Kas değil de, uzun boylu olmak yakışıklı olmak kadar önemli bir meziyet. Hani şöyle 1.80'in üzerine çıkmışsan tipsiz olmanın dezavantajını bir nebze amorti edersin.
Zayıf bir erkek olarak söylüyorum. Profil fotosu olmayan anonim resimlerin arkasına gizlenmiş kezbanların ve fake Harun abilerin hepsi adamı taşlamış. Tipsiz de olsa bu vücuda sahip bir adam 50 metre yakınından geçse kedi gibi miyavlarlar. Adamın içine düşerler vücuduna bakıp. Etrafta bundan ne tipsiz adamlar var kaslı olup da yanlarında taş gibi hatun. Benim kaslı ama İlyas Salman tipinde bir arkadaşım var. Adam evli ve 3 tane de kız arkadaşı var.
Adamı yerin dibine vurdular. Kendilerini Victoria Secret mankeni olduğu için profil fotosu yok hiçbirinin. Profil fotosu olmayan, yüz fotosu olmayan, anonim profil olan pembe profillerin da en az üçte ikisi kekolardır, üçte birisi de kezbanlardır yazın bi kenara.
Ben fiziği güzel çirkin kadınla yattım. İlkelerime kadar zevk aldım.
Ben fiziği b. k yüzü güzel kadınla yattım. Bi seviim anlamadım. Roberto Carlos gibi bacak var mk kızında. Erkek gibi.
Son tahlilde fiziği orantılı olan her erkek/kadın birey, güzel de olsa çirkin de olsa normal bir karşı cinse çekici gelir. Kekolar ve kezbanlar hariç...
En İyi Cevaplar