Bu hande ercel denen kız niye bu kadar abartılıyor bu sitede?

hayır adriana lima abartilmadi bu kadar yahu.

zaten yeteneksizin teki gram yetenek yok kızın ismini yazınca sürekli koca kıçına maruz kalıyorum çünkü dizide yaptığı tek sey kiritmak ve frikik vermek.

nasıl kadar kalın hatlı bir kız seksi bulunuyor anlamıyorum sevimli ve tatlı belki dünyalar tatlısı ama iri bir kızcağız. istediği kadar diyet yapsın bu kızı açık büfe ile bir hafta baş başa bırakın beş kilo ile geri gelir. güneşin kızları adlı diziye de zayıflaması şartı kabul edilmiş zaten. kendisi seksi olduğunu söylüyor ama ilgisi yok. verdiği pozlar küçük kadın modlarından ileri gidemiyor. ziyadesiyle şirin ve balık etliden hallice birAbla

bu hande ercel denen kız niye bu kadar abartılıyor  bu sitede ?

bir röportajında kendimi tablodan çok seksi buluyorum demiş ama seksi olmaya çabaladığını eklemeyi unutmuş herhalde e kızı bu kadar şişirip monica belluciyle bir tutarsanız kendini seksi bulur

bu kadin daki karizmanın onda biri yok bu er elde

veya doğal güzellik olarak bakarsak

tuba daha güzel.

yani bakıyorum bakıyorum ama gördüğüm hava basılmış trabzon vakfabir ekmeği surat ve kocaman bir popo,
hemde 52 kiloya. bilemiyorum bu nasıl bir site dir hem türk kızlarını gömüp hemde gidip koca popo memesi tombik tipik türk kızlarını beğenen. gerçi cogu su kadın begenenlerin.