Cin musallatı dedikleri bu mu?

Öncelikle belirtmek istiyorum ki 4 yıl psikolojik tedavi gördüm bir çok doktora gittim ama çözüm olmadı.

Sürekli rüyamda cinleri görüyorum genelde birilerinin görüntüsünde geliyorlar. Bazen iyi davranıyorlar bazen çok canımı acıtıyorlar ama unuttuklarım dışında istisnasız her gün görüyorum her gün geliyorlar. Ama son 1 haftadir muska tasiyordum gelmiyorlardi dün cıkardim ve nereye koydugumu da unuttum. Genelde dua okuyup uyanırdım korkarak ya da ben uyanırdım saniyeler sonra ezan okunmaya başlardı ama dün durum çok farklı oldu. Annem gece bir ara gözlerini açmıs ( aynı odada kalıyoruz ) kafasını kaldırmıs yatagıma bakmış yanımda simsiyah birinin yattığını görmüs kalkıp müdahele etmek istemis ama edememis o sırada orda ne varsa ezberlemis ve bir anda uyuyakalmis rüyasinda korkutmuslar ( anlatmadi ) o sirada benim de rüyamdalardı. Rüyamda önce evimizin yukarısında bir köpeğin bana saldırdığıni gordum sonra kosarak evimize girdim ama köpek 2-3 defa isirdi beni durmadan saldirdi eve geldim kardesimin boynunda muska vardi bana cinler onun büyü oldugunu söyleyip zorla cikardilar hileyle yaktirdilar sonradan ayetel kürsi oldugunu öğrendim ( burda parantez acmaliyim 1 hafta onceki muskayi kardesimin boynunda muska vardi bana vermisti korktugum icin ) bunun ardından tüm vücudum kasılmaya kollarim istem disi donmeye basladi carpildigimi anladim bagirarak ayetel kürsi okudum okudukça daha cok canimi yaktilar bir hizla bulundugum yerden baska odaya ittiler beni basta korkmadim ruyamda anneme gel dedim tekrar bagirarak nas ve felak okudum ustlerine yurudum bu sefer daha cok saldirdilar daha cok canim yandi durmadan bagirarak dualar okuyordum o sirada ruyamda bagirarak annemin bana tokatlar attigini ve aslinda onunda cin oldugunu ben dua okudukca delirdigini gorup uyandim anneme bagirarak seslendim uyandi beni de korkuttular dedi birlikte kalktik kuran koyduk iceri ama sıkıntımız gecmedi saatlerce uyuyamadik.

GÜNCELLEMEYE BAKIN.
Güncellemeler
+1 yıl
İnternette cin musallati belirtilerini okudum ve bir cogunun oldugunu gordum.

Korkulu rüyalar
Rüyada yırtıcı hayvanlar
Yalnız kalma istegi
Banyodan uzun sure cikamamak gusul abdest sirasinda durmadan vesveseyle yanilmak
Banyodan bazen hizla cikma istegi
Gece geç saatlerde uyanip sürekli arkamda birini hissetmek
Gozleri kapattiginda karsida bir cift goz gormek ve giderek yakinlasmasi
Güncellemeler
+1 yıl
Banyoda yüzümü sabunlarken izleniyormusum hissine kapilip korkarak hemen su tutuyorum surekli banyoda arkama sagima soluma bakiyorum
Sebepsiz yere üzüntü
Bazi insanlarin yaninda duramamak tedirgin olmak yardim istemek ( ozellikle 3-4 kisi yaninda oluyor )
Sebepsiz bas agrilari
İbadet etmede bir engel hissi
Beyin yorgunlugu
Kasilma sinirlenme
Gereksiz sinir nöbetleri
En ufak seyde etrafa saldirip aglamak
Hic kalkmak istememk, surekli uyumak istemek<br
Cin musallatı dedikleri bu mu?