Diğer Bu Yağmurlu Havada Nerede Olmak İsterdiniz? ece__14 Takip Et Yoda Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Dağ EviGöl EviDenizdeSokaktaYalnızca bunlardan birini seçmeniz gerekiyor. Bu yağmurlu havada nerde olmak isterdiniz? Tek olmak zorunda değilsiniz.. Aileniz eşiniz sevgiliniz arkadaşlarınız size eşlik etmesini istediğiniz her kim ise.. Bu Yağmurlu Havada Nerede Olmak İsterdiniz? Cevapla Deniz Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
bardagezer Takip Et Xper 7 Yaş: 56 +1 yıl Diğer konusunda 523 cevap paylaştı. Göl Evi. sevdiğimle terastan göle düşen yağmur damlalarını seyretmek isterdim 1 1 Yorumla bardagezer +1 yıl EG için teşekkür ederim Yorumla
brooklyn_13 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl Sokakta köşe başında yağmurdan saklanacağım sıcak bir kafede. 1 5 Yorumla ece__14 +1 yıl Ozancım canım bak ne yazıyo detayda yalnızca bunlar seçenek kafe yok :) Yorumla brooklyn_13 +1 yıl Tamam ben islanayım en iyisi 😐 Yorumla ece__14 +1 yıl Dağ evi var orda mis gibi :) Yorumla brooklyn_13 +1 yıl Şöminenin karşısında uyuma lüksüm varsa olur 😊 Yorumla ece__14 +1 yıl :D Yaa ne diyim ki sana yat hadi yat Yorumla
mariapuderölmediki Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Yanımda Ömrüm olacaksa herhangi bir yer olabilir. Ama olmayacağı için np 2 0 Yorumla
HellEsm Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 52% +1 yıl Keşke anket oluştursaydin her neyse dağ evi demek istiyorum 1 2 Yorumla ece__14 +1 yıl Yorum beklediğim için anket yapmadım yoksa herkes oylar geçer Yorumla HellEsm +1 yıl Pekala genç Yorumla
Aykırıadam55 Takip Et Xper 5 Yaş: 47 , eic 31% +1 yıl Sokakta ıslanmak gibisi yok. Hele yağmur dinipte o güzelim burcu burcu toprak kokusunu içinize çekmek başka bir haz benim için. 1 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et Mentor Yaş: 42 , eic 52% +1 yıl Denizde olmak güzel olabilirdi aslında gemi şahaneymişgöl evi dag evide olur..yalnız oldugum her yer olur 1 0 Yorumla
helpmeonboard Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 58% +1 yıl Denizde olup yağmur ve fırtınanın ortasında delice sevişmrk isterdim... 1 0 Yorumla
warox Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Dağ evinde ama yağmur olmaz kar olsun şömine yansın 😃 1 0 Yorumla
Bakırköylüm Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl @SerKan1923 Abim olsunda gerisi çokda mühim değil ;) 0 0 Yorumla
Islamvatan Takip Et Xper 7 Yaş: 28 +1 yıl Diğer konusunda 622 cevap paylaştı. Gol evi ya da dağ ormanlık olsunda 😄 1 0 Yorumla
2910_ Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Diğer konusunda 2b cevap paylaştı. Sokakta.. Islanmayı severim. 1 0 Yorumla
Vişne_Votka Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 33% +1 yıl Diğer konusunda 762 cevap paylaştı. Göl evi :) 1 0 Yorumla
KetçaplıBrokoli Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Diğer konusunda 8,6b cevap paylaştı. Birazdan basket maci yapicaz 0 0 Yorumla
inazres Takip Et Xper 2 Yaş: 38 +1 yıl dağ evi 1 1 Yorumla inazres +1 yıl dağ evinden vaz geçtim ben. yağmurun altında ve tek Yorumla
En İyi Cevaplar