Venüs adında Sphynx cinsinde bir kedim var, biliyorsunuz tüyleri çok çok kısa ve derileri gözüküyor. Bu yüzden cilt bakımını iyi yapmak gerekiyor. Okuldan geldiğimde kapının önünde oturmuş beni bekliyordu, bacaklarıma sürtünmek için bana yaklaştı. Eğilip sevdim, kapıyı kapatırken kuyruğu kapıya sıkıştı ve aklıma geldikçe üzülüyorum. İnanılmaz acı bir şekilde bağırdı. Veterinerimiz uzakta olduğu ve acilen bir şeyler yapmam gerektiği için mecbur -benden nefret eden- 8. kattaki veteriner beyefendiye gittim. Kuyruğu kırılmış olabilirmiş. Sardık ve krem sürdük, şu an Venüs yatağında uyuyor. Saat 6'ya yaklaştı ve cilt kremini sürmem gerekiyor. Kuyruk dahil vücudunun her tarafına sürülmesi lazım. Kuyruğunda açığa çıkan küçük bir yara var ayrıca, sıkışmadan dolayı. Kremi sürersem -tıpkı bizde olduğu gibi- yarası acır mı? Canı yanınca çok üzülüyorum. Yanma olabilir diye korkuyorum, ayrıca şu sıralar hırçın vaziyette, canının yanması demek, yeni perdeler ve yeni koltuk takımı almam gerekir demek. Onu nasıl sakinleştiririm?
*Soruda imla hataları veya devrik cümleler olabilir, acele yazdım, herkesten özür dilerim.*
*Soruda imla hataları veya devrik cümleler olabilir, acele yazdım, herkesten özür dilerim.*
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer