1 haftada 5 kilo verdim sizde verebilirsiniz tabiki değil mi?

Evet kızlar için bu tabiki biz kızlar yağ tutan çiçekler olduğumuz için 😄 hem protein alacaksınız kasinizdan kaybetmeden mükemmel bir fizige sahip olabilirsiniz ilk olarak erken kalkıp yürüyün 3 saat yürüyüş yapıyorum ben en kötü 1 saat yürüyün eve geldiğinizde 1 2 saat sonra hiç bir şey yemek yok! Mesela ben 9 da kalkıyorum öğlen 2 gibi yemek yiyebilirsiniz oda 3 tane yumurta yoğurt yeşillik minik peynir 2 3 tane zeytin vs olacak akşam 5 gibi yiyeceğiniz şey de ne yiyecekseniz asla ekmek şeker yok asla sade bir şekilde her yemeginizde yoğurt olsun bence tok tutması için bundan sonra hiç bir şey yemek yok ben patates yedim mesela yoğurtla birlikte bide yanında bir dal yeşillik benimkisi daha ağır diyetti tabiki balik olur tavuk olur bulgur olur yesillik tabi normal yemeklerde olur ama daha yararli ve protein olan seyler yemek daha onemli hedefime ulaştım ha bir de incelmek için agirliksiz squat yapalım kızlar içimden geldi mutlu olduğum için paylaştım sizinlede hepimiz güzel Fiziklere sahip olalım 😙😙😙😙
1 haftada 5 kilo verdim sizde verebilirsiniz tabiki değil mi?