Boy 1.86 kilo 80 fitness filan yapıyorum bu gür sakalı modanın bana yakışacağından adım gibi eminim 2-3 yıla kadar böyle sakal uzatıcam ama şimdilik sadece alt kısımlarından çıkıyor sakal bölgelerinin her tarafında değil oralara jilet filan mı vurayım öyle mi çıkar acaba?
Yaşım 19 sakal daha yeni çıkmaya başlıyor gür sakal bırakıcam ilerde ama şimdi jilet mi vursam makineyle mi?
Gür sakal o kadar iyi değil. Özellikle üşengeç isen. Hippi mi olmak istiyorsun anlamadım. Jilete vurursan daha hızlı ve daha kalın çıkar, makineyle alırsan normal kalınlıkta ve normal hızda çıkar. Beni dinlerisen makineyle al.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
bıyık ve cücük ve çenenin orda çıkıyor ama diğer taraflarda tüy var biraz foulün oralarda da var bıyık ve cücük ve çeneyi makineyle kesiyim diğer tüy olan yerleri jiletle kesiyim tüyden normal olunca oralarıda makineyle kesiyim böyle mantık lı mı
Ben 17 sonra jilet kullandim ama fazla gur olmuyo /Zamanla evet /simdi 19um yani var ama fazla degil/ cilttler farkli
1
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
benim üst taraflarda tüyler var, foullerin ordan başlıyıp aşağıya doğru çıkmaya başlıyor. üst taraflarını jiletle mi alsam birde boyun yerimde tüy var daha jilet mi vursam oraya da
En İyi Cevaplar