+1 yılArkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var.. erkek arkadaşımin kalbini kirdim o zmn biraz sinirliydim oda o anda bana seni seviyorum dedi bnde inanmıyorum dedim :-) bu cok oldu dedi bnde isine geliyorsa dedim :-( galiba kalbini kirdim 2 gündür de konuşmuyoruz dünde özür mesajı attim sonra cevap verdi beni kırmamak icin aramadığını söyledi bir sonra dedim bir facenine bakayım ne yapmış diye ama sayfanı na ulaşamadım sonra mesajda bunu dile getirdim bn yapmadım falan dedi yapmaz da biliyorum:-( ikimizde anlamadık arkadaşlık isteği iptal edilmiş bn ona inanmadım ama ben Yapmadım diyor sonrada ona geri arkadaşlık istediği göndermedim diye takrar kavga ettik simdi oda inat bnde inat mesaj bile atmadım oda atmadı ne yapmalıyım :-(
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
şu an bizde kusuz olumlu düşün biraz gurur etme sürekli ara ağır konussun arada bir yüzsüz ol ağzını buynunu ebbek arası yaptığım seni çok özledim de
00 Yorumla
+1 yıl"Aşkitoooom küsmylm .sss "
Demenin bir faydası olacağını düşünüyorum hadi yap O.O
Not: Eee yine seviyem yerlerde ..11 Yorumla
Soran+1 yılayennn düşünmedim değil ama busefer boş yere çok sert çıktııı :S:S çok ağır konusştu ve tam ılk defa 3 gundur hıç yazışmadık ki 1 gun goruşmeden duramıyorken :S
+1 yılaşka gurumu olur la arada mutlu et sevdğini bugunlerin değerni bilin
149 Yorumla
Soran+1 yılbencedee gel bide bunu erkek arkadaşıma söylee :S gurur ve inat onda fazla ama bencede aşkta bunlar olmamalı sevdiğin sonuçta :S:S off napıcamm !
- +1 yıl
sen ara emın olkı onnda hoşuna gidcektir ahhh ahhh ben onun yernde olsaydım seni çoktan aradımda işte erkelerde bir değil işte kımı bulur kıymet bilemez kımı bulamaz çok değer verir :(
Soran+1 yılaynen sana çok katılıyorum ve böyle düşündüğün için saol gerçekten bak onu çok seviyorum ve birkaç kurallarımız var facebookta gördüm küsken söz vermişti kus olsakta kural çiğnenmicek dii baktım yine çiğnemiş ama ben hepsine uyuyorum yine en çok acı cekıyorum çok deger verdiğim ıcınmı ya :S
- +1 yıl
çok değer veren insalar gerçekden birbirlerni bulmuyorlar :( ben asla böyle acı çektirmem ben sevdğime kıymama ya dilerim senin değerni çok iyi anlar gerçekden böyle senın gbi seven düşünen bir sevdğim olsa bir ömür asla onu üzmem bırakmam
Soran+1 yıloffffff zaten oda benim gibi sevseydi eminimki bu aşkın adı ölümsüzleştirilirdiii :S:S off böyle düşündüğüne sevindim cunku gercekten seven uzmez ...
