Selam arkadaşlar,
bu yaz trabzon'da bir düğün yapacağız. internette o kadar araştırdım, belli başlı sitelerin yazdığı klasik yazılar var sadece. ama ben kanlı canlı, yaşamış, gitmiş görmüş tecrübeli insanların, trabzon'da bulunmuş insanların tavsiye vermesini istiyorum.
Trabzon'lu değilim, yer bilmem yurt bilmem orada. işin kötüsü yardım alabileceğim kimse de yok. iş başa düştü, bu işte tamamen yalnızım gibi düşünün.
cephanelik'i buldum bir tek. ama illa ki burası dışında güzel, ferah mekanlar vardır.
kapalı, basık, bir hanın en üst katındaki düğün salonu tercih etmem açıkçası.
var mı önerileriniz?
siz mekan isimleri yazdıkça ben internetten araştıracağım artık.
şimdiden teşekkür ederim.
bu yaz trabzon'da bir düğün yapacağız. internette o kadar araştırdım, belli başlı sitelerin yazdığı klasik yazılar var sadece. ama ben kanlı canlı, yaşamış, gitmiş görmüş tecrübeli insanların, trabzon'da bulunmuş insanların tavsiye vermesini istiyorum.
Trabzon'lu değilim, yer bilmem yurt bilmem orada. işin kötüsü yardım alabileceğim kimse de yok. iş başa düştü, bu işte tamamen yalnızım gibi düşünün.
cephanelik'i buldum bir tek. ama illa ki burası dışında güzel, ferah mekanlar vardır.
kapalı, basık, bir hanın en üst katındaki düğün salonu tercih etmem açıkçası.
var mı önerileriniz?
siz mekan isimleri yazdıkça ben internetten araştıracağım artık.
şimdiden teşekkür ederim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Remzi Blue ve Remzi Green düğün salonu Kalıntaş Gold
@Mühendisadayı61 e sor, o bilir :)
teşekkürler :)
Novotel bakın
teşekkürler, hemen bakıyorum.
Kır düğünü Yap
peki.
trabzon'da düğün yapılabilecek "kır"lar nerelerdir? mekan, olmadı muhit adı alabilirsem çok daha iyi olurdu.
Kır derken :) yani yeşillik falan tamam da kır yani çimen için yaylaya gitmek gerek
Yaylalar çok güzel
Yaylalarda gūzel, lūks oteller var aslında ama dūğūn organizasyonu yaparmılar, uğraşırlar mı bilmiyorum. Arayıp sorması lazım..