• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Diğer

Cami minarelerinde neden paratoner var?

TuranTürk
TuranTürk Takip Et
Master Yaş: 36
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
01
Yapay Zekaya Sor
Allah kendi evine yıldırım atar mı hiç.

Para Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Epifani91
    Epifani91 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 54%
    +1 yıl

Allah`ın bizi yukarıdan gözetleyip dur şuraya yağmur yağdırayım şu gemidekiler çok kaşındı bir şimşek çakayım gibi oradan bizi gözetleyip dünyayı yöneten bir varlık olmadığını idrak ettiğimizde bu soru çok anlamsız kalıcaktır.

2
    2 Yorumla
    • TuranTürk
      TuranTürk
      +1 yıl

Gök gürültüsü O'na hamd ile, melekler de O'nun korkusundan dolayı O'nu tesbih ederler. O yıldırımlar gönderir, onunla dilediğini çarpar. Onlar Allah hakkında mücadele edip duruyorlar. Oysa Allah'ın çarpması pek çetindir.
      13/13

Yorumla
    • Epifani91
      Epifani91
      +1 yıl

O herşeye güç yetirendir dilediğine dilediğini yapmaya muktedirdir. Burada anlamamız gereken şey yaratmış olduğu bu sistemin içinde belirlenmiş bir ölçü var belli olaylar dahilinde bazı potansiyel doğa olayları gerçekleşebilir bizim bakış açımıza mantığımıza ters gelen bir çok şey olabilir. Bu bir camiye zarar verecek bir dogal afette dahil. Herşeyin O`nun bir parçası onun varlığından başka hiçbirşeyin olmayacağını iyi kavramak lazım.

Yorumla

En İyi Cevaplar

• KimMiyim
    KimMiyim Takip Et
    Master Yaş: 33
    +1 yıl

Ateyizler bunu da açıklasın hadi bakalım :D

1
    7 Yorumla
    • Avokadondurma
      Avokadondurma
      +1 yıl

Sen ateist misin?

Yorumla
    • KimMiyim
      KimMiyim
      +1 yıl

@Avokadondurma
      Arada kaldım ben Cumaya da giderim arada dini de trollerim bilemiyorum şu an

Yorumla
    • TuranTürk
      TuranTürk
      +1 yıl

aynen bende cumaya giderim :D

Yorumla
    • KimMiyim
      KimMiyim
      +1 yıl

Abi ben ya çıkarsa gözüyle bakıyorum :D
      Güvenemiyom ama 2 rekat ya haftada sıkıntı yok :D

Yorumla
    • Avokadondurma
      Avokadondurma
      +1 yıl

Birinden birini bırak ya :D Ya boşa cumaya gitme, ya da trollemeki sevapları gitmesin

Yorumla
    • KimMiyim
      KimMiyim
      +1 yıl

@Avokadondurma
      sene hangisini seçeyim asdadsa

Yorumla
    • Avokadondurma
      Avokadondurma
      +1 yıl

Ben müslümanım, ateistliği seç demem yani 😂

Yorumla
  • Avokadondurma
    Avokadondurma Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 51%
    +1 yıl

Eğer dini her şeyi Allah korusaydı, müslümanların hepsi rahat etseydi, zaten yaratılmış şeyler mucizeyken Allah mucizeyle camiileri korusaydı imtihan nerede olacaktı? Herkes inanırdı, herkes ama herkes.

4
    16 Yorumla
    • Avokadondurma
      Avokadondurma
      +1 yıl

Hayır okuyup bırakma, merak ediyorum ne diyeceğini?

Yorumla
    • TuranTürk
      TuranTürk
      +1 yıl

bazı kişilerin hiç derdi yokken zenginlik içinde yaşarken, bazı kişiler ise sefalet içinde yaşıyor.

bir insan her türlü pisliği yapıyor (hırsızlık, gasp vs) diğer insan ise çok iyi birisi, elinden geldiğince iyilik yapıyor ama her türlü haltı yiyen müsüman olduğu için cennete gidiyor, iyi insan ateist, hristiyan ya da yahudi.. olduğu için sonsuz cehenneme gidiyor.

Yani eğer bir tanrı varsa, benim ona bir saygım yok, ahirete de inanmıyorum, ilahji adalete de inanmıyorum, bir imtihann var olduğuna da inanmıyorum https://pbs.twimg.com/media/BdUqyaCCMAAhvzh.jpg

Yorumla
    • Avokadondurma
      Avokadondurma
      +1 yıl

Soruma cevap değildi bu. İnanmayabilirsin ama sürekli taşlıyorsun, Allah'a laf atıyorsun.
      Neyse ben bu dediklerine cevap vereceğim, eğer dünyada herkes eşit şeylere sahip olsa, mesela fakirlik zenginlik olmasa bunun imtihanı da olmaz. Zengin olan parasını nerede harcıyor, fakir olan sabrediyor mu buna bakıyor Allah. Mesela elin yok, sabrediyor musun? Elin var ise o eli harama değdiriyor musun, o elle hırsızlık yapıyor musun onlara bakıyor Allah. Ve muhakkak bu dünyada sefalet çekenler zaten diğer dünyada kat be kat kolay gidecekler cennete.

Yorumla
    • TuranTürk
      TuranTürk
      +1 yıl

eğer Allah varsa ve benim cehenneme gideceğimi bildiği halde beni yaratıyorsa ben ona saygı duymam

Yorumla
    • Avokadondurma
      Avokadondurma
      +1 yıl

Bir de eğer tanrı varsa diye sorgulayacaksan, ilk önce şunu bilmen gerekiyor. "Tanrı varsa ne derse yapmak zorundasın ve onun sana hesap vermeye de ihtiyacı yok, seni isterse şimdi yakar kül eder ama onu da yapmıyor"
      Çünkü tanrı yaratandır. Yaratanın kulusun kölesisin. Buraya yazı yazıyorsun ya, o elleri de Allah verdi, aldığın her nefesi Allah verdi. Ve sana kendisine karşı çıkmana bile müsaade ediyor. Daha ne istiyorsun? Ateistken durduk yere Allah'a laf atabilecek, atacak kadar vaktin ve rahatın var.

Yorumla
    • TuranTürk
      TuranTürk
      +1 yıl

biz ateistlerin düşüncesi sence saçma mı?

Yorumla
    • Avokadondurma
      Avokadondurma
      +1 yıl

Allah'ın senin saygına ihtiyacı yok, olsaydı şu anda cehennemde olur ve sabahtan akşama kadar Allaha yalvartırdı, sonra onun şu an vermiş olduğu nimetlerin kıymetini anlardın, seni oradan çıkartınca saygının alasını yapardın. Ama Allah'ın sana değil, senin ona ihtiyacın var. İşte bu yüzden kendi iradeni kullanarak Allah'a tapman köle olman lazım

Yorumla
    • Avokadondurma
      Avokadondurma
      +1 yıl

Olurdun ve Allah seni sabahtan aksama kadar kendisine yalvarmanı saglardı doyeyim*

Yorumla
    • Avokadondurma
      Avokadondurma
      +1 yıl

Kendilerine zulmediyorlar, ateistlere üzülüyorum.

Yorumla
    • TuranTürk
      TuranTürk
      +1 yıl

denizin ikiye ayrılması
      ayın ikiye bölünmesi
      bir ihtiyarın milyonlarca canlıdan birer çift gemiye toplayıp onları kurtarması gibi mantıklı olaylar varken ateist olmak gerçekten çok saçma

Yorumla
    • fatiye
      fatiye
      +1 yıl

Soran kardes cennetin rahatligi ihtisami karsisinda buyulenen insan aci sefalet cekmeden yattigi gibi gitseydi cenneti nasil hakedecekti. Bu kadar muhtesem biryeri elde etmek kolay mi sence? Her halti yiyenin musluman oldugu icin cenete gudecegini nerden biliyosun. Cehennem sadece kafirler icin degil muslumanlar icinde var musluman olman cennete gitmeni garantilemiyor yaptigin gunahlar yuzunden son nefeste imanini kaybetmekte var. Seytan son nefeste muslumanin imanini çalmak icin onu kandirir seytana inandgi vakit sonsuz cehennemde kafir olarak kalir. Hakiki musluman buna kanmaz zaten imani kurtarir. Dini bilmeden yargiliyosun

Yorumla
    • Avokadondurma
      Avokadondurma
      +1 yıl

Değil mi? Kafir olabilmek için ne kadar saçma şeylere takılıyor insan, o kadar inkar edemeyeceği şey varken olağanüstü diye bunları bahane ediyorsun. Allah'tan korkmalısın, sevmiyorsan da kork, korkki en azından bu yüzden kendine zulmetme. Hem dünyan hem ahiretin elinden gidiyor.

Yorumla
    • TuranTürk
      TuranTürk
      +1 yıl

@fatiye ben cehenneme gitmeye razıyım, Allah'ın iyi birisi olduğunu sanmıyorum

Yorumla
    • Avokadondurma
      Avokadondurma
      +1 yıl

Bir; ben Allah'ın iyiliğini ya da kötülüğünü kimseye sormadım. Cehennemi kabul ediyorum demen yeterli senin.
      İki; Allah seni yaratmış, sana irade vermiş ve şu en fazla 100 sene sürecek çileye sabret sana sonsuz mutluluk vereceğim diyor; sana dünyada rahatlık vereceğim demiyor. Zahmet olmadan rahmet yok. Ve siz "Hayır, ben istemiyorum, sen bizi imtihan ediyorsun, kötüsün" diyerek vereceği tüm mükafatı hiçe sayarak Allah'a kötü diyorsunuz. Allah hidayet versin arkadaşım valla, hem bu dünyanız hem diğer dünyanız eridi gitti, eriyip gitse neyse sırf şu dünyada Allah'a kul olmayı çok görüp kibir yaptığınız için diğer dünyada asıl köleliği, eziyeti göreceksiniz.

Yorumla
    • fatiye
      fatiye
      +1 yıl

Cehennemi neden basite aliyorsun. Allah kulunu dener sinar. Kulum ne kadr sabirli cenneti benm rizami hakediyor mu diye. Senin bu dunya ya bu acilara katlanmanin mukafati cennett. Yahu senden inanman karsiliginda 24 saatin sadece 1 saatini Allaha ayirman karsilignda sana sonsuz cenneti vaad ediyor. Peygamberler hep aci cekmistir sabretmistir. Kimse dunyaya keyif catmaya gelmiyor dusunsene herkes dunyayakeyif catmaya gelse hersey guzel olsa iyiligin mutlulugun sevginin kiymeti anlasilir miydi? İnsan hep ayni yasasa ayni seyle mesgul olsa ona alisir kiymetli olmaktan cikar birseyin yoklugu hissetmesi lazimki onun kigmetini bilsin

Yorumla
    • Avokadondurma
      Avokadondurma
      +1 yıl

@fatiye Yazma arkadaşım boşver.
      Ama çok pişman olacak bunları yazdığına, Allah'ın varlığına ve imanım üzerine yemin ederimki iliklerine kadar hissediyor Allah'ın varlığını. Sadece şu dünyada çektiklerinden dolayı Allah bana bunları çektiriyor diye düşündüğü için Allah'a karşı hırslanıp kibirleniyor.
      Allah daha fazla sıkıntı bela vermeden inşallah aslında farkında olup da inkar ettiklerine pişman olur. Biz ne dersek diyelim ben bu abinin tüm paylaşımlarını takip ediyorum, inanıyor aslında, Allah'ın varlığına ama Allah'ı sevmiyor.

Yorumla
  • DdXXdd
    DdXXdd Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 33%
    +1 yıl

Atabiliyor heralde ki koymuşlar.