- +1 yıl
teşekkür edrim ama senın gbi çok seven insalrın üzlmesi benide çok üzüyor ben böyle seven insan istiyorum seven insan bulamıyorum lütfen böyle insalrın değerni blin hemcısnlerim sarılın sevginze sahip çıkın lütfen böyle seven bir eşim olsun ya başka ne isterimmm :((
Soran+1 yılaynenn bendeee offffffff 3 gundur mesaj atmıyor ve cok kotuyum cıdden şaka degıl yanı yakın kız arkadaslarım kendıme gelmemı soyluyor ama 3 gun deıl omrumun sonuna kadar sevıcem kendım bılıorum cunku ben 3 kısıyle cıktım ama bırtek onu sevdım onla hep ılklerım oldu sonlarını olması ıstedıgım baska kımse dıel :S ısallah senın karsınada senın ıstedıgn gıbı bırı cıkar :S
- +1 yıl
inşallah senın gbi seven biri çıkarda bir ömr mutlu olrum eğer aramıyorsa bıraz daha bekle seven erkek arar sevmeyen armaz bu grurudan öte bişey gbi geliyor bana ama neolur üzlme çok seven insanlar asla üzülmeyı hak etmiyor
Soran+1 yılbencede seven seveni zaten üzemez ki ben onu asla üzemem peki sen erkeksin sonuçta nezaman atar mesaj ya da atmazmı :S
- +1 yıl
bak seven erkek ne yapsan yap sevdğinden vazgeçmez bır iki gün daha bekler çünkü durmaz ya arar ya mesaj atar sen fazla üsteleme biraz daha bekle bu sevgiyi ölçmenın en ıyı yöntemıdır bu gunde belli olur üzme kenedenı sen gerçekden çok iy bir insansın inşallah çok mutlu olrsun
Soran+1 yılBu yorumun beni ne kadar rahatlatığını anlatmam çoook saol ilgin içinnn haklısn yani işalllah dediğinn gibi olur ve olursada seni hatırlıcam :S:S ve erkek görüşüde benim için çok önemliydi t.ederim sende işallah mutlu olursun cunku hak edıorsun cıdden ... atar dıyorsun yanı bır ıkı gune :S
- +1 yıl
Gerçekten seviyorsa emin ol atar üzülme dğerli insan senin gbileri bulmak çok zor zaten biz erkekler küçüklükden gelen bir huyumuz vardır hep bir bayanın ilgisne ihtiyaç duyarız küçükken annemız büyuncede sevdiğimiz ilgisiz klamayızki sevdğimiz bize kızsda ondan asla vazgeçmeyız üzülme kalbini ferah tut bak gerçekden senin eşin olacak insan çok şanslı olucak bana senın verdğin değerin yarsını verse ben başımın üstunde taşırım ya :((
Soran+1 yılyorumun için çok sağol offf anlamıyorumki nerde hata yaptıgımı cok sevıorm ya cokkkk cokkk sende cok ıyı bırıne benzıyorsun varya ilşallah istediğin kişile birlkte olurusn. offf coook sevıorm oyle bole deıl ısalah duzelır ama sence umudumu kaybetmelımıyım :S (sankı evet desen yapabılcem :S )
- +1 yıl
insanız sonuçda hepimiz hata yapabliriz ama aşkda hata gözle görülemez çnkü sevdğin insanı sen herşeyiyle kabul edersin onun doğrularıda yanlışlarınada seversin onu üzmemek kırmamak için elinden gelen herşeyi yaparsın o senın için dunyanun en kıymetli insanıdır seven için sevdğinden başka insalar sırdan olur vrsa yoksa onu dşünrsun senın gbi seviyorsa emin olki sensiz yapamaz üzlme mudunu kaybetme bende şans yokya :( senın gbi seven bri çıksa karşıma asla bırakmıcam :((
Soran+1 yılevet suanda bunu bırkac cumleyle herseyı anlattın .S işallah karşına cıkar cıkarsada lutfen uzme deggmez bak ben acı cekıyorum ve canımı onun ıcın hıce sayıyorum canımıı cunku o benım canımdanda degerlı çok degerlı ozel mukkemmel biri onu nasıl üzerim nasıl yarı yolda bırakırım yapamam .S
- +1 yıl
senden çok özellikde bir insansın inşallah oda senin gbi mükemmel bir insanı bırakmaz sonuna kadar gider sen varya tam evlenilecek insansın inşallah mutlu olrsun
Soran+1 yılçokk teşekürr ederim işallah değin gibi olurr bırakmaz beni çünkü çok seviyorum başka bir erkegi sevmeyı bırak bakamam bıleneee cunku benım kalbım sadece bı kısı ıcın atıorrr ısallah sende guzel bırini bulursun ve hep mutlu olrusun :S
- +1 yıl
ınsallah senın gbi olsun yeter bana sevsin bırakmasın ama ben şanszmım ya galiba hep yanlız kalıcam sanrım sevdğim insalar hep böyle senin gbi insalardı malum benide sevmediler hep iyi olduğmu iyi insalar karşıma çıkacağnı söylediler sadce zamn değişti kımse çıkmadı hayrslı bundada var bır hayır bende umdmu kaybetmiyorum tek sıkıntı ömur geciyor işte..:(((
Soran+1 yılevet haklsın işallah sevdiğim erkekte biraz senın gıbı dusunur baska birsey ıstemıyorum kı bu bır hayal yanı :S ama nolursa olsn kotu kıza baglanma cunku kız erkek farketmez kım daha cok sevıosa acı cekıor oyuzden sen nası lsevıosan karsındakı kısıde bır okadar sevemlı :S
- +1 yıl
evet sevgi karşıklı olrsa daha güzel oluyor seni sevmeyen bir insandan aynı duyguları beklemek acı cekmek kadar kötü bişey yok işte denk gelmiyor bir şeyi çok istesen omazmış ben çok istiyorum galiba senın gbi seven bir kız istiyorum başka bişey istemorum işte kısmet olmayınca olmuyor olanlar neolur kıymetnı bilsin :( bulmak çok zor
Soran+1 yılkeske sen bunu benı dusunmeyen erkek arkadasıma söylesen varyaa :S:S off ama bılmıorm galıba cok sevdıgımden emın artık bu kız benı bırakmaz dıor galıba cunku cok deger canımdan cok sevdıgımı bılıor tamam oda sevıor belkı ama benım sevgımın yanında bır hıc :S dedgın gıbı kıssmende warsa war yoksa yok ama ıslallah olur
- +1 yıl
işten ben buna çok üzlüyorum sen çok değer veriyorsun o senin verdiğin değeri sana vermiyor ne olur üzme kenedeni sen gerçekden benim seni tandığım kadaryla çok sevilmeye layık bir insansın ben erkek arkadşının gbi asla öyle bişey yapmam sevdiğim insanın sevgisi benm için çok değerli olur onu asla üzmem onun mutlu olmasnı çok isterim gerçkden isterim çok severim çok severim
Soran+1 yılçokkk t.ederm yorumuna cok mutlu oldumm <3 gercekten cok offfff ama olmmuyorrr verıorm cok sevıorm cunku askım varya dunyadakı asklarla tartılmaz bukadar abartılı gelebırlde ole ve cok acı cekenede yıne ben oluyorm !
- +1 yıl
lütfen fazla üzme kenedeni bak yazmışsınya kımseyı sevemem bır daha diye seversin sen snan senın gbi değer veren insaları sev senı üzenleri çok severek kenedenı üzme bak bnu untma sevginden şimdi gözn görmez ama yarın üzlrsen doğrymuş dersin kımse senden kıyumetlı değildir sen mukemmel bir insansın bırak senın değerni bilen senin yanında kalsın san sahip cıksın senı sevmeynelerı değerini bilmeyleri çok değer vererek kendilerni bişey sandrma iyinin kıymetnı bilen onu kaybetmekden korkak sahıp cıkar
Soran+1 yılçook teşekürr ederm beni mutlu ettin gerçkten umarm sende hep mutlu olursun istediğin gibi yasarsın ... cunku cok ıyı bırıne beznıorsn bukadar bana yazdın ettın tanımadan benı uzun yazarkan sıkıntıma ortak oldun cok t.ederm ıyıkı cevaplar verdın ıcımı azda olsa rahatladın t.ederm ıyıkı gorup yanıtladınn... sana tek dılegm mutltuluukk ısallah hep mutlu saglıklıklı olursunn ...
- +1 yıl
teşekkür edrim senın gbi çok değerli bir insanı mutlu edebilsedysem ne mutlu bana gerçekden samımı ve içten yazdım laf olsun diye değil çünkü çok iyi hissediyorum duygularını gerçkden senin gbi bir insanın haytımda olmasnı çok isterim hani derler ya haylımdeki insansın gerçekden öylesin inşallah dileğindeki gbi mutlu olrum inşallah senn gbi bir insan çıkarda benı çok sever çunku bende çok severim asl bırakmam ömrümun sununa kadar bırakmam senin mutlu olmanı çok istiyrum inşallah çok mutlu olrsun
Soran+1 yılçoook teşeküürrr ederimm gerçekten cok mutlu oldum bunları duymak cok guzel ve emın ol bende ıcten gelerek hepsını cevapladım gerçekten cok ıyı bırıne benzıyorsun senı bende cok ıyı anlıyorum ve umarım kendin gibi biri cıkar karsına cunku gercekten yazdıklarından hakketıgını dusunuyorum iyiki bugun sorularıma cevap verdın ... tesekurrler.
- +1 yıl
bende çok teşekkür ederim bende çok mutlu oldum kendımi buldum senin yazılarında benim gbi bir insanın üzülmesi beni çok üzüyor bişey yapmadımki keşke elimden başka bişey gelse senın uzlmeni istemiyorum kalbini ferah tut çok temiz kalpli bir meleksin hep mutlu olrsun inşallah olurya senın değerni bilmezlerse seni gerçekden tanımak isterim çünkü senin gbi insan bulmak çok zor emin ol buna
Soran+1 yılgerçekten cok güzel bir yorum ve nediceğimi bilmiyorum beni cok rahatlattın ve mutlu ettin sende öyle birine benziyorsun ve yazdıkların benımle uyusuyor işallah dedgım gıbı bu yazdıklarına gore bır kız cıkar karsına cunku hak edıyorsun !
- +1 yıl
inşallah olursa öyle çok mutlu olrumki sen ya da senın gbi biri beni bulurda bir ömur onunla mutlu olrum başımın tacı olur çok teşkkür edrim dilerim gerçkden sevenler artık bırbrnı bulsunlar bir ömur mutlu olsunlar
Soran+1 yılaynennn tamamen katılıyormmm işallah sevdiğimmde azcıkta olsa senın gıbı dusunurr ve akıllanır ! :)
- +1 yıl
akıllmaz işde boşa üzlme uğraşma seni seven isteyen senin daima yanndadır sen yeterki doğru insana sevgini ver çünkü senin sevgin çok değerli anlayana
Soran+1 yılhala mesaj atmadı cok acı cekıyorum cok mutsuzum aşk bu yaa cok kotuyum yıne :S
- +1 yıl
üzülme ne olur çok kıymetli bir kalbin var kalan yerni giden yolnu cizer senin gbi bir meleğin değerni bilezse kendine yazık eder o kaybeder üzlme
Soran+1 yılofff yorumun ıcın cok saol .SS ama cıdden napıcamı bılmıorm cok kotuyum :SS:S ıyıkı senle konusabılıorm :S
- +1 yıl
üzülme ne olur lütfen bende senınle konşmaktan mutluyum ya keşke sevdğin insan ben olsaydım ben sensız yapamzdım :S
Soran+1 yıl:S:S:SS off keşke beni senin gibi biri sevseee :S:S sevgilim beni senin gibi sevse :S offffffff hala mesaj atmıor atmıcak bılıorm !
- +1 yıl
atmazsa atmasın üzlme neolur sen çok iyi bulunmaz bir insansın gercekden diyorum üzme kenedeni seni bunu hak etmiyorsun gerçekden çok gzel kalbn var
- +1 yıl
ben sevglin olsaydım seni arardım derdimki iyki varsın bitanem seni çok seviyorum ve biliyorumki bu dunyada senın gbi bir insan daha yok rabbime sonsuz şükrler olsun senin gbi bir insana beni sevdirdi kalbine sevgimi koydu ben seninle bir ömür yaşmak yaşlanmak istiyorum meleğim derdim :((
Soran+1 yıloffffffff keskeee svglmde bunları soylwesee cok guzelll yazdınnnn nedıcegmı bılmıorm :S bılıomsn oda bana hep melegım derdı onu cok sevıorm
- +1 yıl
ben sevglin olsaydım söylerdım :( gerçekden meleksin çok iyi güzel kalbin var emnim kalbnın guzellği yuzne yansmıştır sen gerçekden doğru seven bır erkeğın hayalındeki insansın keşke enm sevdğim insan olsan senden başka bişey düşünmezdim :((
Soran+1 yıl:S:S:S çok fazla güzel sözlerrr nediceğimi bilmiyorumm :S
- +1 yıl
senın kalbinin güzellği yanında sözlerin anlamı kalmıyorki ben haylımdeki meleğin üzldğünü görüyorum kşke kalbne dokunma şansım olsda senın sevgine sahip olsam ömürm boyınca senı severim dilerim yanlış anlamadın ben her önüne gelne teklf eden insan delim çok üzlürüm öyle algılanırsam gerçekden istedğim insansın beni azcık sevsen dünyanın en mutlu ınsanı ben olrum ben bunu istiyorum sonsuza kadar seveceğim senin gbi melek...
