bak sana bırsey dıcem tamamen senın ıyılıgın ıcın. alınmaca gucenmece yok. gaybdan rahmani ruya kanalı olmaksızın haber vermek kahınlıge gırer ve ayetle sabıttır HÛD-123: Goklerin ve yerin gaybi Allah'a aittir aksı halı sırktır cunku Allahın bılgısıne bır nevı ortak olmus oluyorsun dogru veya yanlıs farketmez. ınsanlar bılemeyebılır, belkı haberın bıle yoktu ama sen gunahtan sakın ve oyle seyler soyleme.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
ne iş? nereden gelıyor bu gaybın bılgısı sana?
bende bilmiyorum anlasam bir .
yanı ruya fılan mı goruyorsun. dını ınancın ne?
müslümanım. ama velakin durumum bu. cevremdekılerde benle aynı fıkırde. oyuzdden benım kendılerı hakkında dusunmelerımden cok korkarlar.
bak sana bırsey dıcem tamamen senın ıyılıgın ıcın. alınmaca gucenmece yok. gaybdan rahmani ruya kanalı olmaksızın haber vermek kahınlıge gırer ve ayetle sabıttır HÛD-123: Goklerin ve yerin gaybi Allah'a aittir aksı halı sırktır cunku Allahın bılgısıne bır nevı ortak olmus oluyorsun dogru veya yanlıs farketmez. ınsanlar bılemeyebılır, belkı haberın bıle yoktu ama sen gunahtan sakın ve oyle seyler soyleme.
Allah seni bildiği gibi yapmasın. ben gayp mı dedim. düşüncelerimin tersi oluyor dedim.
anlatamadım galıba :) artık ölecek kesin diyorum demısısn ya hanı.. onunla ılgılı olarak dedım kotu bır nıyetıım olmadan.
ben hastanın durumuna göre ölecek tahmininde bulundum nerden bileyim kesinen öleceğini arkadaşım yuh :d haşa Allah mıyım. tövbe tövbe. :D
anlamıon kardes neyse :) ben oyle ısen dedım mısal olarak oylesın demedım.:) burdan kalbını yaramam senın degılmı. mesela hani. olcak kesın olcak vs gıbı sozler sakıncalıdır.
İnanmadan iste
o zor iş. neden boyleyım.
Bende aynıyım
neden boyleyız.