• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Müzik & Etkinlik

İlk defa duyanlar?

Elifçağ
Elifçağ Takip Et
Xper 6 Yaş: 32
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
11
Yapay Zekaya Sor
İlk defa duyanlar?
İlginçç 😐

İlk defa duyanlar?
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• m1m2m3
    m1m2m3 Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 55%
    +1 yıl
    Müzik & Etkinlik konusunda 2,3b cevap paylaştı.

"Bilimsel olarak tespit edildigine göre kaş almak beyinde şok dalgalarına sebep oluyor." burada ki şu bilimsel kaynağı gösterebilir misiniz?
    Kur-an'da kaş almanın açıkça "günah" olduğu ayeti gösterir misiniz? Hayır, bizim sorumlu olduğumuz şey, Kur-an da o yüzden. Kur-an'ın mealini okumaya devam ediyorum ve şuana adar karşıma böyle bir şey gelmedi de.

4
    8 Yorumla
    • m1m2m3
      m1m2m3
      +1 yıl

Ayrıca, buyrun, buradan da biraz okuyun lütfen :)

www.diniyazilar.com/.../

Yorumla
    • Elifçağ
      Elifçağ
      +1 yıl

www.islam.info.tr/.../#axzz45kpX8lyA Kur'an da açıkca verilmemiş olabilir fakat hadis var. Peygamberin sözleri Şer'i hüküm olduğu için kesin olarak doğru kabul edilir.

Yorumla
    • m1m2m3
      m1m2m3
      +1 yıl

Şurada şimdi, bir şey yazsam ve altına Hz. Muhammed yazsam hatta yanına da parantez içinde sahabelerden birinin adını yazsam bu sözü Hz. Muhammedin değil de benim olduğunu nereden anlayacaksın? Anlayamayacaksın.

Allah, İslam şekilci değildir. Şekilci olan şeytandır. Ve nedense şu an şekle dair bir şeyin İslam'da olup olmamasından bahsediyoruz.

Allah peygamberinden:
      -Kur-an ile öğüt vermesini (Kaf 45)
      -Kur-an ile hükmetmesini (Maide 49)
      -Kur-an ile uyarmasını (Enbiye 45)

istedi. Başka bir kitapla değil, Kur-anla.
      Şimdi, açıkçası ben peygamberimizin gidip de bu durumda Kur-an'da olmayan bir şeyi söyleyeceğini sanmıyorum.

Helaldir diyemem. Ama haramdır da diyemem. Çünkü dediğim gibi, Kur-an da açıkça bir bilgi yok.

İkincisine gelirsek, dediğim gibi lütfen bu yukarıdaki "sözde" bilimsel verinin linkini verebilir misiniz? Ben bulamadım da.

Yorumla
    • Elifçağ
      Elifçağ
      +1 yıl

Kafamdan uydurmuyorum. Çünkü bu hadis sahih. Bunu rivayet eden sahabi de cerh edilmemiş yani. Bu kesin bilgi. İstediğiniz zaman istediğiniz yerden araştırabilirsiniz. Bu paylaştığım resimdeki yazanlar hakkında herhangi bir bilgim yoktu. İnanıp inanmamak da özgürsünüz. Net olarak sadece peygamberimizin kaş alanları lanetlediğini söyleyebilirim..

Yorumla
    • m1m2m3
      m1m2m3
      +1 yıl

Sizin inancınız, bir şey diyemem.
      Ancak, kendi adıma konuşursam, o kadar çok saçma hadis var ki artık inanmak için çok çaba harcamam gerekiyor.
      O kadar çok hadis var ki, Hz. Muhammed'in bunları söyleyebilmesi için 40 yıl yemeden içmeden konuşması gerekirdi. Mümkün değil yani.
      Açıkça Kur-an'da belirtilmeyen hususlarda şüpheciyim kısaca. Ve, 1400 yıl önce peygamberimiz eğer bu sözü söylediyse bile, kaşlarını alanlarını lanetlediyse, ne ben ne de siz oradaydınız, net olarak doğrudur diyemeyiz hiçbir şekilde o halde. Bir de şunu ekleyeyim, kendisine taş atan, onu öldürmek isteyen bir kavim için dahi "Belki ileride içlerinden bir tane mümin çıkar." diyerek lanet etmeyen peygamber neden bu konuda lanet etsin?
      Din alimi değilim, ama bazı şeylere biraz mantıkla yaklaşmak gerekiyor. Allah'ın Kur-an'da "Hiç düşünmez misiniz?" dediğini yapmak lazım yani.

Yorumla
    • Elifçağ
      Elifçağ
      +1 yıl

Bakın bu hadis mevzuları cidden derin. Ve zaten sahabe ve tabiin döneminden sonra çok fazla yalan hadis çıktı haklısınız. Bu nedenle sahabileri zabt ve adalet yönünden araştırdılar. Yani mesela bir sahabe adaletli mi? Yalan söyledi mi? Hafızası iyi mi? Bunlar hep araştırıldı. Ve böylece yalan hadislerin önü kapatıldı.

Yorumla
    • m1m2m3
      m1m2m3
      +1 yıl

:) :)

Yorumla
    • erkeksihayvan
      erkeksihayvan
      +1 yıl

teşekkür ederim azmin ve düşüncelerin için. iyi ki düşünerek inanıyorsun.

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Mental33
    Mental33 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 43
    +1 yıl

Arkadaşım beyne yakın olma ihtimali dahi yok arada kafatası ve sinüs boşluğu var ama şunu diyorsa bilemem kas diplerinde ki sinirler hassas olduğu için milyonda bir ihtimal yüz felci geçirme riski bulunabilir bu diğer yüzde bulunan kıllar içinde gecerlidir

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Kaşlar teri tuttuğu için gözümüze gelmesin diye var Allah bu yüzden yaratmış sacma sapan inanmayın be

0
    0 Yorumla
  • PrettySweetyWoman
    PrettySweetyWoman Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 60%
    +1 yıl

"Kaşlar beynimize çok yakın" gibi saçma bir açıklama yazıyor, bunun nesine inanalım?

1
    2 Yorumla
    • JxMrc
      JxMrc
      +1 yıl

Sen ala ala

Yorumla
    • PrettySweetyWoman
      PrettySweetyWoman
      +1 yıl

@JxMrc kaşlarımı çok aldırdım ben, anlamıyorum ne dediğini hücrelerim öldü :/

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

14

Cevap

33

Cevap

• exorcistt
    exorcistt Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 34%
    +1 yıl

saçma sapan bilimden fenden çok uzak uydurma bir yazı senin kafandan koparttığın kılla beynin arasında kaç tane tabaka var biliyor musun?

0
    2 Yorumla
    • Elifçağ
      Elifçağ
      +1 yıl

İnanmamak da özgürsün, sakin ol..

Yorumla
    • exorcistt
      exorcistt
      +1 yıl

özgürlükle alakası yok
      bir şey ya doğrudur ya yanlıştır
      bu yanlış bir bilgi
      kekliyorlar sizi

Yorumla
  • ipekyolu
    ipekyolu Takip Et
    Master Yaş: 47 , eic 45%
    +1 yıl
    Müzik & Etkinlik konusunda 8,4b cevap paylaştı.

Kıla tüye takılmak yerine telefonla konuşmayı biraz azaltsanız çok daha iyi olur..
    Beyin hücrelerini en çok öldüren şey cep telefonu sinyali..

0
    0 Yorumla
  • Meraktandıryahu
    Meraktandıryahu Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31 , eic 57%
    +1 yıl

Peki bu makine ile yapıldığı taktirde; sonuçta öyle yapınca hiç acı vermiyor.
    Aynı etki olurmu.
    Tabi tekkaş olmamak için?

0
    0 Yorumla
  • ishmael
    ishmael Takip Et
    Yoda Yaş: 39 , eic 46%
    +1 yıl

Beyinle arasında kemik var ayrıca birisi saçımızı çekince kopuyor ölelim o zaman :D

1
    0 Yorumla
  • Tevicrom
    Tevicrom Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39 , eic 47%
    +1 yıl

Sinir sistemi ile alakalı birşeyi nasıl Allah a bağladın gözünü sevem.

1
    4 Yorumla
    • JoeeBlack
      JoeeBlack
      +1 yıl

Biraz kitap oku anlarsın.

Yorumla
    • powersön
      powersön
      +1 yıl

Sinir sistemini Allah yaratmadimi zaten dogrudan bir ilgisi var

Yorumla
    • Tevicrom
      Tevicrom
      +1 yıl

@JoeeBlack Anladım, sen sürekli sinir sistemi ile ilgili kitaplar okuyorsun sanırım?

Yorumla
    • Tevicrom
      Tevicrom
      +1 yıl

@powersön Benim görüşüme ters.

Yorumla
  • NeHaldeyiz
    NeHaldeyiz Takip Et
    Master Yaş: 31
    +1 yıl

Allah c. c. bir şeyi yasak kıldıysa bizim iyiliğimiz içindir !

1
    0 Yorumla
  • saldray
    saldray Takip Et
    Guru Yaş: 37
    +1 yıl

Kadınların beyni bu yüzden yavaş çalışıyor 😱😱elde cımbız yapmayın artık bak grizekali olursunuz kadınlar

0
    0 Yorumla
  • TuranTürk
    TuranTürk Takip Et
    Master Yaş: 36
    +1 yıl

Kaş almak ölüme neden oluyorsa ben kaşlarımı seve seve alırım o zaman

0
    1 Yorumla
    • Elifçağ
      Elifçağ
      +1 yıl

O kadar uğraşmaya gerek yok. Çok ölmek istiyorsan intihar et 😄

Yorumla
  • thanksEderim
    thanksEderim Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 54%
    +1 yıl
    Müzik & Etkinlik konusunda 486 cevap paylaştı.

Alakası yok , her şeye inanmayın. Kas almaktan kim ölmüş :)

0
    0 Yorumla
  • forumkralı55
    forumkralı55 Takip Et
    Guru Yaş: 34
    +1 yıl
    Müzik & Etkinlik konusunda 4,9b cevap paylaştı.

katılıyorum tabiiki Allah bize faydalı şeyi yasaklamaz ama kaş kısmı ilginç :/

1
    0 Yorumla
  • brnrsln
    brnrsln Takip Et
    Guru Yaş: 31
    +1 yıl

arkadaş saIak saçma şeylere hiç kafa yormadan inanmayın böyle saçmalık mı olur

0
    20 Yorumla
    • Elifçağ
      Elifçağ
      +1 yıl

Heeh Ateistler damlamaya başladı. Bu soru seni ilgilendirmiyor yanlız. İnanmadığın Allah'ın emirlerini..

Yorumla
    • brnrsln
      brnrsln
      +1 yıl

evet senin inandığın ve sadece inanç olan bir kavramın emirleri. ben deve çobanının yazdıklarına değil tıp alanında kabul edilmiş makalelere bakarak konuşurum böyle bir fark var aramızda.

Yorumla
    • Elifçağ
      Elifçağ
      +1 yıl

Deve çobanı dediğin insan Allah'ın peygamberi ve gelmiş geçmiş en zeki insan. Allah'ın yokluğunu araştırdığın kadar İslamiyeti, peygamperleri araştırsaydın şu an kendini zeki, aydın bir insan sanmak yerine gerçekten sandığın kişi olabilirdin. Sen ne düşünmek istiyorsan düşün özgürsün, asla umrumda değil. Ama benim inandığım inancı ve peygamberi aşağılamak, küçük görmek haddine degil..

Yorumla
    • brnrsln
      brnrsln
      +1 yıl

ben hiçbir zaman tanrıların neden olmadığını araştırmadım zaten zihnin bir yansıması olan kavramın yokluğu önemli değil asıl önemli olan neden böyle bir kavram ortaya çıktı, araştırmalarım hep bu yönde olur. muhammed zeki bir insan ama sandığın kadar değil kendinden önce ön plana çıkan kişilerden çok iyi kopya çekiyor ve yürürlüğe koyuyor, takdir edilesi bir özellik aslında. senin inancın hakkında istediğimi söyleyebilirim çünkü senin inancın benim hakkımda istediğini söylüyor hatta sen o inanç yüzünden benim kendi fikirlerimi belirtmeme karşı çıkıyorsun. ayrıca deve çobanını aşağılama ifadesi olarak değil bilimle alakası olmadığını belirtmek için kullandım zaten böyle bir ifadeyi istesem bile aşağılamak için kullanamam.

Yorumla
    • Elifçağ
      Elifçağ
      +1 yıl

Benim inancım "senin dinin sana, benim dinim bana" diyor Kafirun suresine bir bak derim. Ve 'İnancın' diyemezsin çünkü benim inancım kusursuz. Senin inancını müslümanlar eleştiriyor ya da aşağılıyor olabilir ama bunu İslamiyet'e yıkamazsın. Ben senin düşünceni aşağılamam çünkü umursamıyorum. Net! Eminim sen aklının da bir tür zihin yanılması olduğuna inanıyor ve olduğuna inanmıyorsun. Ki bu konuda haklısın 😊
      Ve dediğim gibi eğer İslamiyetle ilgili azıcık bilgin olsaydı peygamberlerin insanların en zekileri olduğunu bilirdin. Ben asla bağnaz bir insan olmadım. İncili de okudum Tevrat'a da baktım. Diğer dinler ve ateizm, deizm vs. Sözlerimin altı boş değildir. Araştırmadan da bir düşünceyi kabullenmem. Ama benden sana tavsiye, herşeyi bildiğini sanıp benim dinimi yargılıyorsun ya, yapma...

Yorumla
    • brnrsln
      brnrsln
      +1 yıl

senin dinin herkesin dini kendine demiyor arkadaş dünyada herkesin islama geçmesi gerektiğini müslüman olmayanların ne olursa olsun cehennemde yanacağını söylüyor senin peygamber dediğin adam da bunun için savaşlar açıyor on binlerce kişinin ölümüne sebep oluyor. fetih ve nisa suresinden bazı bölümleri okursan -kaçıncı ayetler olduğunu hatırlamıyorum- söylediklerimin kanıtını görürsün. sözlerinin altı çok boş çünkü bilimsel bir konu hakkında inancınla konuşuyorsun, son derece alakasız olaylar bu ikisi. ayrıca merak etme islamı yeterince araştırdım.

Yorumla
    • Elifçağ
      Elifçağ
      +1 yıl

"Ve o Allah hakkında kötü zanda bulunan münâfık erkeklere ve münâfık kadınlara, Allah'a ortak koşan erkeklere ve ortak koşan kadınlara azap etmesi içindir. Kötülük onların başlarına gelmiştir. Allah onlara gazap etmiş, lânetlemiş ve cehennemi kendilerine hazırlamıştır. Orası ne kötü bir yerdir!" (Fetih suresi 6. ayet) Sen işlememen gereken bir suçu işlediğinde en basitinden hapse girersin değil mi? Sen seni yaratana iman etmediğin sürece de cehenneminde ebedi olarak yanacaksın. Bu kadar basit bir şeyi anlamak neden bu kadar zor? Benim peygamberim hem savaş hem barış peygamberi. Bizi o beyni fokurdatan ateşlerden korumak, kurtarmak için savaştı. Cidden ben hala senin gerçekten araştırmadığını düşünüyorum. Son kararım!

Yorumla
    • brnrsln
      brnrsln
      +1 yıl

istediğini düşünebilirsin hatta istersen ben de sana burada söylediklerimi destekleyecek ayetler sıralayabilirim hiç sıkıntı olmaz benim için. kitapta yazdığı için kadına şiddet uygulayan erkek ödüle uygun görülürken sizin inancınızı kabul etmediğim için ben niye sonsuz acıya mahkum biri olarak görülüyorum. şu gösterdiğin ayeti okuyup sen günahkarsın her türlü cezayı hak ediyorsun diyerek kafamı kesen biri çıksa ki böyleleri çok çıkıyor nasıl karşı koyabilirim bu duruma.

Yorumla
    • Elifçağ
      Elifçağ
      +1 yıl

www.sorularlaislamiyet.com/.../...-veriyor-mu.html Nisa 34. ayetten bahsediyorsun. Ben de bu ayeti ilk okuduğumda böyle düşündüm. Yalan söyleyemem. Ama birçok farklı kaynaktan araştırdım. Sen olaya anlamak istediğin gibi bakmışsın. Hala da bakıyorsun. Ben sana ne söylersem boş. Zaten sana inancımı benimsetmek gibi bir amacım yok. Benim dinime dil uzatmadığın sürece umrum dışısın.
      "Allah onların kalplerini ve kulaklarını mühürlemiştir ve gözlerinin üzerinde de gerçekleri görmeye engel bir perde vardır; böylelikle gerçeği görmezler, en büyük azap onlara hazırlanmıştır. (Bakara/7)"

Yorumla
    • brnrsln
      brnrsln
      +1 yıl

hayır sen bir kadın olduğun halde nasıl kendini aşağılık yaratık görüyorsun anlamış değilim bu kafadaki biriyle tartışmayı uzatacak da değilim.

Yorumla
    • brnrsln
      brnrsln
      +1 yıl

bu arada kaynak deme inancın olduğu yerde mantık olmaz mantığın olmadığı yerde kaynak da olmaz. birkaç kişinin bu konudaki yorumu desen daha doğru olur.

Yorumla
    • Elifçağ
      Elifçağ
      +1 yıl

İslam asla kadını aşağı olarak görmez. Cennet ayağımızın altına serilmiştir. Ben değerliyim, tüm kadınlar değerli.. Aşağılık yaratıklara örnek olarak sadece ona bu kadar nimetler vermişken, onu yaratılanların en üstünü kılmışken nankörlük eden, yaratıcısına isyan edenler verilebilir. Hatırlatırım şeytanda secde etmediği için lanetlenmişti.
      Bence de sen daha fazla bilmediğin, ya da yarım yamalak bildiğin konular hakkında yorum yapma.. Birdaha karşılaşmamak üzere..

Yorumla
    • brnrsln
      brnrsln
      +1 yıl

cennet kadınların değil annelerin ayakları altındadır diyor bu bile buram buram cinsiyetçilik kokuyor çünkü islama damızlıksınız siz.

Yorumla
    • brnrsln
      brnrsln
      +1 yıl

islama göre*

Yorumla
    • Elifçağ
      Elifçağ
      +1 yıl

Anneler kadın değil mi? Cahiliye döneminde de kız çocukları diri diri gömüldü. İslam kadına nazik, narin davranmayı öğütler. Cahiliye döneminde ki bu vahşiliğe son vermek için bu şekilde ayetler indi. Sen ayetleri devamlı kendine göre yorumluyorsun. Gerçekten bu konuları tartışmanın senin üzerinde hiçbir şekilde faydası olmayacak. Bu yüzden daha fazla polimiğe girme yani. Parmaklarımı yoruyorsun çünkü.

Yorumla
    • brnrsln
      brnrsln
      +1 yıl

biraz da kafanı yormanı sağlayabilsem keşke ama şu ortamda onu yapmam biraz zor oluyor.

Yorumla
    • Elifçağ
      Elifçağ
      +1 yıl

Birşey bilmeden bunu nasıl sağlamayı düşünüyorsun? Tuhaf. Ben kafamı yormam gereken şeylere yeterince yordum. Zaten sana Ateizmi de araştırdığımı söyledim. %1 bile mantıklı bulmuyorum. Çünkü bana göre Ateistler bilimsel, ve mantıklı şeylere inandığını savunan ama aslında sadece nefsine kul köle olmuş, Allah'a ibadet ağır geldiği için varlığını yok sayan kimselerdir. Anlatabiliyor muyum?

Yorumla
    • brnrsln
      brnrsln
      +1 yıl

bu saçmalıkları birçok müslüman tarafından duydum sen anlatamasan bile çoktan anladım merak etme.

Yorumla
    • Elifçağ
      Elifçağ
      +1 yıl

Sana anlatabileceklerim sadece senin anlayabileceğin kadardır. Ki ısrarla anlamıyorsun. Vaktimi harcamaktan başka birşey yapmadın. Ve artık sussan iyi olacak. Çünkü gerçekten birşeyler bilmeyen bir ateistle benim tartışmam pek adil değil.

Yorumla
    • brnrsln
      brnrsln
      +1 yıl

iyiymiş o

Yorumla
  • MaviKuzgun
    MaviKuzgun Takip Et
    Yoda Yaş: 36
    +1 yıl

O halde gt kılı kesmek te cinsel gücü azaltıyordur..

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

O zaman bacakta alinmasin ozel bolgelerde alinmasin kaynak gosterin bu tur seylerde her okudugunuz dogru degildir

0
    0 Yorumla
  • didemm08
    didemm08 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

yüce rabbim recep ivedik gibi kaş verirken acımıyor bir de alıyoruz diye bizi salak ediyor na kadan güzel

1
    0 Yorumla
  • Jealouss
    Jealouss Takip Et
    Xper 2 Yaş: 29
    +1 yıl

bende diyorumki kaş almanın kime ne zararı var altı üstü bir kıl yani daha bugün aldım ah gitti hücreler

0
    0 Yorumla
  • warox
    warox Takip Et
    Master Yaş: 37
    +1 yıl

İnsanlar hayatının belirli dönemlerinde kafalarına okadar çok darbe alıyor ki bence bu bilgi biraz abartılmış geldi

0
    0 Yorumla
  • nilsuuuu
    nilsuuuu Takip Et
    Master Yaş: 32
    +1 yıl

Demek ki ondan unutkanım. Ergenken suratımın yarısı kaşı ido gibi.

0
    0 Yorumla
  • hakan4463
    hakan4463 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33
    +1 yıl

Simdi sazanlarin hepsi atlar buna. yok yobaz yok cahil

0
    2 Yorumla
    • Elifçağ
      Elifçağ
      +1 yıl

Başladılar evet 😄

Yorumla
    • hakan4463
      hakan4463
      +1 yıl

Degerlendir xperleri kap :D :D

Yorumla
  • Iloveyou_
    Iloveyou_ Takip Et
    Xper 2 Yaş: 44
    +1 yıl

o zaman g-öt kol altı falan, bu kıllara cevabın nedir?

0
    0 Yorumla
  • Eneslalola
    Eneslalola Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Kil iyidir cok abartmamak kaidesiyle kalin kas iyidir

0
    0 Yorumla
  • nedesembilemedim36
    nedesembilemedim36 Takip Et
    Bilge Yaş: 110 , eic 52%
    +1 yıl

Allahın zamanında kaş aldırmak mı vardı mk.

1
    1 Yorumla
    • Elifçağ
      Elifçağ
      +1 yıl

Hadis olduguna göre eskiden de varmışş

Yorumla
  • KimMiyim
    KimMiyim Takip Et
    Master Yaş: 33
    +1 yıl

Ondan dolayı erkekler daha zeki :D

0
    4 Yorumla
    • Elifçağ
      Elifçağ
      +1 yıl

Off 😄

Yorumla
    • KimMiyim
      KimMiyim
      +1 yıl

1-0 hadi bakalım :D

Yorumla
    • powersön
      powersön
      +1 yıl

Hangi erkeler su erkek kuaforlerinde kas aldiranlarmi

Yorumla
    • KimMiyim
      KimMiyim
      +1 yıl

@powersön
      Yok martı olup simit kapanlar :D

Yorumla
  • xPapatyakizi
    xPapatyakizi Takip Et
    Xper 3 Yaş: 31 , eic 60%
    +1 yıl

Ah o beynimdeki dalgalar

0
    0 Yorumla
  • ÜSAMAKİ
    ÜSAMAKİ Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 35%
    +1 yıl
    Müzik & Etkinlik konusunda 1,5b cevap paylaştı.

gercekten ilginç miş :D

1
    3 Yorumla
    • JoeeBlack
      JoeeBlack
      +1 yıl

Atillanin torunu ne işin var senin buralarda.

Yorumla
    • ÜSAMAKİ
      ÜSAMAKİ
      +1 yıl

@JoeeBlack yaa ünlü olmak böyle bişey görünüyonuz dimi arkadaşalr her yerde bir ilgi falan :D bro baktım kii burda fazlaymış ben de geleyim dedim :D

Yorumla
    • JoeeBlack
      JoeeBlack
      +1 yıl

:-)) Ünlü olmak hakkaten ilginç:-)

Yorumla
  • Arslanzade
    Arslanzade Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 41%
    +1 yıl

Kanka orta kaşları almak da yasak mı ya :D

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Biz kızlar neden geri zekalıyız belli oldu 😄😄😄

2
    0 Yorumla
  • erkeksihayvan
    erkeksihayvan Takip Et
    Master Yaş: 43
    +1 yıl
    Müzik & Etkinlik konusunda 18,6b cevap paylaştı.

döküldüğünde ne oluyor peki?

0
    2 Yorumla
    • powersön
      powersön
      +1 yıl

Dokulme acisiz ama koparma acili

Yorumla
    • erkeksihayvan
      erkeksihayvan
      +1 yıl

@powersön gene de mantıksız

Yorumla
  • Bebekrut
    Bebekrut Takip Et
    Bilge Yaş: 39
    +1 yıl

Beyni yaksada bırakmaz çoğu

0
    0 Yorumla
  • __Victoria__
    __Victoria__ Takip Et
    Master Yaş: 29
    +1 yıl
    Müzik & Etkinlik konusunda 15,7b cevap paylaştı.

Ne yani kezban gibi mi dolaşalım yahu

0
    0 Yorumla
  • LSpıke
    LSpıke Takip Et
    Master Yaş: 29
    +1 yıl

Yok annenin ağzı kim uyduruyo allsen asdf

0
    1 Yorumla
    • Elifçağ
      Elifçağ
      +1 yıl

Valla tuhaf ama gerçek 😄

Yorumla
  • bilemiyorum__
    bilemiyorum__ Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36
    +1 yıl

kaş almanın caiz olmadığı nerde var krdesim.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Allah'in yasakladığı nerede yazıyor?

0
    0 Yorumla
  • Dıgıdıg
    Dıgıdıg Takip Et
    Xper 5 Yaş: 43
    +1 yıl

Benbunu kac yıl onceden biliodun

0
    0 Yorumla
  • Blowderdeem
    Blowderdeem Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33
    +1 yıl

o yüzden gerizekalısınızz :D

0
    0 Yorumla
  • servandgn
    servandgn Takip Et
    Guru Yaş: 35
    +1 yıl
    Müzik & Etkinlik konusunda 4,2b cevap paylaştı.

İhtiyacım yok almaya 🙀

0
    0 Yorumla
  • Cecilia2
    Cecilia2 Takip Et
    Yoda Yaş: 32
    +1 yıl
    Müzik & Etkinlik konusunda 1,1b cevap paylaştı.

mı acaba?

0
    0 Yorumla
  • BayanŞirin
    BayanŞirin Takip Et
    Bilge Yaş: 29
    +1 yıl

Yav heea

0
    0 Yorumla
  • alinatanya
    alinatanya Takip Et
    Bilge Yaş: 28
    +1 yıl
    Müzik & Etkinlik konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Ben aldirmiyorum😏

0
    0 Yorumla
  • PTalha
    PTalha Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

Duymamıştım

0
    0 Yorumla
  • yarenbirsen
    yarenbirsen Takip Et
    +1 yıl
    Müzik & Etkinlik konusunda 14b cevap paylaştı.

Ilk defa duydum

0
    0 Yorumla
  • _Juliet
    _Juliet Takip Et
    Bilge Yaş: 28
    +1 yıl

Evet

0
    0 Yorumla
  • Bebegimcokadisin
    Bebegimcokadisin Takip Et
    Master Yaş: 32
    +1 yıl
    Müzik & Etkinlik konusunda 9b cevap paylaştı.

Ben sok ben manset

0
    0 Yorumla
  • TamYağsiz
    TamYağsiz Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36
    +1 yıl

:D güldürdü

1
    0 Yorumla
  • MrRobott
    MrRobott Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

komik :D

0
    0 Yorumla
  • MensHealth1
    MensHealth1 Takip Et
    Guru Yaş: 31
    +1 yıl

aynen

0
    0 Yorumla
  • PoisoneD
    PoisoneD Takip Et
    +1 yıl

ilk defa duydm

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Duydum

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(32)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Müzik & Etkinlik > Sorular > İlk defa duyanlar?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

İlk defa duydum? 15 cevap verildi
Baran ne ilk defa duydum ne demek? 37 cevap verildi
İlk defa duydugunuz ısımlerı yazarmısınız enteresan olabılır? 15 cevap verildi
Üçleme nedir duydunuz mu? 13 cevap verildi
DICETEL Hap hiç duydunuz mu? 2 cevap verildi
Aga nigi naga nigi lafını hiç duydunuz mu? 11 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Birine aşık mısınız 😄?
  • Aşk hayatlarınız nası gidio🥲?
  • Herhangi bir alerjiniz var mı 🙃?
  • Neşeli cıvıl cıvıl bir sevgiliniz /eşiniz olsun istermiydiniz?
  • Yatakta yemek yer misin?
  • Komple kahverengi giyinmek güzel mi?
  • Kadınlar da erkeklere yürüyebilir mi?
  • Kaytaz böreği hiç yediniz mi?
  • Astra K mı Megane 4 mi?
  • Bu yemek tabağı sizce kaç puanlık, nasıl duruyor?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