Gel vatandaş :)
Ter kokan insan kırmadan, incitmeden, üzmeden nasıl uyarılır?
Gel vatandaş :)
kız mı erkek mi olduğuna bağlı.. ve samimiyet düzeyine.. bir de yaşına.. hepsine farklı yaklaşmak lazım.. ama en kısa yoldan çözüm genelde, bir roll on vs hediye edip , al bunu kullan her gün.. havalar ısınıyor, kendime de aldım , kötü kokarsak eğer, karşı cins ve iş-arkadaş çevremiz bizim arkamızdan ıyy ne kötü kokuyor bunlar der vs vs şeklinde bir söylem olabilir.. her sabah ve her duştan sonra bunu kullan.. mis gibi kokarsın.. ve kokusu çok hoş falan dersin.. karşı cins ise işin biraz daha zor tabi.. ama erkeğe söyleyeceksen bunu.. biraz daha açık konuşmak en iyisi.. abi , terlemişiz... diye başlayıp..
Allah yardımcın olsun , her sabah yanıma oturuyodu serviste biri , bişdiğin rutubet gibi iğrenç kokuyodu , ya kardeşim leş gibi ter kokuyosun hiç mi yıkanmıyosun derken bile içimden utanıyodum
Çok mu su içiyorsun baya terlemişsin hergün banyoya girmek zor olmuyor mu? de. Islak mendil yahut kuru mendil gezdir yanında tedbir olur de. Alınmaz gücenmez farkına varır temkinli ve titiz davranır :)
Bu soruna çözüm bulunursa bende denicem çok güzel olur valla
Cevap
8Cevap
En yakınım ter kokuyor uyaramıyorum uyarılmaz kanka alış
uyaracaksınız.. uyarmalısınız.. bunu kötülüğü için söylemeyeceksiniz sonuçta.. sadece,, kişiye özel şekilde uygun şekilde , doğru kelimeleri kullanmak önemli.. ter kokusu bir insandan resmen soğutur insanı.. berbat bir şey.. tamam, nadiren de olsa aşırı şartlar olur.. bir terslik olur , uygun olmayan şartlar vs derken bu koku oluşabilir insanlarda.. ki böyle durumda zaten herkes anlayışla karşılar... insanı bir durum.. ama bile bile , ve çaresi varken bu tedbiri almamak.. işte bu , uyarıyı gerektirir.. neden rahatsız olan bunu çekmek zorunda olsun? rahatsız eden utansın ve durumu düzeltsin ve çevresindekileri rahatsız etmesin.. uygun şekilde mutlaka söylenmeli.. anne , baba , kardeş ya da eş.. farketmez.. ben eskiden bir firmada çalışırken, patronumun yüzüne söylemiştim.. çekinmem.. kimse kimsenin ter kokusunu çekmek zorunda değil.. yanlış mı?
@barraquda Nasıl ne diyeyim buna cesaret edemem çok samimi olmama rağmen hemde sen yapmıssın ama ben diyemem işte
@barraquda
ya 2-3 gün aynı gömleği giyiyor. ve haliyle sıcaklardan dolayı kokuyor. ben cidden kalbini kırmak istemiyorum bilmiyorumda nasıl söylicemi. böyle düşüncesiz olması beni arkadaşımdan soğutuyo.
Hımm şöyle yapabilirsin terledim galiba deodorant sıkmayı unutmuşum... oda ustune alınsın umarım alınır
Biliyor musun koltukaltlarım için sirke kullanıyorum kokuya birebir. Sen de denemelisin üstelik doğal. derim
Eğer bildiği halde yıkanmiyosa pisliğin tekidir darıcaya bırakıp geçin.
:) kibarca şöyle yoksa vatandaş belediyeye ihbar eder beraber rezil olursunuz ben açıkça söyleyeyim.
O muazzam ve hoş toksinleri atabileceğin benden uzakta çok güzel bi' yer biliyorum dostum dye başlayabilirsin.
Kusura bakma ama ben direkt söylerim ''Şampuanın benden olsun ''diye...
Bir deodrant alip sizi cok sevdim ve bir sey almak istedim diyip hediye edebilirsin.
Parfüm falan kullanıyor musun
Şeyy afedersiniz koltuk altınız ölmüş.
Deodorant icat etmisler cok guzel bisey
Roll on al hediye olarak anlar o :D
Dedoran hediye et, anlayacaktır :)
Burnuma mandal takarım :D
o kokmaya utanmıyor mu :)
hissetmemesi için burnunda 2 kg sümük olmalı :D
Ben olmasan neden kullanayım?
:D kusursuzum tatlım biliyorum
sıkıntı pislik yaratmaya çalışan insanlarda elimin tersindesin
Haydi hamama gidelim :D