Allah'tan istedim ve verdi. Şu duam kabul oldu diyeceğiniz neler var?
En son ne icin dua ettiniz?
En son ne icin dua ettiniz?
Dua'nın kabul olmaması gibi bir durum yok. Cenab-ı Hak seni senden daha çok düşündüğü için sizin iyiliğiniz için ahiretin için kabul eder o duayı. Yani daha hayırlısı ile. İnsan dememeli benim duam neden kabul olmadı diye. Yerin altında olan mahlukatın çıkardıkların sesleri duyup cevap veren seni kainata Halife-i Arz olarak göndermiş dua'nın kabul olmaması gibi bir durum söz konusu olabilir mi?
ALLAH'A şükür kimseye muhtaç değiliz allah olmayanlara 3 katını nasip eylesin
toprağa can veren allah bizede can vermiş en güzelinden yaşatalım ALLAH'A kulluk görevimizi yerine getirelim..
tek MÜSLÜMANIZ diye bitmiyor biraz GÖNÜLDEN yapalım zekat verelim namaz kılalım
söylersem büyüsü bozulur gibime geliyor ondan gerçek olan olmayan halen gerçekleşmesini beklediğim hiçbirşeyi insanlara anlatma taraftarı değilim.
ancak duaların kabul olduğuna ya da bişeyi çok isteyince onu kendimize çektiğimize inanıyorum.
eig için teşekkürler, herkesin dualarının kabul olması veya istediği şeye ulaşması dileğiyle..
artık hayırlısı için dua ediyorum çünkü birşeyi ille istedinmi oluyo ama hayırlımı hayırsızmı sonradan çıkıyo
Cevap
9Cevap
Kardeşim allah ile aramda geçen duaları paylaşmıyorum fakat ben gerçekten ne istediysem eksiksiz hepsi oluyor fakat isteksiz ve inanmadan ettiğim dualarda kabul olmuyor.. ALLAH ne istiyorsam veriyor sebebinide biliyorum ve hak ediyorum
Kardeşim çok basit ama yapabileceğini sanmıyorum Kur-ana eksiksiz uymak ALLAH ne emrederse kabul edip hayatına koymak <3 Bu kadar basit :D Şunuda söyleyeyim insanların uyduklarını sandıkları din kur-andaki din değil.
İnşallah kardeşim öncelikle ALLAH'tan hidayet iste
Merhaba, Allah'tan egitim hakkinda ne istediysem kabul oldu
. 9. sinifta sinifi geciyim Allahim dedim kabul oldu. Liseden mezun olayim dedim kabul oldu. Universite kazaniyim dedim kabul oldu :)
yok be olmadı hiç ama yinede inancımı yitirmedim , elbet sıra bize gelcek eme artık ergen ve hayırlısyla gelsin
K*çım sıkıştığında her duamı kabul ediyor. Ama asla unutamayacağım kabul olmuş bir duam var..
Araba ehliyeti icin dua ettim hatta adak bile adadim. Ve su anda bir ehliyetim var.
Şu ana kadar ne ettiysem oldu valla :D :D çok mu mübarek biriyim ne :D
Nereden bilebiliriz ki.
Bugüne kadar dua mua kabul olmadı anladık ki o işler maşallah ile olmuyormuş
her duam kabul oluyor çok şükür.
O kadar cok ki...
Sukret
hiçbir fikrim yok :(
valla hiç bilmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar