Bende kizlara okulda magazin haberi olmak istemiyorum aa oktay şunla çıkıyormuş falan sanane Allahım ya bıktım. Liseden beri kimseyle çıkmıyorum. Bazı arkadaşlar bana çıkıkçı diyorlardı :D
Yok ben giderim yeterki karakterli iyi biri olsun. Bulabileyim onda bana olan sonsuz aşkı göreyim, dış görünüş olarak yüksek beklentilerim yok yanıma yakışacak bana aşık olacak biri yeterli mutlu olmam için ben ise sevsem yeter aşka döndürmeme :) Evim var arabam yok o da olur zamanla :) Teşekkürler iyi dileklerin için 10 katı iyilik seni bulsun :)
mesela ablamla ben ayni markette çalisiriz, ben orada kizlarla filan muhatap oluyorum, ablamda erkeklerle, burada bir sorun yok. ama ben hiç bir kizin numarasini almadigim gibi hiç biriyle mesajlasmam.. ablam bir kaç erkekle mesajlasir tabii arkadasca.. ben bir kaç kere uyardim, yapma, babam yakalarsa problem olur.. hem senin gibi birine yakismiyor bu. erkeklerle fazla muhatap olma diye.. o mesajlasmiyor artik.. sadece okulda gerektiginde bir erkekle muhatap olmasi gerektiginde oluyor, dersler için. :)
Şimdi öyle bir soru ki bu giydiririm diyen ka. at ilan edilir. Giyeceği yerler durumlar olabilir elbette ama böyle damdan düşer gibi evet demezler o birazda soruya bağlı :)
Belli bir yaşına kadar giymemesi daha iyi, her şeyi yavaş yavaş zamanına yaşına uygun yapsın. Giyeceği zaman geldiğinde de abartılı olmayacak şekilde giyebilir, en güzel örneği attığın fotoğraf.. Kız kardeşim yok ama olsaydı böyle olurdu sanırım, daha doğrusu kardeşim yok.
giymesinde bir problem yoksa sıkıntı yok he giymesin diyorsan bağırarak çağırarak vb. şeylerle örnek olamazsın islamı yaşayıp anlatacaksın o zman giymez
@Erdi_026 Evde kalmak gibi salak bir cumleyi kim cikardiysa munasip yerlerine monte etsin, evlenmek gibi bir zorunluluhum yok kaldi ki kimseye secim yaptiracak kadar ezik biri degilim o yuzden sana kolay gelsin.
Gittiği yerin ve semtin uygunluğuna göre değişmeli bence baskı uygulanan çocuklar daha farklı yetişiyor.. ben özgür biriyim en son ne zaman mini etek giydim hatırlamıyorum bile
imamhatipe biz gönderdik de kapanmayı kendi istedi , bizim sülale kapalı zaten , kısaca çekirdekten nasıl yetişiyorsan öyle büyüyorsun .>) senin sorunda da mini etek giyen kardeş sen mi oluyorsun
aferin na na :>) bende eve geldiğimde sabah tam hatırlamadığım için kardeşime bida sordum , imamhatipe de biz zorlamamışız :D cadı yok abi ne zorlaması annem seçenek sundu bende imamhatipi seçtim dedi :>) hoş sohbetin için minnettarım kib. aeo iyi günler .>)
YAŞANILAN ŞEHİRE GÖRE DEĞİŞİR MESELA İZMİR ANTALYA GİBİ SAHİL VE TATİL BÖLGELERİNDE YAŞANILIYORSA GİYEBİLİR AMA İÇ KESİMLERDE OLMAZ. ÇÜNKÜ ORALARDA ÇOĞUNLUK GİYDİĞİ İÇİN KİMSE BAKMAZ.
günaha girip sınava tutulmasından cehenneme gitmesinden iyidir hiçte kötü değil blue çağında kardeşim benim hem annesine babasına şefeaatci oluyor hadis var :)
En İyi Cevaplar