Soran+1 yılwouw utandırıyorsun :S işallah karşına çok iyi bendende iyi biri cıkar ama ben böyle severken boyle seyler soylıyemem özür diliyorum nolur yanlıs anlama fakat bunlar cok guzel sozler ve umarım bunları hakkeıdcek bır kız bulursun bende isterim senin gibi seven birini ama maalesef kalbım bır bbaskası ıcın carpıyor :S
- +1 yıl
malasef biliyorum bu benm kaderim bu zaten çok iyi inslar çıkıyor karşıma ve sevglisi oluyor kıymetnı bilmiyor :((( benim kaderimde böyle yanlızlık...:S
Soran+1 yılçok üzüldüm ama emınımkı kafana gore bırı cıkıcaktır sıkma canını dunya kızlarla dolu ve emnım sana aıdı de olan var :S smd yatıorm yarın konusuruz yıne istersen kendine iyi bak tum yorumların ıcın soall cok mutlu ettın !
- +1 yıl
teşekkür edrim evet çık kzı var ama iyi ve istedğim meleklerin kalbi dolu neolr sende üzlme yazmaz konşmaz isede onu sana unutturum ben seni çok severim ben seninle kouşurum gerçekden seni tanımak kendimi tanıtmak seni gbi bir meleği çok sevmek isterim istersen tabi herşey için teşekkür edrim iygecler iyi kalpli meleğim..
- +1 yıl
nasılsın ne yaptın ?
- +1 yıl
Merhaba cepten girdgim icin yanlislikla mesajina cevap atim derken seni silmsim :( gercekten bilerek yapmadim cevap gltmedi sonra burya yaziyorum bende ibldigin gibi yanlizliga devam ediyorum :( sen nasilsin mutlusudur umarim iyimisin ?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
+1 yılGurur ve kibir dolu sözler. Birinizden biri ilk adımı atacak ve o sen olmalısın. Çünkü sen seviyorsan olay bitmiştir
221 Yorumla
Soran+1 yılbende zaten hep alltan alan tarfım fakat busefer dediki bana ilk kavgamız değil ama busefer eğer bana mesaj atarsan aşk değil şerefsizlik olur dedi yaa oyksa ben ilk adımı atmaktan cekınmem :(
- +1 yıl
O zaman bırak o atsın mesajı. Eğer seni gerçekten seviyorsa ona göre s.rflk olan şeyi o yapar. Yapmazsada boşver seni haketmeyin biriyle daha fazla sürmez.
Soran+1 yılçokk saol yorumun için allah düşmanımın başına böyle acı vermesin :S:S 3 gundur yazmıor sence nezmn yazar :D
- +1 yıl
3 Gündür yazmıyor ve sen hala yazmasını bekliyorsun. Helal olsun sana kaldımı sen gibilerden :(
Soran+1 yılonu çooooook seviyorum o gezip eğlenirken ben burda çare arıyorum o facebooka rsim shoplayıp koyarken mesaj atmasını beklıorm lanet olsn hersanıye telefona bakıorm BİR SANIYE BILE AKLMDAN CIKMIOR VE ALLAH HEPSİNİ GORUYOR
- +1 yıl
Anladım. Allah yardımcın olsun ne diyelim. Hayat işte çok acımasız. Değmez ya vala değmez. Kızsın sen bir alışverişe felan çık. Toplamaya çalış kendini. Belki senin bu durumunu biliyor ve daha da haz alıyor. Egosunu tatmin ediyor. ERKEK İŞTE...
Soran+1 yılyorumun çok mutlu etti beni gerçekten cevapların için çok teşekkürler ama etrafındaki herkez öyle diyor ama ben onunla mutluykende dedim ben sensizz olamam dedim ve ömrümn sonuna kadar onu sevicem dedim hepsini sözde verdim her lafımın arkasındayım dusmanıma vermesin böyle acı
- +1 yıl
Rica ederim yardımcı olabilmiş isem ne mutlu bana. En büyük acılar bile bir zaman sonra kabuk bağlayıp iyileşir. Kendini daha fazla üzme şuanda ne yapıyorsan kendine yapıyorsun Anlaşılan fazla bağlanmışsın. Gerçekten değmez bak öyle bir insana. Belki yarın biryerlerde çok hoş biriyle tanışacaksın. Bilemezsin...
Soran+1 yılbiliyorumm ama ollmaz olmicak onuda biliyorum cunku kalbım bıtek ona atıyor bır baskasına deıl ve eger bırgun kız arkadasım olsa ve benm haberım olmadan ınan ozmn nekdr sevdıgımı gorcek onun gormesı gerekırken o harıc herkez goruyor cok baglandım aılem bıle kednıme gelmemı soluyor ama olmuyorr...
- +1 yıl
ZAMAN. biraz kendine zaman ver. göreceksin olacak
Soran+1 yılne kadar zaman çok kötüyüm :S
- +1 yıl
Tamamen sana kalmış. Böyle kötüyüm, ölüyorum,onsuz yapamam bilmem ne diyerek yılları bile alır. Halbuki sen ilişki için çok şey feda etmişsin. Ve kusuruma bakma kendini çok alçaltmışsın. Sen iyi olabilirisn bırak düşünmeyi
Soran+1 yılyok diyebilirsin haklısında çok değer verdim böyle oldu biliyor cunku onsuz yapamıcagımı nasıl kendıme yanı mesaj atmasın ısaglamalym sadece bekleyerek mı :S bılıorm bazen bebekce davrandııgmı ama cıdden onsuzluk cok canımı yakıor onu duusnmemeye calıstım ama boyle calıstım desemde yalan olur cunku cıden olmuyor
- +1 yıl
Üzgünüm kendini çok koşullamışsın. Ne dersem ne söylersem etkisiz. En iyi kararı sen vereceksin...
Soran+1 yılyani S::S sizizn yorumlarınızda çok önemli S
- +1 yıl
Kapat o defteri be. Nasıl bu kadar iyi niyetlisin. Aşk gözünü kör etmiş. Sen şimdi acı çekerken o belki en mutlu anlarını yaşıyor olacak değermi ya. Senin gibi insanlara gerçekten büyük saygı duyarım ama çokta kızarım. Hayat adil değil ve hayatın adil olmasını bekliyorsun.Eğer bu kadar kötüysen at mesajı bırak s.rfsz sen ol. Ama bu sadece onun keyfini keyif katar. Daha da düşersin. Boşver söylemek çok kolay ama buna mecbursun.
Soran+1 yılhaklısın biliyorum bazen çok aptal olabiliyorum ama ya çıkıyorsan ciddiysen ve bunları söylediysen hiç birakıcagına söz verdiysen ben küssemde alltan alıcagına yemın ettısysen neden boyle sozunun arkasında durmuyorsunki senin icin olen bırıne neden kotu davranıyorsun sevdıgınse bu mesaj atmak bukadarmı zor cok sevıorm dayanamıorm acı cekıyorum dusunememeye calıssamda olmuyor ona sordm oncekı kavgamızda nsl byle msaj atmadan durabılıorsn ıcın nasıl alır dıye bana verdg cevapt bska syle ılgn gcr ddi
- +1 yıl
Dilin kemiği yokki be! Yemin etmek çok kolay onun sorumluluğunu alabilmek çok zordur. Daha fazla birşey söyleyemiyorum artık sana kamış
Soran+1 yılpekiii çok teşekürler ilgin içinnn .S:S unutmicam
- +1 yıl
Rica ederim iyi akşamlar
Soran+1 yılteşekürrler sanada ...
Ne yani simdi oturum agliyalim mi kustuseniz:D
İnt ederseniz daha cok beklersiniz boyle
bayablar gururunu bir kez olsun birakamaz
seninkide sorumu simdi:))29 Yorumla
Soran+1 yılya ben inatçı değilimm ki yaaa of alltan alan sureklı benım ve busefer bana agır dedıgı ıcın susuyoru myoksa yıne ınat deıl :S
Soran+1 yılaşığımm cunku lanet olsn delı gıbı hemde sadece onu ıstıorm :S
Soran+1 yıl:S:S özür
Soran+1 yılbeni düşündüğün için teşekür ederim :))
Soran+1 yıl:)
+1 yılHemen barışın hadi bakalım, yakışmıyor eşşek kadar olmuşsunuz küsüyorsunuz :/
41 Yorumla
Soran+1 yılahaha bu durumda güldürdün ya :D t.ederm gel bide ona söyle :S
Gizli Üye(36-45)+1 yılİnatçı keçiler gibisiniz seviyorsanız bırakın şu gururu.
At hadi mesajını.38 Yorumla
Soran+1 yılbende cidden gurur var ama aşka karşı yok cunku onu cok seviyorum ama bir türlü girmiyor onun beynine bu :S
Cevap sahibi+1 yılOda gurur yapıyor seviyorsanız yapmayın boyle seyler.
Soran+1 yılevettt salak işteee agır konusmasaydı cıdden mesaj atardım :S ama napcam gercekten bılmıorm 3 gun oldu :S
Cevap sahibi+1 yılSeviyorsan mesaj at yoksa kaybedersin onu
Soran+1 yıldüşün sen her kavgadaa zaten alltan alıorsn sureklı 10 kavgada belkı o 2 sını alltan almıstır ve sana mesaj atıor sakın bana yazma artık nereye gıderse gıtsın ustune dıorkı bundan sonra bana mesaj atarsan ask deıl serefsızlk olur 3 gundur yazısmıoruz napardın :S
Cevap sahibi+1 yılEger seviyorsam atardım :/ Ben duygusalımdır seviyorsam asıksam gururumu hice sayarım.
Soran+1 yılyemin ederimki bende öyleyim ciddyim hep atar mesaj atırım yane soru ndeı lcunku dugyusal ve cok cidden iyi niyetlıyım zaten etrafımdakiler hep buyuyzden kaybettıgımı söyler ama gücüme gitti we 3 gundur atmıorm sımdı dıcek bak dayanamdı gotu kalkcak bılıorm ama aklım cok karısık napıcagmı bılmıorm :S
napıyosun de mesaj at önemli bişey değil belli ki
215 Yorumla
Soran+1 yılçook agır konustu ama dediki eger bundan sonra mesaj atarsan aşk deıl serefsizlik olur dedı :S
Soran+1 yılpeki 3 gündür konuşmuyoruz sence ne zaman mesaj atar :S
Soran+1 yılçook saol cidden annem gibi konuştun suanda sana sarılmak istiyorum :S offf ama boşveremıorm belkı bebek gıbı duuryorum ama cıdden coook zorrr bıyerımı kessseler emınım bukadar acımaz :S
- +1 yıl
anlıyorum seni yaşadım çünkü aynısını o bana kötü davrandıkça ben ona daha çok bağlanıyodum sanki ama sonra bir anda aldatıldığımı öğrendim dünyam başıma yıkıldı aynı seyi yasamanı istemem sen böyle üzerine dusersen o haksızken sen mesaj atarsan değerin kalmaz gözünde zaten o benim der gözü dışarı kayar daha fazla canın yanar o yüzden şimdi kendini topla ve özür dilemesini bekle anlasın hata yaptıgını
Soran+1 yılinanmıyorumm seniii çook iyi anlıyorrrumm canım benim yaa bukadar güçlü kalmışşsın içten allah kolaylık versin çok kötü seni gerçekten çook iyi anlıyorummm aynen bencede cok haklsın ama beklemek cok kkottuu hersanıye teelefon facebook heryerrr cok kotuyum :S haklsn ama her cumlende :S
Soran+1 yılsenin adına çok sevindim haklısında ama çok seviyorumm yani hiçkimseyı boyle sevmedım sevmemde :S
Soran+1 yılamam canım çok yanıyorrr sence umudumu kesmelimiliyim .S
Soran+1 yılyani beklemekten başka çarem yok :S
Soran+1 yılteşekür ederi mcanım :S
+1 yılBence bir süre yazma daha sonra yaz ve deki aşkm çok küs kalmadık mı sencede yeter barışalım de sjhzhs eger hâla sinirliyse de ki tamam bugünde küs kalalim ama yarin barışalım de djdhs
20 Yorumla
+1 yılSakın mesaj atma ilk o atsın.
31 Yorumla
Soran+1 yıldiyorsun ama 3 gündür yazmıyor olcem napmalıyım :S
barışın gitsin mümin mümine küs kalır mı hiç
36 Yorumla
Soran+1 yılya saol cevabın içinde bak kavga ettik sorunda şu ki gerçekten ama gerçekten hiçbir neden yok trip bir baktım dönüştü bidaha sakın bana yazma bende yazmadım oda yazmadı 3 gundur ılk defa hıc ne o yazdı nede ben napıcaamm durumunada yazmicagını benden mesaj bekledıgını belırttı fakat ben nasıl yaziyim busefer yazarsam kötü olcak napcam :(
- +1 yıl
vay büyük laf ettin saklgjkls
Soran+1 yılbencede fazla gurur g*te vurur :S ben aşkımı gururdan üstün tutyorum :S
Soran+1 yılcunku her kavgada alttan aldım alcaktımda ama sson lafı eger bundan sonra yazarsan aşk deıl serefsızlık olur dedı nasıl atıyım :S
+1 yılhiçbişe olmamış gibi canım napıon de.
17 Yorumla
Soran+1 yılcokk guzel olurdu ama cok agır konustu :S
- +1 yıl
ne dedi
Soran+1 yılya bak biz normalde cok bagımlıyız ama tabikde kavga ediyoruz 10 kere kavga ettiysek hep sureklı alttan alan benım 2 kere o almıştır ve cok sevıyorum kavgamız gerçekten busefer bır hıc ugrunaydı ve kavga ettık trıp atıoduk olesne bırden baktım bomba patladı ve sondada dedkı bundan sonra bana yazarsan aşk deıl serefsızlk olr dedı yazma sus dedı bende yazma sus dedm 3 gundur konusmuyoruz ve cokkotuym :S
- +1 yıl
hımm bir süre yazma bence de.
Soran+1 yılsence susup bekliyimmi ama nekadar atıcagıda bellı deılkı :S
- +1 yıl
adam açık açık yazma demiş
Soran+1 yılyani yazmıyım :S
Sen de durumuna suskunluğum asaletimden yaz.
15 Yorumla
Soran+1 yılt.ederm :D iyi fikir ama sessiz kalsam daha iyi değilmi facebook şifremi bılıyor ve sureklı facebookuma giriyor :d
Soran+1 yılne komikm. hayır tabikde lafını cok begendım :S
Soran+1 yılahaha :)
küstük ne ya
11 Yorumla
Soran+1 yılaynen nedir a bı ya :S
+1 yılmesaj at gitsinn
113 Yorumla
Soran+1 yılama cok agır konuştuuu ya :S hep ben atıorm
- +1 yıl
zaten o inat yapıyomuş sen de yapsan nolucak at gitsin daha da büyümeden. Bi mesaj sonuçta ölmezsin ya
Soran+1 yılhaklsıınn bişe demıyorum ama busefer dahada biyerlerı kalkmazmı eger bundan snra bana yazarsan ask deıl serefsızlık olur dedi :S ve atarsam dahda artıslencek bana S:
- +1 yıl
yuh onu dediyse atma. bunun gururu inadı yok. kesinlikle atma aşkından geber ama yine de atma.
Soran+1 yılpeki napıcaam :S o bana demıştı durum yanı paylasmıs bu durumda bıle atmıorsam sana mesaj gurur deıl ınattır demıs :S napıcam ya :S
- +1 yıl
O ister inat yapsın ister gurur ama bir daha mesaj atarsan aşk değil şerefsizliktir dediyse ölsem yine atmazdım heralde
Soran+1 yılkeşke senin gibi olsam cidden paranoya oldum arkadasımın adıyla değiştirdim ve sureklı ona atıorm mesaj durmaıorm kafayı yedımmm nereye baksam o ve anılarımızz :S:S aklımdan bısanye cıkmıor keske sen olsam :S
- +1 yıl
biliyorum mesaj atmak istiyosun elinde telefon sürekli mesaj bekliyosun her mesajı ondan sanıyosun ama gerçekten zor ya atsan bir türlü atmasan bir türlü Allah yardımcın olsun
Soran+1 yılaynen benı bır kac cumleyle cok guzel tanımladın :S:S ama ınaddına hayran kaldım :S
- +1 yıl
:(
Soran+1 yılçok saol canım <3
- +1 yıl
Rica ederim
Soran+1 yıl<3
Barış gitsin!
11 Yorumla
Soran+1 yılahhh elimde olsaa :S:SS hemen !
yeni sevgili bul
21 Yorumla
Soran+1 yılama onu coook sevıorm lanet olsn :S
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler