Ben avrupada yaşıyorum ve bir çok ülkeyi gezdim. Ve şunu söyleyebilirim ki Türk erkeklerini pekte yakışıklı bulmuyorum. Acaba neden böyle? Misal Almanyanın erkekleri acayip yakışıklı.
Cevabın nedir?
yaşadığın coğrafya çok etkiliyor her ırk farklı zenciler ırı yarı kalın kemıklı en güzel kızlarda slav ulkelerınden çıkıyor türk ırkı çirkindir zaten halıyle ozguven sorunu vardır senın avrupada yaşıyor olmanda bunu değiştirmez belkı kendıne bakıyorsundur allayıp pullayıp guzel görune bılırsın biraz okadar ve özgüven sorunun olmasa gizli olmazdın koyardın fotonu yorumlardık yakışıklılıkta görecelıdır sızın yanından geçemediğniz rus kızlarıda turk erkeklerıne bayılıyor sen şimdi paranıza diceksin ama çok azı burda o işi yapıyor bunu kullandınız hep ama turk kızlarından yurt dışında o işi yapanda onlar kadar var,ıtalyan erkeklerıde yakışıklıdır ama size ne kadar bakarlar onu bılemem
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yıldoğru söze ne denir
123 Yorumla- +1 yıl
Yapma be abi en azından inkar edebilirdik beraber el ele verip bu işinde üstesinden gelebilirdik...
Neyse bende bırakıyorum tamam haklısınız ;(
Cevap sahibi+1 yıltenks soran. bu arada türk değilim ^^
- +1 yıl
- +1 yıl
bende türk değilim ama katılmıyorum sana
Cevap sahibi+1 yılkısmet
- +1 yıl
evet evet aşşalığız çirkiniz cahiliz insan bile değiliz..evet TÜRKÜZ. ben TÜRK değilim diyen arkadaşlar yazsın utanmıyolarsa ne oldularını ben onlara ne olduklarınıda ispatlayım.. yazın soyunuzu ..
Cevap sahibi+1 yılnamaz vakti geçiyor gençler
- +1 yıl
islamiyetle karıştırma ortayı senin islam düşmanlığın beni ağlamaz yaratıcı ile problemin .. ama TÜRKlüğe laf söyleyecek son adam sensin.. ya erminisin ya rumsun ya da başka bir etnik unsursun. sen soyunu bir yaz niye utanıyosun. bak burada millet iyisi kötüsüyle TÜRKlüğünü kabulleniyor ve gurur duyuyor ama bir türlü sen soyunu yazmadın ...
- +1 yıl
sosyalizme ve emeğe saygıyı yaşam biçimimiz yaptık... ama senin gibi bu milletin içine saklanmış soyunu bile söyleyemeyen ama TÜRK milletine her fırsatta söven ve insanları allaha inandıkları için aşagılayan biri olmadık.. inansakta inanmasakta saygı duyduk. sevsekte sevmesekte kırmadık aşagılamadık.. sen çok yukardan uçuyorsun yaz artık şu milletinide millet yüksek millet öğrensin madem TÜRKden daha iyisin..bakalım nesin yazamıyosun bir türlü..
Cevap sahibi+1 yılher millet eşittir sen de sosyalistsen ne diyim artık
- +1 yıl
ben sosyalistim..ama bakıyorumki hermillet eşit ama sana göre TÜRK milleti aşağılık.. yaz bakalım şu milletini artık nekadar utanıyosan ben şuyum diye yazamadın bile.çingene bile çıkıp ben romenim diye gururla bağırıyor sen yazamadın tek kelime?çakma komunist..
Cevap sahibi+1 yılçingene bile...ne güzel sosyalistsin sen. türk milletinin aşağılık olduğunu düşünsem türk arkadaşlarım olmaz
- +1 yıl
çingene bile.. (hiçbir ülkede millet sıfatına konulmamış insanlar anlamında) sen konuyu saptırmaya çalışma sen nesin onu söyle bakayım tek söyleyemedin nekadar utanıyosan
- +1 yıl
şuna söyleyemiyorum desene anlıyalım ne mal olduğunu..Ben TÜRKüm doğrusuyla yanlışıyla gunahı ve sevabıyla ..ama sen nesin kendin bile bilmiyosun. beni herkes bilir dediğin duvarına yazan üçbeştane komunist görüntülü kafatascı faşist. yok TÜRKleri temizleyelim iyice TÜRKlere kıl oldum v.s v.s...gocunacak bişeyin yoksa söyle ne oldunu.. bu işler TÜRKe hakaret etmeye benzemez çakma komunist..
- +1 yıl
'' tat al benden on kat beyni çalışanlar buyur buna ne diyecen nasıl kıvıracan ''
Akrep gibi kendi kendilerini sokacaklar..
mathesis yazdı 6 gün önceYok yahu Turkler iyice fasist olmaya basladi, hepsini ortadan kaldırmak lazım :D
ComradesOfMoscow yazdı 6 gün önceAntisi oldum iyice Türkiyenin zaten
ComradesOfMoscow yazdı 6 gün önceBunlar zaten her etnik kimliği ezmeye çalıştıkları sürece daha bölünüp dururlar. :)))
Cevap sahibi+1 yılfacebook tc'cilerinin saldırılarına ithafen yazılmış yazılar hepsi
- +1 yıl
emperyalizimle ve yardakçılarıyla yıllarca yeri geldiğinde mücadele ederken ekmeginden aşından işinden olan ben ve benim gibi yurtdaşlarım adına bizimle aynı dünya görüşünü idda ettiğin için seni ve senin gibileri kınıyorum.
