Bebek ziyaretine giderken ne alınır sorusuna verilecek en güzel cevap, bezdir :) Çünkü bebeklerin ilk aylarda bee gerçekten çok ihtiyacı vardır. Anne babalar bebeğin bezini sürekli değiştireceği için bebek ziyaretine giderken bez almak, ilaç gibi gelecek, anne ve baba çok beğenecektir.
Bebek ziyaretine giderken bez almak az gelirse yanında bebek bakım ürünleri de almakta fayda var; bebek pudrası, kremi, şampuanı, pişik kremi gibi anne ve babaların eli ayağı olacak bebek ürünlerinden de alınması güzel olur.
hiç gitmek istemeyişin kalabalığı sevmediğinden kaynaklanıyor. evine kalabalık misafir gelmesini istemiyorsun. herkes ile ilişiğin kesik anladım ama misafir bereketyle gelir. bir de doğum ziyaretine giderken çocuğa ya elbise gider ya da altın takılır ya da para takılır
1
4 Yorumla
Gizli Soran
abi nasıl bildin beni oha resmen beni anlatmışsın şok oldum. çiçek aldım ama sokmadılar odaya ya. bir de işsizim ben altın para takamam abi.
işsiz isen, yarım elma gönül alma, doğum yapan kişi de senin durumunu biliyorsa, çam sakızı Çoban armağanı sevdiği bişey götür. illa çiçek elbise altın ya da para olacak diye birşey yok. sevdiği meyveden götürebilirsin. en azından bir tane kola ya da fanta ve yanına da bir paket kuru pasta 5-10 liralık kapalı kutu pasdadan
Abi bu soruyu öğle vakti 4 gibi sormuştum. Orkide aldım yine de mahrum bırakmak istemedim. Kücük bir orkide aldım. Ama içeri sokmadılar meğer çiçek yasakmış.
annenin bu dönemde bol sıvı tüketmesi gerekiyor ev yapımı ürünler çok şekerli olmayanından meyve suları sonra bebek için bez kesinlikle hayır dualarını alabilirsin çünkü çok hızlı tükeniyor bence giysi alma onun için para tak anne y da baba değerlendirsin durumun müsaitse altın da olur
Arkadaşlarımın bebeklerine hep bez pastalar yapıp götürdüm hastaneye. En lazım şey sanırım bez ve onu süsleyip götürüyorsun. Illa bebeğe bir şey almak da gerekmez, annelere pijama takımı almıştım mesela.
Yenidoğan zıbın 0-3 de olur bebek bezi yenidoğan ıslak mendili bunlar çok gider basit diye düşünme bir tanede bebek takımı alıverirsin şimdi kışa giriyoruz kalın al
Bir demet çiçek olabilir. Veya bebekli sahte cicekler satiliyor cicekcilerde ondan olabilir mantikli. Ben ondan götürmüştum hem ilerde buyudugunde oyuncak olarak kullanabilir bebegini.
Çiçek gibi demet haline getirilmiş, bebek bezi yapıyolar. Onlardan al😊
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bence bez veya bez parası vermek en iyisi Bezler çok pahalı hele birde benim gibi uzun süre kullanırsa ekonomi çöker :) bizim yakın çevre hala bize gelirken ya da hediye alacaklarında bez alırlar ☺️
En İyi Cevaplar