Inançli insanlardan cevap bekliyorum.
Lütfen ciddi cevaplar verin
Lütfen ciddi cevaplar verin
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İçin mi daralıyor? O biliyor.Ya Fettah de. Huzursuz mu oluyorsun? O görüyor.Ya Selam de. Gönlün mü kırık? Ona dayan Ya Cebbar de. Günahların mı var? Ona yönel.Ya Tevvab, Ya Gaffar, Ya Afüvv de. Kimse seni anlamıyor değil mi? O seni bekliyor. Ya Semi, Ya Mücib de. Ve Seni yaratan biricik yaratan Rabbine.Ya Vedûd seni seviyorum de.
Ne güzel yazmissin canim, yazan ellerin dert görmesin.
Teşekkür ederim de bana bunu kandilde bir arkadaşım yollamıştı.Çok beğenmiştim.Senin sorunu okuyunca da yazayım dedim.Allah dualarını kabul etsin inşallah:)
Amin cümlemizin. =)
+++ çok iyi
bütün duaların faziletleri ayrı ayrıdır. her surenin, her duanın tesiri başkadır... peygamber efendimizin ve sahabe-i kiramların ettiği dualar ve günlük dualar çok tesirlidir. özellikle günlük sureler... mesela evden çıkarken 7 ihlas okunursa, sen evine geri dönene kadar melekler evini her türlü musibetten korur. ali imran suresini günde 3 defa okuyan kimseye, hiç ummadığı bir yerden alacak parası gelir. nisa suresini bir kimse okuduğu zaman okuyanın çocukları namuslu ve terbiyeli olarak yetiştirirler. Huzur ve mutluluk dolu bir hayat yaşamlarına Allahu Teala onları muvaffak kılar... en-am suresini 41 defa okuyan kimselern çıkmazdaki işleri yoluna girer ve Cenab-ı Allah onları düşman şerrinden muhafaza eder... vesaire vesaire...
(mutlaka inançlı olmak gerekir. inanmak başarmanın yarısıdır.. )
Ayetel kürsü, felak ve nas. dua ederken de mutlaka selavat arasında dua ederim. (insanların bakışlarından çekindiğimde nas felak okurum. beni korkutan bir kişi ya da durumla karşı karşıya kaldığımda da ayetel kürsü. her türlü duamı da selavat arasında yaparım) tavsiye ederim
Cevap
7Cevap
ne için dua edeceğine göre değişir ama fatiha,ihlas,ayetel kürsi,kenzül arş,inşirah suresi,nas ve felak sureleri etkilidir.
Kötülüklerden, skintilardan kurtulmak için
inşirah suresini oku sıkıntı için,kötülükler için nas,felak,ayetel kürsi.
Tesekkürler Gümüs-Kelebek =)
rica ederim Allah kabul etsin:)
Teşekkürler:)
Amin, Allah zor durumda olan herkese yardim etsin..
amin canım inşallah.
Allahın 99 isimleri de çok faziletli... mesela; için daraldığında, bunaldığında bol bol YA ALLAH YA FETTAH çek.
inşirahh suresii sıkıldıgım zaman bir kere okumak yetiyor
evet, bak bu aklıma gelmemişti.
ayet el kürsi,felak ve nas. bir de fatiha. bu duaları akşamları 3 er defa okuduğumda kendimi güvende hissediyorum
Ben bir dua biliyorum okur okumaz etkisini gösteriyo. Cırcır için.. İnna mateyna kaleyla allahım kıçıma derman ver ayla koyla gitme kal lola amento.. :D :D :D :D :ASDA:
Seni ve senin gibileri Allah islah etsin.
Tamam.
Ayet-el Kürsü var. çok etkili. nas süresi.
ne için soruyosun ona göre cevap verelim
Kötülukten arinmak kurtulmak için
anlamını manasını yasamadıktan sonra pek bir anlam ifade edermi senin için ... sen kötülüklerden arınmak istiyorsan düşmanini iyi tanıyacaksın önce onu bul... ve cok iyi tanı sonra önlemlerini al... duası ise kalbinden gecendir... fatiha suresi en güzel duadır... doğru yok için.. amacın bu ise manası ile ezberle ... sunuda uunutma nefis ve şeytan en güclü düşmanlarındır
İsa hepimizi kutsasın
ayetel kürsi ve nas suresi vesveseyi engeller
hangi duayı yaparsan sonuna salavat ekle
Esmaü'l Hüsna
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?