Allah benimle oyun mu oynuyor😔😔😔?

21 yaşındayım ve su siteye girince insanların nelere kafa yordugunu görmek beni hayattan soğutuyor. Yasitlarim gezip tozmakla uğraşırken bugün ne giysem derdiyle uğraşırken. Ben ölüm düşüncesiyle bogusuyorum. Ergenligimden bu yaşıma kadar her dönem ayrı bir sıkıntı ayrı bir işkence oldu. Ağır tacizler, yalanlar, kavgalar, parasızlık yüzündn aç kalmalar, aldattim aldatildim, erkek için fedakarlık yaptım degmedi, sagligimdan oldum, üniversitesi hayatım zehir oldu, okula gitmek için günde 4 saat yol çekiyorum, onu sevmiyorum ama mecburen kalıyorum yanında ve o benden 17 yaş büyük, çekip çıksam gidecek yer yok cepte para yok, aile desen destek olacağına köstek oluyor, imkansız birine aşık oldum, dayak yiyorum, ağır hakaretlere maruz kalıyorum, ergenlikte ettiğim hatalar karşıma çıkıyor, yüzüme faca atilmakla ailemle tehdit ediliyorum. Çıldırmak üzereyim. Kaç kez intihara kalkistim yapamadım, Allaha inanıyorum beş vakit kilmasam da arada namaz kıliyorum, yasin okuyorum, zikir çekiyorum... İsyan etmek istemiyorum ama NEDEN BEN YA NEDEN BENNN?😔😔😔
Allah benimle oyun mu oynuyor😔😔😔?