Hiç görüyor musunuz denk geldi mi size ve hac takan birini görünce ne düşünüyorsunuz
Hiçbir şey
Aciklamada belirttim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kendi çukurunda boğuluyor. Bildiğim kadarıyla türklerin hepsinda kimlikte din kısmında müslüman yazıyor. Bazı özentilerde ben ateistim diye dolanıyor. Bu bildiğin bağnazlık. Birşey hakkında kesinlikle karar vermeden önce bir araştırmalı insan 😯
Rastladığım oluyor, ama bu kendileri hakkında net bir bilgi vermez. Bazı aptallar güzel göründüğünü düşündükleri için takıyorlar ve dini zevklerine alet ediyorlar. Hiç etik değil.
hz isayıda Allah yarattı diyorlar. bunda birşey görmüyorum. bende taktım. hevesimi aldım. bir süre sonrada çıkardım. herkes kendi kalbine bakmalı. karşısındakine değil!..
Kimsenin dini kimseyi ilgilendirmeZ saygı bekliyorsak saygı göstermemiz lazım bu yüzden takana bişey demiyorum
Cevap
16Cevap
Özel birşey düşünmüyorum açıkçası. Kimisi inancından dolayı takıyor kimisi şekil itibari ile beğendiği için.
İsterse şeytan maskesi giyer öyle dolaşır, herkes özgür ve bizim bir şey demeye hakkımız yok.
Bir şey yapmıyorum ne yapacağım :D Cevşen takanla eşit muamele :D
isteyen istediğini taksın. her dinden insan var bu ülkede sonuçta
takabilir.. saygı duyarım sonuçta bu onun inancı ve allah tarafından gönderilmiş bir din
gördüm ve etnik bir ülkede yaşıyoruz din, dil ve ırk ayrımı yapmıyorum.
herkesin kendi hayati, kendi secimleri degilmi sonucta?
herkes isteğine inanır haça degil kalbine bakarım ben
taksin canım ne olacak sadece bir işaret bir takı yani kime ne zararı var
Takabilir bunun nesi garip
Müslümanlara göre özetilik mis :)
Müslümanların saldırması için karşısındaki kişinin farklı bir inançta olması yeterli. Sanki herkes müslüman olmaz zorunda gibi
Haç takmaya özetilik derler ama allah muhammed yazan kolye takmak özetilik sayılmaz mış asagidaki yorumlarda biri öyle dedi nasıl kiviriyor sonra da küfür ediyor
İşte böyleleride var sen allah yazan kolye takabiliyosunda onlar niye inandıkları şeyin kolyesini takmasn
İsteyen istediğini takabilir :)
Hristiyan olduklarını düşünüyorum.
Türkün ülkesinde müslüman ülkede haç takılmaz
Yapma ya öylemi ne yaparsın hac takan birini görsen
faşist bir insanımdır ben bir şey yapmam ama çevre sana olumlu bakmaz yani karışmazlar ama olumlu bakmazlar
Taksın isteyen istediğini takabilir.
Herkes istediğini yapabilir, bir şey düşünmüyorum.
Sacma sapan ozentilik
Peki cevsen ve allah kolyesi takmak da saçma sapan o zaman
Ben hristiyan olanlardan bahsetmiyorum musluman olup da o kolyeyi takanlardan bahsediyorum
Güzel dansözluk ve kıvırma
senin algilama problemin varsa bu benimle alakali degil kendi sorunun banane senin dininden be gavur :D
Saldırıya geçti terörist
benena isterse ustune otursun
Daha herhangi bir tepki almadım.
En azından bir dine mensup diyorum
Kizlar takınca acayip çekici geliyor
Gelmedi, gelmesinde
Gelirsen ne olur mesela katli vacip mi olur
Hayır o kadar değil tabiki
bir şey düşünmüyorum
Hiçbir şey.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar