Aşk İlişkileri Bu boş triplerle nasil başa çıkarım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sevgili degiliz yeni tanıştık. 36 yaşında Ne istedigini sorduğumda cevap veremiyor Bu boş triplerle nasil başa çıkarım? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
uçmayıbırakankuşş Takip Et Master Yaş: 31 , eic 41% +1 yıl Her zaman şunu derim "iyisini hak ediyorum ekin sorunlusu ile uğraşamam, başkaları uğraşsın" 2 0 Yorumla
Ekinoks7777 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Sen söylemesen bu üslubu ile 36 yaşında olduğunu düşünmezdim çok itici 1 0 Yorumla
darknessfalls Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Başa çıkamazsın. S. etmek en mantıklısı 1 0 Yorumla
Darkweise Takip Et Xper 5 Yaş: 39 +1 yıl Çıkma engelle. Sorunlu birisi. Hiç çekilmez yav 1 24 Yorumla Soran +1 yıl Az kaldı nasil olsa yarin 1 kavga daha çıkarır O zaman s. tir ederim Yorumla Darkweise +1 yıl Evde kala kala küflenmiş bu yav :D Kavga çıkarırsa eaaha de gönder gitsin Yorumla Soran +1 yıl Manyak mıdır nedir çattık bi manyağa Eski kadınların yaptığı şeylerin acısını benden çıkarıyor beyinsiz Yorumla Darkweise +1 yıl Evet vıcık vıcık toksiklik kaynıyor zaten. Geçmişte kalmış hala Yorumla Soran +1 yıl Aynısını söyledim kabul etmedi Yorumla Darkweise +1 yıl Etmez tabi, hala kabullenemediği bir sürü şey var kendisi ile ilgili. Herhangi birşeyle de barışık değildir zaten. Kronik arızalı bu tipler Yorumla Soran +1 yıl Görüntülü konustuk kendi çıkardığı kavgaya bir de gercekten sinirlenmiş biliyor musun Her hâlinden belliydi malın Yorumla Darkweise +1 yıl Hahahhajdha Doktora gitsin o. Yoksa daha çok küflenir. Kendi kafasında kuruyordur bir de o Yorumla Soran +1 yıl Ben de diğerleri gibiymisim alayımız böyleymiş kafasında beni şeytan olarak kodlamis zaten Bide bana ne istedigini anlayamadım ben senin diyor ya komedi gibi 😂😅 Yorumla Darkweise +1 yıl Mıymıydır bu yav. İletişim kurmayı unutmuş orada burada ağlayarak Yorumla Soran +1 yıl Valla ne diyosan katılıyorum hiçbirine itiraz etmeyeceğim ben bile daha erkegimdir bundan Yorumla Darkweise +1 yıl Aklın yolu bir. Sende de iyi sabır varmış Yorumla Soran +1 yıl Bana aslında komik geliyor yaptıklarıyla eğleniyorum Ama anlamıyor Kufur etme ihtiyacımı da bunda karşılıyorum Yorumla Soran +1 yıl Doğru diyosun sessiz sedasız gitmek istemiyorum defol karaktersiz yazip engel atmak gerek Yorumla Darkweise +1 yıl O zaman yine kavga bekleyeceksin. Çok beklemezsin ama hahaha Yorumla Soran +1 yıl Aynen aynen her gün b. k atacak birsey buluyor😅 Yorumla Darkweise +1 yıl Cephanede bol adamda :D Yorumla Soran +1 yıl Ben de onu istiyorum adam gibi mutlu olmak varken niye böyle yapıyor anlamiyorum Yorumla Darkweise +1 yıl Onu bilemeyiz ama muhtemelen yapısı bu. görünen köy kılavuz istemez Yorumla Soran +1 yıl Buna kendinden daha fena bi kadin lazim ki bastırsın bunu Haklısın Yorumla Darkweise +1 yıl Onuda yapamaz:D Yorumla Soran +1 yıl Napamaz Yorumla Darkweise +1 yıl Bulamaz demek istemiştim Yorumla Soran +1 yıl Him Yorumla
ganalimahosgeldiniz Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Haklı değil mi geç cevap vermişsin. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hayir değil bugün kendisi 12 saat sonra cevap verdi Yorumla Soran +1 yıl Ayrıca sevgili degiliz Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı. Bas engeli gitsin. 2 0 Yorumla
Kaderiniz_ Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Kardeş bune ya 🤮 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ah ne cektigimi bir bilsen Yorumla Kaderiniz_ +1 yıl Ne çekiyosun ya engelle salağı Yorumla
ErisCagtemur Takip Et Yoda Yaş: 45 +1 yıl Evlidir de ondan 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet bunu da cok sordum evli misin söyle kızmam dedim Yorumla ErisCagtemur +1 yıl Başka bir ihtimal de Gay olabilir. İşin zor, bence hiç başlama. Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl ne bu oglak burcumu 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Balık burcu Oğlak benim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu cocuk cok maco bundan olmaz ayi bu Yorumla Soran +1 yıl Diğer karilara kendini ezdirmis ezdirmis bana gelince köpek çekiyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bas sktiri Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Her zaman şunu derim "iyisini hak ediyorum ekin sorunlusu ile uğraşamam, başkaları uğraşsın"
Sen söylemesen bu üslubu ile 36 yaşında olduğunu düşünmezdim çok itici
Başa çıkamazsın. S. etmek en mantıklısı
Çıkma engelle. Sorunlu birisi. Hiç çekilmez yav
Az kaldı nasil olsa yarin 1 kavga daha çıkarır
O zaman s. tir ederim
Evde kala kala küflenmiş bu yav :D Kavga çıkarırsa eaaha de gönder gitsin
Manyak mıdır nedir çattık bi manyağa
Eski kadınların yaptığı şeylerin acısını benden çıkarıyor beyinsiz
Evet vıcık vıcık toksiklik kaynıyor zaten. Geçmişte kalmış hala
Aynısını söyledim kabul etmedi
Etmez tabi, hala kabullenemediği bir sürü şey var kendisi ile ilgili. Herhangi birşeyle de barışık değildir zaten. Kronik arızalı bu tipler
Görüntülü konustuk kendi çıkardığı kavgaya bir de gercekten sinirlenmiş biliyor musun
Her hâlinden belliydi malın
Hahahhajdha Doktora gitsin o. Yoksa daha çok küflenir. Kendi kafasında kuruyordur bir de o
Ben de diğerleri gibiymisim alayımız böyleymiş kafasında beni şeytan olarak kodlamis zaten
Bide bana ne istedigini anlayamadım ben senin diyor ya komedi gibi 😂😅
Mıymıydır bu yav. İletişim kurmayı unutmuş orada burada ağlayarak
Valla ne diyosan katılıyorum hiçbirine itiraz etmeyeceğim ben bile daha erkegimdir bundan
Aklın yolu bir. Sende de iyi sabır varmış
Bana aslında komik geliyor yaptıklarıyla eğleniyorum
Ama anlamıyor
Kufur etme ihtiyacımı da bunda karşılıyorum
Doğru diyosun sessiz sedasız gitmek istemiyorum defol karaktersiz yazip engel atmak gerek
O zaman yine kavga bekleyeceksin. Çok beklemezsin ama hahaha
Aynen aynen her gün b. k atacak birsey buluyor😅
Cephanede bol adamda :D
Ben de onu istiyorum adam gibi mutlu olmak varken niye böyle yapıyor anlamiyorum
Onu bilemeyiz ama muhtemelen yapısı bu. görünen köy kılavuz istemez
Buna kendinden daha fena bi kadin lazim ki bastırsın bunu
Haklısın
Onuda yapamaz:D
Napamaz
Bulamaz demek istemiştim
Him
Haklı değil mi geç cevap vermişsin.
Hayir değil bugün kendisi 12 saat sonra cevap verdi
Ayrıca sevgili degiliz
Bas engeli gitsin.
Boýle salaklari çokmu ariyonuz
Kardeş bune ya 🤮
Ah ne cektigimi bir bilsen
Ne çekiyosun ya engelle salağı
Evlidir de ondan
Evet bunu da cok sordum evli misin söyle kızmam dedim
Başka bir ihtimal de Gay olabilir. İşin zor, bence hiç başlama.
ne bu oglak burcumu
Balık burcu
Oğlak benim
Bu cocuk cok maco bundan olmaz ayi bu
Diğer karilara kendini ezdirmis ezdirmis bana gelince köpek çekiyor
bas sktiri