Dün korkunç saatler yaşadım. O kadar etkilenmem diyordum ama çok fena oldum. Sabahtan beridir geri dönüşler yaşıyorum. Nasıl düzelicem ben? Boku yedim resmen
Lütfen deneyimli biri yardımcı olsun
Lütfen deneyimli biri yardımcı olsun
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sana müstehak :D Dibi gör ki bidaha bulaşma. Neler var neler badtripe gripte neler yapan adamlar gördüm.
Yalnız kalmamaya calıs, sevdigin sarkıları dinle, komik videolar izle falan ama dedigim gibi yalnız kalma.
Geçer
Cevap
7Cevap
Sonsuza kadar o kafayla yaşayıycaksın haberin olsun bı viski patlatirsin içersin kafan az güzel oldumu direk o bonzai ile yaşadığın travmaları hatırlarsın ya da ne içtiysen bilemiyorum. Kısaca bad tripden kurtulanlar beyin hasarı yaşıyor kurtulamayanlar ölüyo ya da psikolojik deli veya felç durumları anlarsın işte.
Neden korkunç saatler yaşadın olayı anlatırsan belki yardımcı olabilirim.
Dağıtmışsın bir tarafları topqrlayamassın :D
fazla kaçırdım galiba. bu da bana ders olsun
Allah yardımcınolsun :D
bad trip ne la.
zaten sadece bilenlerin yardımcı olmasını istiyordum. ondan fazla açıklama yapmadım
he ok by.
Ne içtin?
özelden yazsam olur mu
sorumun kaldırmaması için burada yazmadım teşekkür ederim
yazdıklarını aynısını ilk defa dun gece yasadım.. bende aynı sekılde halen gerı donusler yasıyorum... an itibarıyle her b. ku bıraktım.. miladim oldu resmen korkunc bir duyguymus.. hiç duzelemeyecek endişesi aklına geldikçe deliriyorsun.. yasamayanlar için er ya da geç yasayacaksınız.. yasamadan bırakın gıtsın.. ben yenıyım bana bırsey olmaz dedım ama oyle olmuyormus.. geri donusler oldugunda konsantrenı baska bırseye ver dusunme yoksa sorunun büyümesine sebep olursun.. bad trıp yasarken benım gıbı tekmıydın? bilmiyorum ama kafayı yememek ıcın sureklı saatı kontrol etmek zorunda kaldım.. o şekılde çıkabıldım. o anda zaman kavramı yok olmuştu benım ıcın.. aradan 2 gun gectı ve işe gitmedim simdi beni merak edip eve girecekler bana noldugunu soracaklar acıklayamayacam gibi düşüncelerle delirmeye baslamıstım... 2 aynayı paralel tutarsın da sonsuz yansımanı gorur gıbı dusuncelerım paralel kaldı ve kendı kendıme 2-3 soruyu sorup cevap bulamıyordum ısın ıcınden cıkamıyorsun ve deliriyorsun!!!
Ne oldu ki sana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?