iki dir sitede su kız hakkında yorumlara bakıyorum neymiş klasik guzellikmi yüzü tam tipik türk kızının güzel haklıymış yahu ülkenin çoğu bu kızdan çirkin nasıl sokak bu tip le dolu oluyor? bu ne kedi ciğer kiskancliktir?
zaten net ortalamanın fazla üstünde sokak kizlarindan baya farklı. umarım daha çok görürüz ekrana çok yakıştı.
Yani diyorsun ki illa ben bu kızı savuncam. Gülüm sanane ben beyenmiyorum izmirde hep böyle kızlar var bana götre sanane gülüm SA NA NEEE selenayıda beyenmiyorum ben sizene bizlerin benim onun bunun görüşünden götmüsün evladım yaşın kaç senin ya ve kıskançlık olayı ne mağnağ beyenmiyorsam kıskançmı oluyorum nohutuda beyenmiyorum nohutuda kıskanıyorum öyleyse hatta bazen iç geçiriyorum o ne güzel yumşaklık yuvarlaklık diye... Sonuç olarak diziyide kızıda beyenmiyorum.
Ortalamanın üzerinde bir güzelliği yok. Hatta ondan çok daha hoş kızlar görüyorum. Ben kadın halimle dönüp bakabiliyorum. Resimdeki hatun ünlü olup göz önünde biri olmasaydı kesinlikle donup bakilacak derecede bir guzelligi yok. Cirkin mi peki? Hayır değil ama sisirmeye gerek yok.
Cirkin diyen yok zaten bende cirkin demedim dikkat edersen. Kız guzel ama öyle gorulmemis, ender bir yüzü veya güzelligi yok sadece. Milletin bu kizi asiri sisirmesi tv onunde ve goz onunde olan bir kiz olmasi ee birazda guzel olunca abartiliyor tabiki siradan yoldan gecen bir kız olsa bu kadar çekmezdi emin ol.
bak görülmemiş ender süper güzel olmakla normal güzel olmanin da bir arası var. mesela tuba büyüküstün gencligi özellikle ve meryem uzerli victoria secret mankeni değiller ama ortalama üstü guzellikte kadinlar
Tabiki abartıyorlar zaten unlu kisilerin cilt bakimlarinin kuafor seanslarinin vs. Haddi hesabi yok yani onlar sen benle bir degiller öyle düşün ee kizin birazda kendi yüz hatlarida düzgün simdi Allah var yamuk yumuk degil guzel ama sadece güzel daha fazlasi degil. O yuzden bu kiz fazla sisiriliyor okadar. Birde dizideki aldigi rollerle vs hayran kitleside oluşunda dogal olarak daha guzel gorunuyordur
ne biliyim sadece güzellik değil mesela bazıları çok güzel olmaz ama farklı bir aurasi olur sokaktaki kızlardan farklı olur. bu kızda i yokmu? farklı bir hava duruş yani.
avrupada çalışan at en az oyuncumuz var mehmet gunsur saadet ışıl haluk bilginer filan var. bunlarda hep konservatuar tiyatro kökenli. ve gel yetenekliydiler eğitim önemli ama yetenek biraz allah vergisi
Eğitim aldılar ama işe gönül vermek büyük mesele hayatının merkezine koyarsan öyle bir rol kesersin ki aen bile yaşarsın mesela Kıvanç tatlıtuğun kuzey rolünü Hayatta unutamam
İzmir'de full var böyle.. Bak önemli olan güzellik değil sadece. Kadının kendine has bir tarzı yok. Herkesin giydiği gibi giyip herkesin yaptığı gibi saç makyaj yapıp çıkmış. Çok da farklı bişey göremiyorum. bir fotoğraf istisna, o da profesyonel çekim. Çok normal.
Aksine Monica'nın suratı bin kat daha güzel bence. Belli vücut ölçülerine sıkıştırılmış bir kadın değil en azından. Ayrıca gerçekten duruşuyla, tarzıyla bir etkileyiciliği var gerçekten.
yani tipik türk kızı diyorlar ya hande ercelle. kara kaslı gözlü olduğu için sıradan diyorlar gibi geldi ondan monicayi örnek verdim handeyle kiyasladim.
yuz hattında ne gibi klasik lik varki. altta tipi, türk kadını gibi olduğundan kilolu yuz ve kalması var demişler yuvarlak hat değil monica da yuvarlak hatlı ama sürati bu kadar yuvarlak kilolu değil sanırım dusundumde yani kara kaostan göze değişir mesela beyaz tenliyse kızıla boyar saçını kaşını yakışır da çok can yakar farklı olup çok var öylesi
Bu kız asla senin olmayacak. Sen bence bu kızı yeren kızlara saygı duy yoksa hiç bir kız senin olmayacak. 😊 Ve tipine gelirsek: Gerçekten güzel bir hatun. Ama velakin kendine bakmayan o kadar güzel kızımız var ki, bakarlarsa size bakmayacaklar. O yüzden onları iyi değerlendirin. Bos savunma yapma. 😊😉
lezbiyen degilim de kizaspda haksızlık yapıyorlar. ortalama normal bir türk kızı mi bu sadece? komik yahu birde yüzü kilolu filan diyorlar ne alaka. hani bende mi bir körlük var merak ediyorum.
Ortalamadan sadece biraz daha üstün. Kendisi zayıf olan insanların yüzü de zayıf olur. Kizin yüzü etli, kendisi zayıf. Herkeste olmaz bu. Olan var olmayan var kiskanirlar. 😊
bilmiyorum ya bu haneye baya ozeniyorum shakiradan halli kivircik saçlarım var kızıl tenim çok beyaz böyle dümdüz saçlı esmer güzeli kızları görünce içim gidiyor
görevlidir tabi de sitede bu kızla ilgili herkes ortalamanın çok üstü diyorsa öyledir yani. gerçi kizlarsoruyor standartlarını iyiye de almamak gerek te
ne biliyim sadece güzellik değil mesela bazıları çok güzel olmaz ama farklı bir aurasi olur sokaktaki kızlardan farklı olur. bu kızda i yokmu? farklı bir hava duruş yani.
zAten victoria secret demiyiruz. ama sıradışı güzel olmakla ortalama norma, olmanın bur arası var. mesela meryem uzerli tuba büyüküstün siradidi değil ama ortalama nin bsyabustundeler
Ünlü olanların hepsi çok mu güzel sence? Hem bu kız oyuncu sözde değil mi? Oyuncu olmak için çok güzel olmaya gerek var mı? Tamam ekrana yakışan biri olması lazım ama çok güzel olmasına lüzum yok, yeteneklisi olması daha önemli. Yaş 15 falan herhalde senin.
Lezbiyen felansın o zaman. Bırak seven sevsin sevmeyen sevmesin bunu niye bu kadar abartıp millete kıskanç diyorsun? Seni ilgilendiren bir şey yok ortada
Bende anlamıyorum ama habire pembeler meraklışı kızın ben bu kızı biz mavilerin o kadar önemsemediğini görüyorum ki biride benim hatta o kadar çok gördüm ki sitede kızı aksine sevmemeye başladım
Siz kızların o kadınlık denilen şeyi şimdiye kadar ayırt ettiğinizi görmedim birbirinizin güzelliğini belli ölçülere göre matematiksel hesaplıyorsunuz göze batan kusur yoksa güzel bizde öyle değil
En İyi Cevaplar