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

8

Cevap

16

Cevap

• wwwKADİRwww
    wwwKADİRwww Takip Et
    Bilge Yaş: 49 , eic 69%
    +1 yıl
    Diğer konusunda 638 cevap paylaştı.

Yaradan kendi yarattığı kulu neden öldürüyor ya da yaradan kendi yarattığı evreni neden tek tek yok ediyor gibi saçma bir soru sen parayla aldığın ya da kendin yaptığın bir şeyi parçalarken başkasına hesap veriyormusun?

4
    0 Yorumla
  • Bensizkall
    Bensizkall Takip Et
    Xper 3 Yaş: 33
    +1 yıl

Iyi iyi yavas yavas duzeliosunuz buda iyi bisey onceden tanri diodunuz simdi ALLAH. dinde Tevekkul yani elinden geleni Yap gerisini Allaha birak. Allahın kulu Allahin Evinden daha onemli Allah icin kulunun ustune dusen yıldırım Evinede düşer Herkesin olmek için bir nedeni olacak.

1
    3 Yorumla
    • TuranTürk
      TuranTürk
      +1 yıl

halkımız arapçı olduğu için allah yazdım

Yorumla
    • Bensizkall
      Bensizkall
      +1 yıl

Allah Arapça degil ALLAH her dilde ALLAH tir Tektir tek ilahtir kendisine tapilmaz Tanri değildir Tanri bir coktur Allah tektir butun 99 ismini Tek isimde topladigi için ALLAH tır

Yorumla
    • TuranTürk
      TuranTürk
      +1 yıl

Allah kelimesi üç büyük dinin temeli olan sümerlilerden kalma bir kelimedir orjinali el-ilahtır

Yorumla
  • Dajsy
    Dajsy Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 50%
    +1 yıl

çevreyi korumak için yakınlarına da düşebilirim.. ama camiye de düşebilir, bebekler ölüyor, tecavüze uğruyor, allah masum bebekleri sevmiyor mu şimdi? bu kadar çarpıtıcı incelikte düşünmek iyi değil.

5
    0 Yorumla
  • Ganyoncu
    Ganyoncu Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35 , eic 30%
    +1 yıl
    Diğer konusunda 504 cevap paylaştı.

Elektrik her zaman toprağa giden en kestirme yolu takip eder bunun için yüksekte minare tepesine paratoner koyarlar. Aksi takdirde bir yıldırımın senin kafana düşme ihtimali yükselirdi ki bu beynini kaynatmakla kalmaz, Allah'ın yaratma sanatıyla bir daha dalga geçemezdin. İşte sana paratonerin hikayesi

1
    0 Yorumla
  • kerküklü034
    kerküklü034 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40
    +1 yıl

atmasa idi Darwin ile Mevlana nın farkı kalmazdı. kotu olmasa ıyının degerı olmaz. aklı kullanmak olmasa hayvandan fark kalmazdı

4
    1 Yorumla
    • Fıssıltı
      Fıssıltı
      +1 yıl

Kalmamis baksana :-)

Yorumla
  • Anfıl
    Anfıl Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 62%
    +1 yıl

Allahın evimi tabi Allah insana benziyor dimi tövbe tövbe hem bu kadar saçma merak nerden geliyor camide kul yapımı sonuçta önlem almak oldukça doğal

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

ZÂRİYÂT-44: Ancak Rablerinin emrine başkaldırdılar ve bu yüzden bakıp dururlarken kendilerini yıldırım çarptı.
    Bu ayetten korkmuşlardır. Malum çoluk çocuk tecavüzleri çok oluyor.

1
    0 Yorumla
  • exabyte01
    exabyte01 Takip Et
    Guru Yaş: 37
    +1 yıl

o allahın evini korumak için değil. insanları korumak için efenim

2
    0 Yorumla
  • sakininsan2
    sakininsan2 Takip Et
    Bilge Yaş: 49
    +1 yıl

bu kadar saçma bir düşünceye nereden kapıldın bilmiyorum ama cami Allahın evi değildir neden evi olsun bir ibadet hane insanların yaptığı

3
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Paratoner yokkende minareler vardı. Bu insanların kendi tercihi. Ayrıca ben hiç minarelere yıldırım düşdüğü görmedimde duymadmda :D

1
    0 Yorumla
  • Mrsherlock
    Mrsherlock Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40
    +1 yıl

Yüksek yerlerde olmak zorunda. O yıldırım atma işini zeusla karıştırdın galiba az yunan mitoloji filmi ısleyın

1
    0 Yorumla
  • KüHEYlan94
    KüHEYlan94 Takip Et
    Guru Yaş: 32
    +1 yıl
    Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı.

Başka yere düşmesini engellemek için yıldırımı çeker

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Aman ne güzel bir kişi daha aklını kaybetmeye başladı

0
    0 Yorumla
  • mihendiscik
    mihendiscik Takip Et
    Master Yaş: 29
    +1 yıl

ora allahın evi mi mk? zihniyete bakar mısın

2
    0 Yorumla
  • Serkankanka
    Serkankanka Takip Et
    Xper 4 Yaş: 40
    +1 yıl

Simsek yildirim capmasin diye

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Tedbir amaçlıdır olsun

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Kardeşim saçmalama istersen

2
    0 Yorumla
  • Chelsea_Caramel
    Chelsea_Caramel Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 36%
    +1 yıl

dan dan dan...

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Seningibiler varsa camide atar

2
    0 Yorumla
  • ChronicX
    ChronicX Takip Et
    Master Yaş: 30
    +1 yıl

Güzelsoruatabilirjajajsjjs

0
    0 Yorumla
  • PİRESES
    PİRESES Takip Et
    Guru Yaş: 30
    +1 yıl
    Diğer konusunda 808 cevap paylaştı.

Yok artık ya..

1
    0 Yorumla
  • maybee
    maybee Takip Et
    Yoda Yaş: 30
    +1 yıl
    Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Kafana zokayım

4
    0 Yorumla
  • Yoğurtlu-karnıbahar
    Yoğurtlu-karnıbahar Takip Et
    Xper 2 Yaş: 40
    +1 yıl

Kafaya bak

2
    0 Yorumla
  • Sitemetmeaşkaderdin
    Sitemetmeaşkaderdin Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31
    +1 yıl

Beyin bedava 😃

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(9)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Diğer > Sorular > Cami minarelerinde neden paratoner var?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Cami minareleri neden sabaha kadar yanıyor? 8 cevap verildi
Neden bazı camilerin 4 minaresi var? 28 cevap verildi
Tuncelideki cami sayısına insanlar neden laf ediyor? 12 cevap verildi
Cami de namaz kilarken saflarin arasina neden seytan girsin ki? Cami de seytanin isi ne? 36 cevap verildi
Günümüz kapalıları için neden “üstü minare altı kerhane”lafı geçerli? 14 cevap verildi
Üstü minare altı kerane ne demek ve kimler için kullanılıyor? 6 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Paraguay, Türkiye karşısında 2026 Dünya Kupası'nın en erken golünü attı! Sizce maç nasıl biter?
  • Paraguay 1 Türkiye 0 sonrası bu rezil dünya kupası performansı hakkında ne düşünüyorsunuz?
  • Türkiye'nin Dünya Kupası'na veda etmesi hakkında ne düşünüyorsunuz?
  • Mesafeli davranan erkeğe nasıl yaklaşılır?
  • Türkiye maçını izlediniz mi?
  • Kim sabah kahvesi içmek ister?
  • Sabah uyanınca yapmaya üşendigin şey nedir?
  • Dünya Kupası elenmesi sonrası Montella: ‘Nasipten de ötesi yok’ dedi! Sizin en sevdiğiniz söz hangisi?
  • Hangi SUV otomobil daha mantıklı, siz hangisini neden tercih edersiniz?
  • Aşık olmak sizi korkutuyor mu?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