum
aranızdaki ilişkinin durumu neki? bunu kabul edebilirse söyle ne olcakki
Eskiden özel öğretmenim ama sonra koptuk konuşmadık şimdi Nasıl konuşurum mesaj atarsam ne yazacağım konusunda kararsızım
Numaramı bilmiyo benim ben olduğumu bilmiyo o yüzden önce kendimi tanıtmak için whatsapta yazmak istiyorum sonra arama olur açmaz yani
Haklısın ama Nasıl bir mesaj atmalıyım?
Uzun zamandır konuşmuyoruz aniden yazarsam altında bişey arar dimi?
Merhaba nasılsınız tanıdınız mı beni? Mi yazıyım?
Teşekkür ederim ama biraz utangaçlık var bende kendimi ifade edemiyorum bazen. İşte bu yüzden bazen kaybediyorum. Yani belli edemiyorum sevdiğimi
rica ederim ama hep içimize atmaktan bide çekingenliğimizden geliyor bazı kaybettiğimiz şeyler artık bir atak yapman lazım senin ben hayatımın aşknı kaçırmıştım tek keşkem oydu sadece utangaç olmam yüzündendi dersimi iyi çıkardım ondan sonra şimdi utanmıyorum ya da çeninmiyorum çoğu şeyden onun sayesinde bir yerden başlaman lazım güven bana :)
Haklısınız bazen insan kendi mutluluğuna engel oluyor. Ama söylersem kötü bişeyler olursa çok üzülürüm diye bişeylerden vazgeçtim. Ama şu an 21 yaşındayım belki yaşın verdiği özgüvenle şimdi konuşmak onu tekrar kazanmak istiyorum
Denemesem ilerde keşke derim bundan çok eminim kendimi yiyip bitireceğime söylemek en güzeli diye düşünüyorum ama benden ona zarar gelmez ki ben sadece bana yazmasını istiyorum mesaj atsın arasın konuşsun sesini duymak bile yeter bana
Karşılık vermesini beklemiyorum sadece konuşsun benle her zaman arkadaş gibi de olsa. Yakınında olayım sesini duymak.. Bunlar yeter bana.. Sevildiğini bilsin yeter
Konuşma diyorsun yani
İsmimi duyunca belki bişey düşünür his eder bilmem ki
Tamam:) peki şu an yazsam sorun olmaz dimi?
Teşekkür ederim yazarım tabiki
İnşallah sizinde
Cevap
13Cevap
taşlayın münafıkı :D :D
Karşına alıp konuşabilirsin.
lez değilse söyleme...
İçinden nasıl geliyorsa öyle söyle
ağzınla söyleyebilirsin
Dildo al verirken itiraf et.
güvercin yolla
dumanla haber yolla