Arkadaşlar Astımım var Sigara içiyorum 6 yıldır Sizce etkiler mi astımı?
Evet Etkiler.
Hayır.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Etkiler tabi ben şu an 26 yaşındayım 8 yıldır sigara içiyorum doguştan astım alerji hastasıyım ne kadar spor yapsamda etsemde semptomlar kendini belli ediyor 45 yaşlarında sigaranın etkisi çıkacaktır bırakacak iraden varsa bırak derim şu an annemin akciğerinde kitle var oda sigara içiyordu inş. akciğer kanseri değildir.
etkiler tabi
Sen nasıl yaşadın 6 yıldır yaaa :(( Çok büyük sorun bu, bir an önce bırakmaya bak derim. Allah korusun geri dönüşü olmayacak şeklde sıkıntı çıkaracak önemli bir konu bu.
Peki sigara 5-6 yılda kanser yapmaz demi
Bide birşey duydum sen baya bilgilisin bu konuda Kanserin ilk belirtisi ağrı felan değilmiş öksürükmüş doğru mu acaba akciğer kanseri için
Tabikii , öksürük çok artarsaa ve inatçı biçimde olursa hatta kan gelmesine kadar giderse hemenn hastaneye gitmekte fayda var. Kanser başlangıcı olabilir. Hele de senin için o öksürük krizi felaket demek. Biz bile öksürük krizi anında nefesimizi zor ayarlıyoruz bazen nefes alamıyruz senin için bu durum çok daha kötü. Öksürük anında durmazsa ve sen nefesini tamamlayamazsan bir de üstüne öksürük hali devam ederse düşünemiyorum bilee. Lütfen çok dikkat et ve bir an önce bırak. Hatta doktora git ve onun kontrolünde bırak.
Ya bende öksürük yok şu an sırtım ve ciğerlerim acıyor sadece acaba kanser olabilir mi
Bu arada beni düşündüğünüz için size çok teşekkür ederim İnş Siz hiç içmezsiniz.
Allah Mekanını cennet eylesin inş Allah sizlere ömür versin Teşekkür ederim
İnş. :)
Tabikide etkiler bunu bilmemeniz imkansiz yani kesinlikle sigarayi birakmaniz lazim
Cevap
0Cevap
Etkiler birakmayi denemelisin bir an önce
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar