zamanı gelmediğindendir çünkü aşk denen şey isteyince olmuyor hiç beklemediğin bir zamanda rüyalarındaki insanı çıkartıcak aşk sabır işidir, beklemektir de ve de çaba sarfetmektir. sevgilinin olmaması da kötü birşey değildir kıyafet değiir gibi sevgili değişmektense doğru insanı gelene kadar beklemeyi yeğlerim. gerçek aşkı beklediğimden yoktur şahsen benim çünkü sevgili o kadar basit bir kelime değil.
ahahaha paylaşım mthiş :D:D çoğalmış :D. valla bende eksik falan yok üşeniyorum anasnı satim :D. nazıdır gezmesidir tribidir aylık durumudur :D. nasl çekeyim bunlarn hepsini. amam güzel şeylerde var ama çok saçma şeylerde var :D
eksiğim yok. O yüzden bir eksiklik hissetmiyorum. Eksiklik hissetmeyince doldurmak için başkasını aramıyorum. Tek sorun kendi kendime üreyebilseydim anneminde gönlü hoş olurdu. Evet eksiğim kendi kendime üreyememem.
Herkesle iyi gecinip hatta bni soz ve gözleriyle yemelerine ragmen cıkmamam ne biliyim sevgilim oldu ama bna cok yetersiz geldiler ondan pek ugrasmıyorum
Bu yeni jenerasyon henüz sonuçlanmadı, bir 10 yıla sonuçları görrüz diye düşünüyorum, evde kalmış hala instagramda like peşinde olan 40 yaşında kızlarla dolu bir Türkiye :D
En İyi Cevaplar