Cami de namaz kilarken saflarin arasina neden seytan girsin ki? Cami de seytanin isi ne?

Babam gecen cuma namazdan gelince anlatti sinir olmus imam surekli saflari kapayalim seytan girmesin diyormus babamda sinir olmus kilmadan cikmis. (Not : babam 8 yil hafizlik yapmis) ayrica seytanin aralarda bosluklara gecip secde mi edecek o da ayri bir konu. Kim uydurmus bunu acep bilgisi olan var mi?

nickime gelince hasa ben peygamberligimi ilan etmedim. Hazreti degil dogru okuyun lutfen Nesli Han Hazretleri. Biktim bunu aciklamaktan bastan soyleyimde. Ornekleme de vereyim padisahalarin esleri kizlari torunlari sehzadeler pasalar vezirler vs hatta yurt disindan gelen prenses ve prensler krallar uzarda uzar.

Güncellemeler
+1 yıl
Saflarin nizami bir sekilde olmasi gerektigini biliyorum zaten ama seytan kismina takildim bende yani cok gereksiz. Hani mantiga bile aykiri gelen seyi ordaki onlarca insana bugun onlara yarin baskalarina boyle onem verilen insan soylemesi cok gereksiz ve yanlis deginmek istedigim ve gercekten dogru bir kaynagi var midir diye merak ettim. Ben arastirdim 7 farkli hadis buldum ayni hadis ama yazanlar icine seytan sikistirivermisler yorumlamalari fafkli.
Cami de namaz kilarken saflarin arasina neden seytan girsin ki? Cami de seytanin isi ne?