Cevap sahibi+1 yılbana sosyalizmi öğretmeye kalkma.senin gibi nasyonel sosyalist olup bunun farkında olmayan tiplerden gıcık alıyorum zaten
- +1 yıl
sana tek ögreteceğim şey şu ..iyi dinle ve ögren.. insana ait hiçbir dini inanışı ve hiçbir milleti aşağılık göremezsin veya hiçbirini diğerlerini aşağılayacak şekildede üstün göremezsin. nasyonel sosyalist olmakla itam ettin ama TÜRK milleti çok çile çekmiş emperyalizm ve emperyal ordularla yıllarca boğuşmuştur. sen daha milletini söylemeye utanırken bu insnalar özgürlük ve şerefli bir yaşam için öldü ve öldürdü. sen daha milletini azına almaya utanırken bu millet insanlığa dikdurma dersi verdi
Cevap sahibi+1 yılklasik milliyetçi lafları.çerkes ethem de o savaşta türkiye için savaştı onu neden hain ilan ettiniz peki
- +1 yıl
çerkesim diyemedin ya la.
Cevap sahibi+1 yılçerkeslik de var ama yine bilemedin.ne çektin be oğuz
Bence bu soruyu burda sormakla yanlis yapiyorsun. Nerden bilebiliriz ki birinin neden guzel veya cirkin oldugu Allah oyle yaratmis. Hem tum tur erkeker cirkin degildir misal kivanc tatlitug oda turk :) bende fransada yasiyorum ama bence turkler burdakilerden cok daha fazla yakisikl
00 Yorumla
Diğer konusunda 722 cevap paylaştı. Almanyanin erkekleri acaip yakışıklı... Ilginç buldum. Çirkin diyemem ama dediğin kadarda degil sanki dicem ama tercih meselesi. Ama ruz türk kıyaslamadan sonra böle bir soruya gerek vardi gibi
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
43Cevap
+1 yılher türk erkeğini bir türk kadını doğurur şeklindeki düz mantıktan git. kesinlikle senden ötürü..bendenmi ötürü..bende yur dışında farkettim bizim master için dışarı çıkan kızlar can haliyle yabancı erkreklere yanaşıyolardı 1 ay sonra bizim masaya damlıyolardı ya gay çıkıyolar ya da hesabı bana ödettiriyorlar diye.. senin aksine bence en güzel kadın ve yakışıklı erkekler TÜRK lerden çıkar ve yine en onurlu ve insacıl olanlarda TÜRKlerden çıkar...
44 Yorumla
Soran+1 yılArastirmalara gore bile biz dunyanin en guzel halki arasinda yokuz, sen neden bahsediyorsun?
- +1 yıl
araştırmalara göre avrupalı seni yarı insan yarı hayvan bir barbar türü olarak görüyor..
Yerindedir tahsilin, güzelliğin şahane.
Varsa Türk’ten t?libin, bul çeşitli bahane.
Bir ecneb? hovarda yakalarsan daha ne?
Dışının görünüşü içinin aynasıdır;
Açıl kızım utanma, bu devrin modasıdır.
- +1 yıl
++
Soran+1 yılCok acayip sacma birsey yazdin. Elbette sizin masaniza damlarlar cunku yabanci erkeklerden yuz bulamiyorlar. Ustelik bir erkegin hesabi odemesini beklemek en buyuk cahilliktir.
Gizli Üye(36-45)+1 yıllink bu site tam tersini söylüyor ama erkeklerde son on iki yılda 6 kere Türkiye birinci geçen yıl hem kadınlarda hem erkeklerde birinci olduk en çok best model bizden çıkıyor bunlar bu ülkenin insanı değilmi ayrıca alman kadınalrı en çok türklerle evlenir. Bana göre Türk kadınlarıda çirkin değil. bence sende pek fazla takma bunları avrupalıların yaptıgı anketten neolur ancak kendilerini dünyanın en akıllı en güzel en muhteşem ırkı olduklarından bahsederler onların egosuna kimse erişemez.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbizim türk kızları sanki avrupanın en güzel kızları da...boy ortalaması 1.60 basenler fışkırıyor hele bir çocuk yaptıktan sonra otobüs çarpmışa dönüyorlar...güzellik erkeğe değil güzellik bayana mahsustur.. türk erkeklerinin ukraynalı bayan efsanesi neden devam ediyor hala :)))))
45 Yorumla
Soran+1 yılTurk erkekleri gibi kisa erkeklere turk kadinlari gibi kisa kadinlar yakisir. Zaten cinsellikte bile bir hicsiniz.
Cevap sahibi+1 yılcinsellik mi?türk bayanları ve cinsellik mi biri dedi.yatakta sırt üstü uzanmağa cinsellik diyorsanız haklısınız..ruslara sorun bakalım türk erkekleri nasıl :))
Soran+1 yılBenim bir cok rus arkadasim var ukraynali arkadaslarim var ve hepsinin soyledigi sey: yeter artik turk erkekleri bizi rahat birakin. Hatta birzmanlar boyle bir facebook sayfasi bile acilmisti ve sizi yani aptal turk erkeklerini orada savunanlar kimdi bilmek istiyormusun/? TURK KIZLARI. SIZIN GIBI APTALLARI SAVUNUYORLAR. TURK KADINLARI CINSELLIK SIRASINDA ZEVKTEN DORT KOSE OLAMADIGI ICIN BASKA POZISYONLAR DENEMIYIYOR. CUNKU KADINLARINIZI TATMIN EDEMIYORSUNUZ.
Cevap sahibi+1 yılbizleri tabi ki siz savunacaksınız...yatakta birbirimizi idare edeceğiz...ne demişler tencere yuvarlanır kapağını bulurmuş :)) üzmeyelim birbirimizi...ben kesinlikle türk kızları çirkindir demedim dikkat edersen..160 boyunda olsalar da basenli de olsalar DÜNYANIN EN GÜZEL BAYANI TÜRK BAYANLARI dır.
- +1 yıl
sen bu konuları çok içerlemişsn soran bayan senin başka bir sorunu daha görmüştüm derdin türk erkeklerini aşağılamak zira rus kızlarını sevmemiz fena halde dokunuyor sana sanırım, ayrıca şu ruslar türk erkeklerini sevmez lafını bırakın artık çok komik oluyorsunuz binlerce rus kadını türkle evli sevmedikleri içinmi en çok türklerle evleniyorlar at gözlüğünü çıkarın artık yahu link
türk erkekleri genelde kuzeyli kadınlara çekici gelmekte. çekici gelmelerinin sebebi de yakışıklı olmalarındansa masküler olmaları.
ama doğru bir tespit.
türk erkeklerinin bir diğer sıkıntısı da bu.
orta doğu ve orta asya halklarında genel olarak gözüken bir durum bu.
avrupa halkları yakışıklılık açısından önde, bu bir gerçek :)00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn azindan p**evenk degiller, adam gibi adamlar, evini karisini namusu bilip sahip cikarlar, vatani icin canlarini bile verirler. Al yakisikli almanlari gotune sok. Bizim erkeklerimizin senin gibilere ihtiyaci yok zaten
63 Yorumla- +1 yıl
Yürüü be Helal olsun Senin Gibi Kadına.. Kurban olurum..!
Soran+1 yılHaha, sende bu yorumu begnip yorum yazdin oyle mi? Bunu yazan hatun omrunde adam gormemis, gormemisde sizinle avunuyor iste. O yuzden yorum yazmadim. Vatanlari icin canlarini verirlermis, verenler vardir elbet ama zorunlu askerligi kaldirsinlar bakalim kac erkek gonullu olarak gidiyor askere. Cahilin teki sacmalamis:D
- +1 yıl
Sen ne kadar cahil bişeysin yaa !! ama bak harbi cahilsinn öylesine söylemiyorum... Benim üzüldügüm olay o vatan evlatları senin gibi cahiller için canını veriyo ya ona üzülüyorum kızın dedigine bak zorunlu askerlik olmasa kacı gidermiş askere? Bilmedigin anlamadıgın olmayan beyninin almadıgı konulara burnunu sokma sen git alman erkeklerinin önünde domall hadi yavrum s. git simdi
Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Almanlar ingilizler genelde sarışın. Rus kadınlarada sorsanız sarışın erkekleri itici buluyorlar esmer erkek deyip türk erkeklerine işaret ediyorlar genelde. Türkiyede sarışın erkek çok azdır bu yüzden kişiye göre değişiyor yakışıklılık, ha zaten türkiyede erkek yakışıklı olunca yalnız oluyor o ayrı. Kızlar yakışıklı erkeğe güvenmiyor.
01 Yorumla- +1 yıl
esmer sarışın konusunda katılıyorum sana +++ türkiyede sarışınlar az oldukları için ordakilerin dikkatini sarışınlar çekiyor .. ben ukraynada yaşıyorum burda sarışın olmak normal bişir sarılın mavi gözler falan .. bir sarışın arkadaşım da öyle demişti bizde sarışınlar çok ve normal o yüzden esmerler bana daha çekici geliyor demişti sadece erkekler değil esmer olan kızlarıda kıskanıyor aptal arkadaşım benim :)
benim araştırmalarıma göre sen tam bir avrupalı kezbansın! :)
82 Yorumla- +1 yıl
asldhjakdhasd tespitlerin bir harika dostum
+1 yılyakışıklılık güzellik vb kavramlar görecelidir.. sana yakısıklı gelmiyodur başkalarına gelir.burda bunları tartışmak saçma herk afadan ayrı ses çıkacak.Allah sevmiş yaratmış söz demek düşmez ya neyse.. Türk kızları içinde geçerli bu dediğim.
15 Yorumla
Soran+1 yılBenim demek istedigim arastirmalara gore bile turk erkegi ve kadini dunyanin en guzel kadinlari ve erkekleri arasinda yok. Bu bana has bir dusunce degil. Arastirmalara gore bile boyle.
- +1 yıl
araştırmalar ne ya bizdede var sarısın mavi gözlü yakısıklı halt etmiş onlar.
Soran+1 yılSarisin mavi gozluyle alakasi yok bunu, bir erkek esmer ve cok yakisiklida olabilir. Ve dunyada arastirilmis ne kizlarmiz ne erkeklerimiz dunyanin en yakisiklilari. Cok abartili guzel degiliz yani.
- +1 yıl
sen Türk müsün Türk değilim diyosun ama güzel değliz diyosun:) ya onlara göre biz full esmer cirkin tıknaz adamlarız.ama bir görseler bizdede sarısın mavi gözlü ve yakısıklılar var demek istiyorum.ayrıcada esmer erkekler sarısın erkekleri kesinlikle yer.cünkü daha erkeksi.
+1 yılben de ukraynada yaşıyorum yabancıları pek beğenmem yakışıklıysada allah sahibine bağışlasın bir alman veya rusla türk kızı olur mu yakışır mı hıı.. Türk erkekleri candır kurban ol sen .. kara kaç kara göz .. aslan gibiler .. almanları napalım <3
15 Yorumla- +1 yıl
kara kaş kara göz olcaktı pardon :D
- Diğer konusunda 337 cevap paylaştı.
+1 yılOnların annesi Alman olduğu için onlarda yakışıklı oluyor..Ama şuna emin ol..Türk bir kız Alman bir erkekle evlenirse yakışıklı olmayan bir oğlu olur..Babasına benzerse yakışıklı olur ancak...
30 Yorumla
+1 yılGenetik be ablası, n'apalım? Bizde sarı saç, mavi göz, açık ten, beybi feys gibi fenotipleri yapacak genotipler azınlıkta... Elimizde olsa Mongoloid olmazdık, Caucasoid seçerdik, emin olabilirsiniz
20 YorumlaTatlım biskolata reklamındaki erkekler ideal erkek. Türk erkeklerinden karakter olarak Uğur Arslan tip olarak Çağatay Ulusoy,Karizmatiklik açısından Kenan İmirzalıoğlu :)
10 Yorumla- Diğer konusunda 906 cevap paylaştı.
+1 yılBu soru türk kızları ıcınde gecerlı emın ol sende avrupadan çirkinsin miço
55 Yorumla- +1 yıl
jhasdkjadjlsafkflksd miço
Soran+1 yılHayir degilim. Ben hokka burunlu yesil gozlu kumral bir kizim. Ayrica ogrenciligimin yaninda fotomodellik yapiyorum bebek hadi X sizi begenmemem o yuzdendir.
- +1 yıl
Hey yavrum neden gizlisin ozaman adrianacım?
Soran+1 yılYoksa rahatsiz ediliyorumda o yuzden ;)
- +1 yıl
aha bunu anlayan biri varmış hepiniz türk olduğunuzu anladınız sonunda :D
+1 yılHayır len. bizim erkekler çirkin:D ama Avrupa'nin cogundan iyi. orn: alm. fransa. ingiltereden iyiler. ama norvecin yaninda bişeye benzemiyolar.
Asya'nın çoğundan cirkinler:/00 Yorumlaher insanın kendine göre bir güzelliği vardır bence. :))
20 Yorumla
+1 yıltürk ve ortadoğulu kadınların beni itici bulmaları demek...huzurun ve mutluluğun yüzde 50sini bulmuşum demektir...demek ki geri kalan yüzde 50 için çabalamam lazım...eyvallah...
10 Yorumla
+1 yılEvet sana katılıyorum bende gezdim İsveç- Danimarka - Norveç hepsi taş bebek.. Neden bizim kızlarımız çakma bebek ;) Öptüm by
2182 Yorumla
Soran+1 yılEminim ki gezmisindir. Ustelik o kizlarinda sana bakmadigini gormusundir. Genel Turk erkegi profiliysen eger tabiki.
- +1 yıl
Yoo hiçte sıkıntı olmadı bakanda oldu ilgilenende. Bunlar önemli değil. Dikkat çekmek istediğim nokta Senin gibi Türk kızları beni çatlayıyor ya Bayan fasulyeler ;)
Soran+1 yılHahahahahaha ay cevabina cok guldum. Profil resmine baktim ve neden baktiklarini anladim.
- +1 yıl
Görende paris hiltonla falan konustuğumuzu sancak. bu kadar abazan bir kız olabilir mi :)) Hadi yavrum yakışıklı türk avına çık sen naş :D
Soran+1 yılParis Hiltonda kim? Sen onu guzel mi buluyorsun. Senin guzel buldugun hatun oysa ben daha baska birsey demiyorum. Paris benim tukurugum yanindan gecemez;)
- +1 yıl
Abartma istersen :) :) :)
Soran+1 yılAbartirim, abartilacak kadar sacma birsey soyledin.
- +1 yıl
parisle kıyaslıyosun ya kendini + b.k atıyosunya daha ne diyimki sana :D
Soran+1 yılHahahaha paris hiltonla kendimi kiyaslamiyorum o kadin acayip cirkin ve uyuz bir kadin. Fizik 0. O bana hayatta gelemez elmayla armutu kiyaslamak gibi olur bu. Sen paris tarzi kizlari begeniyorsan bisey diyemem bizde bir ata sozu vardir essek ne anlar hosaftan standart turk erkegisin yapilacak pekte birsey yok.
- +1 yıl
Klasik TÜRK erkeği olduğum kanısına nerden vardın acaba :D O kadar çok erkeği tanımak zor olmadı mı senin için hahauhaua.. Seni beğenmek zorunda değiliz lütfen ısrar etme artık :D
Soran+1 yılFarkindaysan benm oyle bir cabam yok, olsaydi resim koyardim degilmi?
- +1 yıl
Bilemicem ama çok inat ve gıcıksın bunu biliyorumm
Soran+1 yılayni sey senin icinde gecerli
- +1 yıl
Senin artizliğin yüzünden olabilir mi :)
Soran+1 yılhaha bune gulerim iste :) seni benim soruma yorum yapman icin zorlamadim oyle degil mi?
- +1 yıl
Beni değil kimseyi zorlayamazsınki :) sen öyle sorular sorarsan her koşulda yine aynı şekilde yaklaşırım sıkıntı yook ..
Soran+1 yılDogru zorlayamam ama cevap verenlerinde ise yarar cevaplar vermesini isterim. Bence buna hakkim var. Hayyyydeeee hiltoncu sutunu ic yat :D oralarda saat gec oldu.
- +1 yıl
Az bebeye bak :)) Ben biramı yudumluyorum asıl sana iyi uykular anasının kuzusu haydee :)
Soran+1 yılHiltonu begenmeden nasil bir tip oldugunu anlamistim zaten, yanilmamisim.
- +1 yıl
Hadi ya komiksinn :) Seni görelim bide o kadar iddalı konustunn
Soran+1 yılBen saka yapmamistim, komik olan ne anlamadim. Benim iddali konusmam senin icin birsey degistirmez. Hiltonu guzel buluyorsan beni guzel bulamazsin zaten.
- +1 yıl
Ne enteresan bişeysin :)
Soran+1 yılmuhahahahahaha evt oyleyimdir.
- +1 yıl
Yaşda 18- 19 larda belli :)
Soran+1 yılneden bir sakincasi mi var ayrica yasim 19 ama senden daha zekiyim :D
Soran+1 yılCok uyuzsun sende o yorumu begenip yorum yazdin oyle mi? Bunu yazan hatun omrunde adam gormemis, gormemisde sizinle avunuyor iste. O yuzden yorum yazmadim. Vatanlari icin canlarini verirlermis, verenler vardir elbet ama zorunlu askerligi kaldirsinlar bakalim kac erkek gonullu olarak gidiyor askere. Cahilin teki sacmalamis:D
- +1 yıl
ama senın gıbı karalamamış en azından.. bu kadar mı kötuyuz arkadas :D
Soran+1 yılBen kimseyi karalamadim sadece gorsellik olarak begnmedigimi yazdim, elbette istisnalar var. O bayan sacmalamis. Sevgilyken bayanin dedigi gibi adamlar mi degiller mi bilemem o konuda tecrubem yok.
- +1 yıl
iyi bakalım ufaklıkk :)
Soran+1 yılsenin 26 yasinda ne isin var bu sitede baska isin yokmu ayol ufakliklarlami takiliyorsun :D :D muhaah
- +1 yıl
takılmak farklı anlamlar tasıyo ufaklıkkk :)
Soran+1 yılburalarda gezdigine gore elbette takiliyorsundurda senin yasindaki kizlar maglum
- +1 yıl
senın uyku vaktın gelmedı mı hala bebe :D
Soran+1 yılben seni uyuturum
- +1 yıl
yavaş uyut o zamann ;)
Soran+1 yılmuhhhahaha ayagimda sallayacak dgilim zibar yatt hayde :D
- +1 yıl
gerekirse ıstıyosam sallayacaksın :P
Soran+1 yılben sallamam fakat sallayan birini bulacagindan eminim :D hadi yat koca bebek
- +1 yıl
evet koca.. var mı :))
Soran+1 yıl? sallamaya gerek klmadi snirim senin kafa gitti iyice
- +1 yıl
ne alaka ?
Soran+1 yılne kocasi?
- +1 yıl
bebek işte :)
Soran+1 yılhi hi tamam anladim
- +1 yıl
iyi bakalım..
Soran+1 yılsenin isin gucun yokmu neden ytmiyorsun
- +1 yıl
malesef bu sene atancaz ama :Pp senın yok mu
Soran+1 yılogretmen falan misin , ben ogrenciyim o konuda rahatim yani :D
- +1 yıl
beden egıtımcıyım sen ne okuyon bakım :)
Soran+1 yılhmmmmm muhendislik
- +1 yıl
zeki biişeye benziyodun zaten ufaklık :)
Soran+1 yılsana demistim
- +1 yıl
anlıyorumm..
Soran+1 yılafferin sana
- +1 yıl
kzdırma cocukk benı :)
Soran+1 yılkizarsin kiz ne yapabilirsin bana muhahahha :D
- +1 yıl
nrler yapardım ama maluum :)
Soran+1 yılhayal gorme hic birsey yapamazdin :)
- +1 yıl
bu kadar güvenme kendınee ;)
Soran+1 yılkendine guvenmek herzaman iyidir fakat senin gibi fazla guvenmek degildir :D
- +1 yıl
fazla değil her insan kadar. tutupa paris fibi hatuna b.k atmıyorum :)
Soran+1 yılya sen ciddimisin begeniomusun gercekten tipik turk erkegi :D
- +1 yıl
içtikçe daha bir sevimli gelmeye basladın :P evet begenıyorum cılgınnn :)
Soran+1 yılben sevimli degil korkuncum :) bgnirsin tabi asik suratli seyi :D
- +1 yıl
senı gorelım :)
Soran+1 yılBeni merak mi ediyorsun
- +1 yıl
e yani..
Soran+1 yılNeden sen hekesi merak edermisib boyle
- +1 yıl
hayır senınle olan muhabbet farklı mrk ettım ıste
Soran+1 yılMerak edilecek bisey yok dedgn gibi hepimiz ckma bebgz ustelik bn parise hic bnzemem
- +1 yıl
diyosun ;)
Soran+1 yılBn degl sen diodun
- +1 yıl
evett diyorum
Soran+1 yılTmm o zmn merak edilecek birsey yok :D hepimizi ckma bebek diye etiketledin
- +1 yıl
etiketlerim ben :) hem sen cok ıddalı konustun o yuzden
Soran+1 yılHala iddaliyim :D
- +1 yıl
gel o zaman ;)
Soran+1 yılGelmem :D
- +1 yıl
o kadar varsan gelme zaten :D
Soran+1 yılAa neden kndine gvnmiyormusun yoksa
- +1 yıl
laf oyunları yapma bekliyorum :)
Soran+1 yılBuradan hoc kimse bni goremedi bu gune kdr sana neden gostereyim ne ozellgn var :D
- +1 yıl
2-50 boyum var ucabılıyorum bide :)
Soran+1 yılHmmmmm olabilir ama yetmez bn yakisikli guzel fizikli olmn lazim :D
- +1 yıl
bişeymi yaşıycaz birbirimizi mi görcezz :D
Soran+1 yılOyle biseyin olmasi mumkun dgl zaten icib rahat olsun :D
- +1 yıl
rahat zaten. korka şey :)
Soran+1 yılBn korkak dgilim
- +1 yıl
hı hı tamam
Soran+1 yılHaydeee bn ytr iyi geceler blki bir gun gorursun
- +1 yıl
peki. iyi uykular
Soran+1 yılThnx sanada
Soran+1 yılMadem taş bebk oralarin hatunlari kalsaydin oralarda neden döndun :D
- +1 yıl
uyumadın mı sen bebe :)
Soran+1 yılMaalesef :(
- +1 yıl
gel film izleyelim uykumuz gelir :Pp
Soran+1 yılTamam korku filmi izleriz
- +1 yıl
oo iyi olurrrr
Soran+1 yılOyle
Soran+1 yılSeni yatiracagimi soylemistim :D
- +1 yıl
Tam uyuz çıktın sen :)) Senden cevap gelmeyince film taktım napıyımmm :)
Soran+1 yılben uyuz degilim sana karsi uyuz davraniyorum hepsi bu :D
- +1 yıl
Hadi canımm naptım ben sana hayırdırrr :)
Soran+1 yılsoruma sacma sapan bir yorum yazdin bir de uste ciktin
- +1 yıl
Üste çıkarım huyum kurusun :D
Soran+1 yılYakinda kurur zaten merak etme no problem
- +1 yıl
Bedduamı ediyon napıyon yavrm ya :D
Soran+1 yılhyr canm :D ne alaka tahmin ediyorum sadece 6inci hislerim kuvvetlidir.
- +1 yıl
Yerim o hisleri yaaa bırak :))
Soran+1 yılgorucez
- +1 yıl
Görelim artıkkk
Soran+1 yılsenin sordugun sorularin neredeyse butunu cinsellik uzerine beni kotu etkiliosun :D
- +1 yıl
Kötü ve yaramaz bir çoçuğum ben napıyım :)
Soran+1 yılo sana soylediklerime ragmen benimle konusmandan belli :D hala benimle nasl konsuyorsun muhaha :D gecmiste yazdiklarima baktimda pek ic acici degil.
- +1 yıl
napak ölek mi :)
Soran+1 yılsen bilirsin zaten vaktin geldimi pek bir secenegin kalmiyor ya da intihar edeceksin :D
- +1 yıl
Senin içinde aynısı geçerli yavrm benim :D
Soran+1 yılevet bu bir gercek olum konusunda hepimiz esitiz maco erkek.
- +1 yıl
Maçoyum bununlada grur duyuyorum ;) Tek ölümle değil her kosulda her insan eşit unutma bunu..
Soran+1 yılHayir soylediklerine katilmiyorum maalesef hepimiz her kosulda esit degiliz. Allah cc herkesin kaderini esit yaratmadi kimileri daha sansli kimileri daha sanssiz :) ayrica maco kavraminin sende ne anlam tasidigini bilemiyorum o yuzden bilemicem :D
- +1 yıl
NE anlam taşıdığını anlatabilirim aslında :)
Soran+1 yılanlat bakem
- +1 yıl
Özelim o benim. Mahremimi açamam burda :D
Soran+1 yıldengesiz misin nesin bir anlatacam diosun sonra cikip anlatmam diosun. :D
- +1 yıl
Burda anlatamam .. aman sen çok dengelisin :D
Soran+1 yıloyleyim tabi hem benim benim bildigim macolugun senin idda etiklerinle tamamiyle alakasiz.
- +1 yıl
SEnin bildiklerin neymiş. Gerçi bana bk atmak olsunda ne olursa olsun :D
Soran+1 yılsen kadinlara hukmetmeye calisan erkeklerdensin, kiskancsin sonrasinda tespih cekiosun bir de beyaz corap giyosun :D
- +1 yıl
Evet spor ayakkabımın içine beyaz giyerim. Beyaz temizliğin simgesidir. Evet tesbih çekerim ama sallamam.. Tesbih beni sakinleştirir.. Kıskancım çünkü benim olanı baskasıyla paylasmam. Kimseye hükmetmeye çalısmam isteyen yanımda olur istemeyen yol olur o kadarr :)
Soran+1 yıldogru bildim :D o zaman maco erkeklerin cogu kiskanc olurmus zaten hic sevmem beehh :D
Soran+1 yılayrica benim olan demek hukmetmek oluyor canım
- +1 yıl
Varsın öyle olsun. Sen napıyon çalısmıyo msn :)
Soran+1 yılben okuyorum sadece cumartesi gunleri bir muhendislik burosunde calisiyorum
- +1 yıl
Evdesin o zaman şuan
Soran+1 yılevet ama sabahin korunde kalktim :)
- +1 yıl
İyi olmus sana. Delirttin beni gece :D
Soran+1 yılne kadarda kibarsin :D ben adami delirtirim dogru ama sen deliydin zaten :)
- +1 yıl
He ben Deliyim tamam :D
Soran+1 yılaksini soyleyen yok :)
- +1 yıl
Çok masumsun ya :D
Soran+1 yılben mi? muhahahahahahahahahahahahah bunu nereden cikardin
- +1 yıl
Sana bazen inceden dokunduruyom anlamıyosun :))
Soran+1 yılbelkide anlamamizliktan geliyorum olamaz mi?
- +1 yıl
Hiç sanmıyorum. Sen altta kalacak biri değilsin gibi.. Kalıyomusun yoksaa :D
Soran+1 yılbunuda anlamamizliktan gelecegm
- +1 yıl
Kızıyosan üstüne gitmiyim :)
Soran+1 yılHyr kizmiyorum sonucta anlasilan bu senin huyun bir hollandali veya alman bir kiza bu sklde konuşmazdi :D
- +1 yıl
O onların soru valla. Beni bağlayan bişey yok. Karşımdaki bayansa dikkat ederim tamam ama kasamayada gerke yok. içimden geldiği gibi :)
Soran+1 yılsen yinede icinden gelenlere dikkat et ulu orta konusma oyle :) hala masum oldugumu dusunuomusin :D
- +1 yıl
Hala masumsun benim gözümde bebee :) Yanlıs yazmalara baslamışım.. bugün çok erken basladım galiba :)
Soran+1 yılbilmem sana gore masumumdur belki, ya da sen oyle gormek istiosundur :D
- +1 yıl
Yoo öyle görmek istediğimide kim söyledi :D
Soran+1 yılbaska turlu beni masum gormene anlam veremiyorum
- +1 yıl
Neyse artık.. Sen nerdendin almanya hollanda :)
Soran+1 yılHollanda adin ne senin
- +1 yıl
Gökhan.. senin
Soran+1 yılemel sena
- +1 yıl
Şirin ama adres gibi :)
Soran+1 yılhahahahahaha olabilir :D
- +1 yıl
Arkadaşlık isteğimi gönderdin :D
Soran+1 yılhyr
- +1 yıl
döveydin
Soran+1 yıl:D grk duysaydim yapardim kiskanc erkek
- +1 yıl
Merak etme seni kıskanmıyorum :D
Soran+1 yılben senin neyin oluyorum kiskanmam sacmalik olur zaten
- +1 yıl
Gündeme getirmeninde anlamı yok zaten ufaklık :D
Soran+1 yıl:D tamam getirmem birdaha
- +1 yıl
neden deşifre etmiyosun kendini :)
Soran+1 yılNe luzum var :D hm sonra rahatsiz falan edilirim
- +1 yıl
Allah iyiliğini versin :) Güzel insansın :D
Soran+1 yılUykuya kalmişim :(
- +1 yıl
:) dün beraber filmde izleyemedik :P
Soran+1 yıl:( yine kalmisim evet izleyemedik
- +1 yıl
yeter uyuma artık :)
Soran+1 yılsabah coook erken kalktim ama ustelik gec te yattim
- +1 yıl
uykun acılsın bıseyler yap :)
Soran+1 yılhic bisey uykunun yerini tutmuyor canım :D
- +1 yıl
sana öyle geliyo var tabiki :))
Soran+1 yılhmm neymis o ? aksam spora gitcem acilir artik
- +1 yıl
iyi bakalımm :)
Soran+1 yıl:) istanbuldami oturuosun
- +1 yıl
hayır :) eklesene benı.
+1 yılseven gözle bakan bir çift göze yakışıklı görünür..
10 Yorumlaonların kızlarıda güzel o nasıl olcak ? bizdede kezban çok ?
10 Yorumlaingilizlerde yakışıklıdır nedeni ise bir zamanlar onlarda savaş yüzünden erkekler baya baya azalmış ve 1 erkege en az 20 kadın 30 kadın gitmiş sonrası malum (:
00 Yorumla
+1 yılBen Alman asıllı Türk'üm.Türk erkeklerine yakışıklı değil diyorsun da Türk kızları çok mu güzel?''Kezban'' diye terim çıktı sırf Türk kızı yüzünden.
023 Yorumla
Soran+1 yılO kelimiye senin gibi cirkin TURK erkekleri uydurdu, kendi cirkinliklerini hic gormedikleri icin. Anladin?
- +1 yıl
Oturduğum semtte olsan kapımdan ayrılmazsın burdan çirkin demek güzel tabi.
Soran+1 yılHaha, ha o zaman resimdeki sen degilsin? Sensen bir yalnislik var. Hic yakisikli profiline uymuyorsun.
Soran+1 yılAy inanamiyorum sen mi kendine yakisikl diyorsun. Birdaha bakayim dedim adete sok oldum. Sen yakisikli gormedin mi hic omrunde? Genel Turk erkegi bile senden daha guzel, avrupalilara kiyaslamiyorum bile.
- +1 yıl
kezban dedected.ALLAH bilir martı kaşsındır,beni yargılama cesaretini nasıl buldun çok merak ediyorum
Soran+1 yılHaha, sen oyle kendini avut. Bana senin tipinde biri evlenme teklifi etse intihar ederim. Benim gibi guzel bir kizi kendine nasil layik gorur diye. Sen bu tiple ancak kezbanlarla evlenebilirsin zaten. Guzel biri arama sakin. Sen yakisikli guzel bir erkek degilsin, bu bir gercek. Bunu kafana sok yoksa uzulursun ;). Zaten vucut yapinda 0 ne kas var ne bisey. Gelde avrupanin erkeklerini gor.
- +1 yıl
Kızım beni gerçekte gördün mü konuşuyorsun saf saf?Vücut yapım 0 yağ tamam aşırı baklava yok ama kaslıyım.Tipsiz dediğin adamı Gaye Sökmen ajans çağırdı 1.5 yıl gittim.Seni kapısından geçirmezler Gaye Sökmen'in
Soran+1 yılResimini gordum, yeterli degil mi? Ben begenmedim, begenen vardir belki. Vucudunda 0 yag oldugu belli, uflesem ucarsin burada haitiye. Kasta yok, tabi kasin ne oldugunu bilmiyorsun cunku cogu Turk erkeginde yok. O soylediklerine ASLA inanmiyorum yakisikli ve guzel degilsin bir sevimliliginde yok, banada kliplerde oynama teklifi geldi. Robbie Williams klipinden bile. Sen neyin havasindasin?
- +1 yıl
yalanını seveyim Kezban'ım.Daha fazla yorum atıpta güldürme beni akşam akşam.Yoluna git
Soran+1 yılKiskananlar catlasin. Inanilmasi guc fakat gercek. Kezbande senin annendir :). Boyle bir cocuk dogurdu icin. ;) hadi simdi zibar yat.
- +1 yıl
anamı katma yedi sülaleni sikerim senin.Soykırım yaparım.Kodumun embesili
Soran+1 yılNeden baskalarina layik gordugun bir kelimeyi annene neden layik gormuyorsun? Senin annen benden daha buyuk bir adamin kizimi? Laflarina dikkat et hayel gorme, sen benim onumde eglmek sorunda kalan bir pacarvadan baska bir sey degilsin. Benim yedi sulalem benim bir gulucugum icin senin ailende bir ksiyi bile sag koymaz. Sonucta iyi yerin kziyim. Senin gucun yetmez buna ;) haydeeee yallah.
- +1 yıl
İstanbul,Pendik son durak.Yarın saat 4'te tanıdığın en sağlam adamı gönder.Batuhan Duman desin gösterirler.Görelim bakalım ne kadar sağlammış ailen
Soran+1 yılBiz Hollandada yasiyoruz, yani senin asla erisemeyecegin bir yerde. Fakat ben sana erisebilirim oyle degilmi? Eger bir hanedanin kilicini yemek istemiyorsan kes sesine ve bas git.
- +1 yıl
senin zeka seviyeni sikeyim.Daha adam gibi konuşamıyorsun,gider yapıyorsun.Hollanda da eşcinsel ilişkiler serbestti.Baban büyük ihtimalle o yüzden göç etmiştir Hollanda'ya.Kendini*meye sen de böyle devam etme hayatına köprüaltı yolcususun böyle devam edersen
Soran+1 yılBen Hollanda Hanedanina calismak icin egitilen bir nukleer silah muhendisiyim. Yani senden kat ve kat, 1000000 kere daha zeki oldugumu bir gercek. Hollandada escinsel iliskilileri serbest evet ama onlar bile senden daha ustun. Benim babamin yanindan disi kus bile gecemez, bunu ispatlaya bilirim ailenden butun hatunlari ve abartmadan butun hatunlar babamin yanindan gecsin bak ne oluyor.
- +1 yıl
Hollanda hanedanı diyor ya nükleer silah mühendisiymiş :D beni güldürdün ALLAH'ta seni güldürsün
Soran+1 yılEvet senin hayel gucunun bile ersiyemeyecegi bir yerdeyim. Hayat bu herkese ayni sansi tanimiyor. Uzgunum.
Soran+1 yılSen daha cocukmussun yeni gordum, o yuzden bu tartismayi burada sonlandiriyorum.
- +1 yıl
hayale hayel diyen bir insanın zekasından ne beklenir
Soran+1 yılTurkce disinda 4 dil daha konustugum icin bazen boyle hatalar oluyor. O hatada hizli yazdigim icin yapilan bir hata. Senin gibi tek dil bilmiyorum.
- +1 yıl
İngilizce,Almanca,Türkçe biliyorum,senin gibi yarım yamalakta konuşmuyorum.Ana dilim gibi konuşuyorum.Siktir olup gidebilirsin şimdi
Soran+1 yılEminim oyledir, eminim ki. Ben Hollandada yasiyorum, almanyaya 15 dakkika yani sen simdi benden daha iyi mi konustugunu soyluyorsun? Londrada 5 ay staj gormustum, yani soyledigin sey tamamiyle sacmalim. SACMALIK. Beni Turkcem seninkinden iyi, bunu o kus beynine yazsan iyi edersin. Mercimek kadar beynin var zaten.
Kendimizi sana neden beğendirelim. Beğenme lan zaten !11
40 YorumlaDemek ki sarışın seviyorsun bizde yok işte o biz karayız :)
22 Yorumla- +1 yıl
boşver takmayın onu türk erkekleri candır :D
- +1 yıl
Allah belacığımı vermesin emi :D
Ölüyü diriyi şey yaptında şimdi Türk erkeklerinin yakışıklılığı mı kaldı :D
İşte Avrupa kezbanıda bu oluyor Beyler :D20 Yorumlasen erkek gormemisin
peki turk kizlarinin cogu neden cirkin210 Yorumla
Soran+1 yılSizin cirkin oldugunuz icin, tencere kapak misali
Soran+1 yılhahahahahahahahahahahahaaahahhah elbette guzelim. ben kendimden eminim. sizi begenmemem o yuzden.
- +1 yıl
++
- +1 yıl
soran türk değil herhalde :D
- +1 yıl
evet türkler çirkin nasılsa o kesin yabancıdır :D
- +1 yıl
:)
Gizli Üye(36-45)+1 yıliyi ki almanya da yaşıyorsun, ve dilerim bir alman ile evlenirsin :)
33 Yorumla
Soran+1 yılINSALLAH
Cevap sahibi+1 yılo kadar basit bir hayat görüşün varki hakikaten bir türk aslanı ile evlenmemen herkes için iyi :)
- +1 yıl
+++
+1 yıllink biri bundan mı bahsetti
03 Yorumla- +1 yıl
oyhhhhhhşşş kollar <3
- +1 yıl
ewt ya oyyhhhhhhhhhşşşşşşşş
Soran+1 yılturklerde neredeeeee o erkek o karizmaaaa
Diğer konusunda 2,6b cevap paylaştı. öznel yargıların sana kalsın, daha nesnel sorular sor;)
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTürkiyede de yok değil. Yakışıklı dediğin orta boylu minyon esmer hafif uzun dalgalı saçlı
güldüğünde elmacık kemikleri belli olan
Kara gözü kara ve düz kaşı olan
Kendini bilen, olur olmaz her şeyi sorun etmeyen erkektir00 Yorumla- Diğer konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılgenellenemez hepsi yakışıklı değil her yerde olduğu gibi benim heykel gibi arkadaşlarım
00 Yorumla nolur benim cevabımı en iyi cevap seç sadece 22 puanım var nolur
10 Yorumlabir daha düşün istersen. bu fotoğraftaki benim https://i.hizliresim.com/652pNl.jpg
00 Yorumla
+1 yılSanarsın kendisi farklı milletten gıybet etmeyin ettirmeyin.
00 Yorumlaböyle kızlara böyle erkekler ...(öyle g. böyle y.)..:D o yüzden...:D
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu soruyu soran kefaşe sibel kekilli'yle bir bağın var mı? :D
00 Yorumla
+1 yılBizim ülkede yakışıklı erkek yoksa derdi nie seni geriyor?
00 Yorumla
+1 yılGizli Kullanıcı bacı: LA bana bir ara almancı derlerdi.:( hava durumu gibi adamdım 1 ayım 1 ayımı tutmaz :(
00 Yorumlagüzellik gören gözdedir
belki ondan göremedin?:)52 Yorumla- +1 yıl
^++
+1 yılBizde turk kizlarini o kadar cekici bulmuyoruz, karsilikli olmak guzel:)
00 Yorumla
+1 yıltürk erkeklerinin içi güzel
30 Yorumla
+1 yılGayet de yakısıkılı erkekler var. abartmayalım.
12 Yorumla
Soran+1 yılIstisnalar kaideyi bozmaz. Genel olar degiller.
- +1 yıl
Bakacagın yeri bilmiyorsan birşey diyemem
Ona bakarsan kızlarda da aynı sorun var. istisnalar dışında o kadar da güzel kız yok
niye benim aşkım çok yakışıklııı
10 Yorumla
+1 yılsanane la.Hem beğenme zaten,biz beğeniriz <3
30 Yorumla
+1 yılBen Türk değil miyim? LAAAAANnn..
14 Yorumla- +1 yıl
Madem ki Türk'sün Göster Ürksün!
Almanlar mı yakışıklıymış? :S
Zevke gel...10 Yorumla- Diğer konusunda 306 cevap paylaştı.
+1 yılNedeni makarna tüketimi hahahahahaha :)
00 Yorumla
+1 yılRus kızları güzel diye. kdjsg
01 YorumlaSaol arkadasım simdi bana kac puan gelir
00 Yorumlabence de.. alles fur das vaterland...
00 Yorumlagenelleme yapmayalım :)
00 Yorumla
+1 yılÖyle deme ya istisnalar var :P
00 YorumlaYakışıklı olun üzmeyin ablayı.
10 Yorumlarus kızları guzel ondan
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılparasızlık be ablam bakımsızlık
20 YorumlaDiğer konusunda 5b cevap paylaştı. hepimiz kamiliz
32 Yorumla- +1 yıl
Benlerden bitane bebiş. kdgk
- +1 yıl
bizde kamileleriz :D
- Diğer konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılAlmanlar başka mı yapıyor yoka bu işi:sfsddd
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılRuslarin yanindan bile gecemezsiniz
00 Yorumla
+1 yıleee napalım yani ?
00 Yorumla- Diğer konusunda 360 cevap paylaştı.
+1 yılNankör 😃
00 Yorumla evet oyle
00 Yorumla
Devamını Gör(45)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri