Ben neden bilmiyorum ama oyle yatmam
Bir de bir yerde okudum oyle yattiginizda bazi uc harfliler gelebilirmis
Bir de bir yerde okudum oyle yattiginizda bazi uc harfliler gelebilirmis
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer üfff hemde toplamda 60 gün kadar uyumuşumdur.. güzel bir yanı var evet. en son 2 ay önce Ankara hiltonda bizim hatunun yatısı vardı 2 günlük. tabi nişanlı eşlere full+full beleş yemek vs yani.. Ulan soyundum yattım cok uykusuzdum hiltonun yorganlarını gormelısınız klımıada acık kalmıs yemın edıyorum bır uyandım yatak degıl havuzda yatıyorum terden ölmüşüm o kalın hafif yorgan benı neredeyse kendı terimde bogacaktı. Çıplak uyumak iyi degil ya ten tene deyınce terliyosun ben ustume bısy ortunce acayıp terleyen bırıyım cıplakken terım kotu kokmaz ama skntı sonra ustumu acınca üşüyorum vs vs vs.. cıplak yatmak ıyı degıl valla belin boynun heryerın tutuluyor. tasvip etmiyorum. Hele cıplak yatıpta ten tene deymesın ya da yorgan+ klima olmasın.. felç oluyorsunuz
Ben sadece yanımda 5 harfli olunca öyle uyurum "Bayan" :D
Çok güzel bir his ama kocam izin vermiyor. Aniden deprem olurmuş öyle çıkamazmisim.
Adam neyin peşinde ya
ileri görüslü adam
çok iyi ya =)) ama adam da haklı. Ben de bizimkine çıplak yat diyorum, üşüyorum diyor sürekli =)
Adam her anında kıskanç
Koca yürekli enişte :dojsidpjpsjz
:D :D
Yaz aylarında giyniki yatamam südyen kilot hiçbirşey olmaz yalan yazmışlar
Cevap
68Cevap
Valla çokta iyi uyunuyor, rahat ve özgür oluyorsun. Ama sağlık açısından bazen sıkıntı olabiliyor.. Uyuyan insanın üzerine karlar yağarmış kim söylediğini bilmiyorum ama, yaz ayında bile çıplak yatsam sırtım soğuk uyanıyorum, buda üşütmeme sebep oluyor.
Bu konuda peygamber efendimiz (s. a. v.) şöyle buyurmuştur:
“Çıplak durmaktan sakının, çünkü sizden ayrılmayan ancak abdest bozarken ve hanımınızla cinsel ilişki yaparken ayrılan melekler vardır, onlardan haya edip onlara karşı saygılı olunuz.”(Tirmizi, Edeb, 42)
Yani onlar sizin çıplaklığınızdan utanır ve sıkılırlar.
Çıplak uyumanın sağlık açısından da bir sürü yararı var, hani az daha mantıklı şeyler okumak istersen diye, bir araştır derim.
Bence yok
Bilimsel olarak kanıtlanmış şeyler bunlar, haklısın seni hiç ilgilendirmez.
Okuduğun Yer Yanlış Nakletmiş. Çıplak Yatıp Yatmamak SENİN İnsiyatifindedir.
Cinler Hiçbir Şekilde Sana Zarar Veremezler.
Vehim Kuvveti İle Vesveseden Başka.
Ben zarar verirler demedim ama gelebilirler
Ne Fark Eder? Gelemezlerde. Böyle Şeylere İtibar Etmeyin.
Yine de korkuyor insan.
Eğer Okuyacaksan Bir Soruda Yazdıklarımdan Alıntı Yapacağım Cin Konusunda.
Ben bilimsel olan seyleri de irdelerim, postmodernistim
Bilimsel? :)
Şeytan, Cinler, Melekler ve Ruhani Diğer Varlıklar, HZ. ALLAH'ın İzni Olmadan İnsanlara Temessül Edemezler.
Maddi Olarak Görülmezler.
ALLAH (C. C.)'ın İzniyle Bu Aleme Has Vasıtaları; Kılıf ve Elbiseleri Giyinerek Görülebilirler Zira Bizler Onların Aslında Kim Olduklarını Bilemeyiz. Mümin Değil, Kafir Cinler Genellikle Tek Başına Kalan ve Bünyesi Uygun Olan, Psikolojik Sorunları Olan Bazı Durumlarda İman Sahibi İnsanlarda Dahil Olmak Üzere Maneviyattan Uzak Olan Kafir Olan Vücudunda Açık Menfez Bulunan İnsanları Korkuturlar.
Yine Cinlerin Metafizik Alemden Şehadet Yani Görünen Fiziki Aleme Geçmeleri Her Zaman HZ. ALLAH'ın İzniyle Gerçekleşir.
Bazen Direkt HZ. ALLAH'ın İzniyle, Bazende Yine HZ. ALLAH'ın İzniyle, Bizim Alemimizde Manyetik Bir Hadise Vukur Bulur, Ya da İki Alem Arasında Bir Menfez, Koridor Meydana Gelir, Ya da Doğuştan Medyum Özelliğine Sahip Bir Kişi Bilerek Ya da Bilmeyerek Bünyesi Gereği Buna Vesile Olur.
Nitekim Hiçbir Cin Kendi Aleminin Hudutları Dışına Kendi İradesiyle Çıkamaz!
Aynı Dünyada Olmamıza Rağmen Boyut Farklılığı Bir Hakikattir! Cinler Canları İstediği Zaman Metafizik Alemden, Fizik Alemine Geçemezler.
Cinler Kendi Alemlerinden, Şehadet Alemine Geçtiği Zaman Herhangi Bir Kişi Ya da Kişilere Musallat Olamazlar. Herkese Tesir Edemezler.
Nitekim Doğuştan Medyumluk Özelliği Olan İnsanlarla Muhatap Olabilir Ya da Bünyesinde Açık Bir Menfez, Yine Bir Açık, Bir Rahatsızlık Bulunan Kişilere Musallat Olurlar.
Bu Kişiler de Genel Anlamda İçine Kapanık, Korkak, Çekingen, Psikolojik Olarak Dengesiz, Şizofreni ve Beyin Yönünden Herhangi Bir Rahatsızlıkları Olan Kimselerdir.
Şeytan, Kafir Cinler ve Diğer Kötü Ruhani Varlıklar Vehim Kuvveti Yoluyla İnsanlara Tesir Ederler.
Kuvve-i Vahime: Vehim Kuvveti Denir Kalbin Bir Yerinde Bulunan Sürekli Şeytan veya Şeytanın Uşaklarını Dinleyen Bir Alet-i Vesvesedir. Şeytanın Himayesinde Olan Bir Cihaz Diyebiliriz Şeytan Bil Dil İse Vehim Kuvveti Kulaktır. Sürekli Onu Dinler ve Ona Yardımcı Olur. Şeytan ve Uşakları (Kafir Cinler ve Diğer Kötü Ruhani Varlıklar) Bu Vehimi İnsanları Yoldan ve ALLAH (C. C.) Yolundan Saptırmak İçin Kullanır.
Hakikatta Olmayan Bir Şeyi Varmış Gibi Gösterir ve İnsanı Yanıltmaya Çalışır. Vehimden Gelen Çirkin ve Kötü Düşüncelerin Dinde Bir Hükmü ve Zararı Yoktur Dolayısıyla Kul Mesul Değildir. Zira Fiiliyata Yansımadıktan Sonra Kişi Günah Sahibi Olmaz.
Ben Maddi Olarak Cin Gördüm Konuşuyorum Vs. Diye İddialarda Bulunanlar, Ya Kafirdir. Ya Şizofreni Gibi Psikolojik Rahatsızlıklardan Muzdarip Kişilerdir Ya da Sahtekarlardır. Korkma.. İyi Geceler.
Ya yanlis yere yazmisim onu of kusura bakma
İyi geceler
Deprem olma ihtimalini düşününce huzursuz oluyorum. Bunu düşünmezsek çıplak yatmanın vücuda çok faydası var.
Çıplak yattığında cin falan gelmez. Çok şükür bugüne kadar başıma öyle bir şey gelmedi.
O haldeyken birisi bana bulaşırsa kendi adına sıkıntı yaşayabilir )=
Biseksuel misin
Hetero
Ben uyudum, hatta bazen ilişkiden sonra öylece çıplak bir şekilde uyuyup kaldığım zamanlar çok sık oluyor
Ben de bir yerde okudum , çıplak uyumak özgüveni artırıyormuş ayrıca vucut için de daha sağlıklıymış
Sacma
link paylaşamıyorum ama google a " çıplak uyumanın faydaları + milliyet "yazarsanız, milliyet gazetesinde çıkan haberi görebilirsiniz.
hayıırrrrr hiç öyle uyumadım ama yerde bulurum kendimi sıcaktaaa
Hayir yatmadım ama cok sıcak olduğunda yatanlar olabilir şort yarım atlet yatarım çok sıcak olursa.
onu bilmemde geçen ramazanda sahurdan sonra uyku sersemi boxser la namaz kıldığımı biliyorum :d secdede dank etti :D
gelmesine gerek yk. sürekli evdeler zaten. yasıyorlar yani, zararsızdırlar.
Valla o dediklerini bilmem de, prensip olarak giyinik yatmıyorum
Cok gusel oluo serin serin heleki yazin.3 harfli zaten musallatti bir ara demekki ondan bidaha gelmedi
benim ayı tüylü pijamam var onlarla uyurum. Vicudumdaki kıllar çok fazla kılları sıcak tutmak lazım geceleri..:D
hava sıcak olduğu sürece çıplak uyurum şu an da çıplağım mesela.
he kıyafet içinden geçemiyor yani unutma ölüden değil canlıdan korkacaksın
ya bu ne saçmalık. ben çıplak uzandım çok güzeldir ama daha uyumak kısmet olmadı
Sadece ust bolgem acik yatarim fazlasini denemedim henüz
Kiz olsam uyurdum ama erkekler için cok zor rahatsiz eder
Ben yazın ya çırılçıplak yatar uyurum ya da sutyen külot yatar uyurum
Sutyen derken
Öncelikle onların bir ismi var üç harfli uydurmasını kullanmayın. Bilgi yalandan ibaret öyle bir şey yok.
Cok dogru gelirler ve yatarken de avret bolgeleri kapanmalidir da zaten
deprem olursa rezil olurum... çıplak uyumak olmasss
Boxerla uyuyorum çırılçıplak olmaz biri falan girer odaya
Küçükken altıma ıslattığım vakit soyunup yatardım geri :D
Evet bir kere cıplak uyudm sabah kalktıgımda cüküm yoktu
Nasil yoktu 😳
Bilmem birisi çalmış
E o zaman simdi sen nesin :/
cüksüz kovboy
Top gibi bisiy mi yani
Anlatamam görmen lazım
Ne serefsizlik yapyon ayip oluyor
ne serefsizliği lan o zaman sorma kamil
Öyle bişey yok ben yattım çok iyidi bırakın şu batıl inançları yemek filan yok ki gelsin
Bende Boxer var bişi olurmu hamile kalırmıyım acaba 😭😓
Yanlız kalırken yatardım da bir kere başıma olay gelince yatmıyorum artık öyle
Nasil yani basildin mi
Ev giriş kattaydı üniv okurken. camıda açık bırakırdım. Pencere apartmanın arka bahçesine bakıyor yattığım odanın yani yol görmüyor bende rahat rahat yatıyordum. Meğersem komşunun kızı hep sitenin arka tarafından geçip işe gidiyormuş. Beni izlediğini farketmiştim :D Her aksam da yemek getiriyordu gülümseyerek
Oha😂 kiz bildigin sapik 😂😂😂
Aynen sonrasında neler oldu bilsen :D üniversite cennete döndü :D
Nasil yani :/ kizla isi pisirdiniz galiba
Her gece her gece kız işten cıkıp bana geliyodu :D
Yuh la ailesi yok mu kizin
Ev sahibi işte ailesi
Haklısın gelebilirler hatta banyonuzu bile donla yapın derler
Eski kız arkadaşım çıplak uyuyayım demiş ondada adeti erken gelmiş yatak adet kanı olmuş :D
İyy tiksinmedin mi
Benim yanımdayken değil ya evinde uyurken yaşamış bunu bana anlatmış hem neden tiksiniyim adet doğal bişi
Uyuyamıyorum. Tişört ve boxer olmadan rahat edemiyorum
Valla biz uyuyamayız şeyimiz çarşafa dolaşır, üç beş harflilerle işimiz olmaz.
Ciplak yattim tabii cok da guzel oluyor :)
9 kız 38 erkek yorum hahh
Aynen farka bak neden boyle
baksırı saymazsak uyuyorum.
Deprem falan olur asla öyle yatamam
Hiç karşılaşmadım kendileri ile.
gelsinler bakalım kim kime geliyormuş belli olur
Yarı çıplqk yatmışlığım oldu.
Uyumayan var mı be 😄
Vardır olmaz mi :D
Evet özellikle yazın çıplak uyurum
Aynn ben yattım gece peri geldi seviştik.
Ayıptır bir boxer şart
Tecavüz ederler, deneme sakın. ♥♥:)
Uyudum gelen giden olmadi
Çıplak yattığımda oldu yalan değil
Yazin 1 kere uyumustum
yatıyorum ara da sırada
Ben uyuyorum oyle cok
ben pikesiz bile yatmam
Aynen.
Yatmadım 😂
Ben yattım bu yüzdende yurttan atıldım 😀
Oha ciddi misin bu sebepten atilmak olur mu
Yurdun müdürü akşam odaya bir geldi kapıyı kitledim açmışlar yedek anahtarla bir girdi içire sonrası malum 😀
😂😂😂😂 yazuk adama
Valla sorma uykulu uykulu atıldık
ben uyudum. sonra hasta oldum üşütmüşüm :D
Nasil rahat oluyorsunuz ya
oooo çok rahat özellikle cinsel organ çok rahat oluyo
Uyudum havalar ıyice sıcak olsun devam yatmaya
evet uyudum rahat oluyor.
Ne alaka ciplak daha rahat hava akio😁
Uyudum sabah kalkmaz olaydim
Uyumadim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar