Polis okulu mu Hukuk fakultesi mi?

Herkeze iyi günler malum 2013 YGS sınavı bitti ve YGS 1 322 YGS 2 306 YGS 3 365 YGS 4 368 YGS 5 332 YGS 6 335 Puan Aldım. Fakat Senelerdir Aklıma Takılan Bir Soru Var. Bu puanlarla 2 Yıllık Polis Meslek Yüksek Okulunu Kazanıyorum Öte Yandan Haziranda Yapılacak Olan LYS Sınavına Girip Hukuk Da Okumak İstiyorum. Bu 2 Meslek Arasında Seçimsiz Kaldım. Polis Okuluna Gidersem 2 Yıl Okuyup 20 Yaşında Devlet Memuru Olacam Ve Erken Yaşta Meslek Sahibi Olacam Diğer Yandan Hukuk Okuyup Kariyer Yapmak İstiyorum. Bilindiği Üzere Polislerin Mesai Saatleri Çok Uzun Ve Bayram Tatilleri,Resmi Tatilleri Yok. Kısacası Polis Olursam Hayatım Boyunca Bir Disiplin Düzen İçerisinde Yaşamak Zorundayım Ama Polislik Mesleğini İstiyorum Ve Küçüklükten Beri Hayalimdir Ama Polislerin Sosyal Yaşantısı Beni Tedirgin Ediyor Fakat Hukuk Okursam Serbest Çalışan Bir Avukat Olacam Serbest Meslek Yani. Ayrıca Polis Okullarında Ücretsiz Okuyacam Fakat Büyük İhtimalle Üniversitede Paralı Okuyacam. Siz Olsaydınız Hangi Mesleği Tercih Ederdiniz ?

Lütfen Samimi Bir Şekilde Cevaplar Yazın Sonuçta Bu Karar Benim Geleceğimi Etkileyecek Ve Sonuçta İnsanoğlu Hayata 1 Kez Geliyor. Bu Hayatıda En Güzel Bir Şekilde Kullanmak İstiyorum.

Cevaplarınızı Bekliyorum
Polis okulu mu Hukuk fakultesi mi?