enokyan hakkında bilgisi olanlar yorum yaparsa sevinirim. üç beş bilgi yetmiyor. ben birisinin rüyasına girmek istiyorum veya onu rüyamda da görmek isterim. bunu araştırdığımda karşıma enokyan dili hakkında birşey gördüm. bu ilk keşfetmemdi. sonra biraz daha araştırdım. enokyan dili ile rüyasına gireceğiniz kişinin adını yazın ve sonrada kağıdı yastığınızın altına koyun yazıyordu. ancak direk ismi yazmıyoruz diyenlerde var. bunun mührü felan var galiba , davur yıldızının içine rüyasına gireceğimiz kişinin adını mı yazacağız? resimdeki mühürü mü çizip yastığın altına koyacağız? yazdığımız yazıyı okumamız gerekli mi yoksa yastığın altına koysak olur mu? tehlikesi var mı? yıldızın yanındaki arapça harflerin anlamı nedir? enokyan alfabesi sağdan sola mı yoksa soldan sağa mı yazılır? ritual , ayin veya büyü mü? yoksa rüyaya girmek için yapılan basit bir uygulama mı? elbet büyü , ayin içinde kullanılır ancak bunu rüyaya girmek amaçlı yaparsak olur mu? yastığın altına koymak gerekli mi? bilenler ve bilgili olanlar bilgi verebilir mi?
NOT : '' GÜNAHTIR , KARA BÜYÜDÜR , YAPMA , BAŞINA İŞ ALIRSIN , BUNLAR YALAN , İNANMAYIN BÖYLE ŞEYLERE VB. '' VE ALAYCI YORUMLAR YAZMAYINIZ.
Güncellemeler
+1 yıl
guncel
Enochian ( enokyan ) dili , alfabesi , yazılışı hakkında bilgisi olanlar bakabilir mi?
Enochian dili İdris a. s. ın dili olarak nakledilir israili kaynaklardan. Eski ahitte yer alan idrisin enochın kitabında geçer. yahudiliğin büyü öğretisi olan kabaka ihtiyarının kabala yıldızı davut mührü olarak geçen mühür üstüne yazılan isimlerin cinler yardımı ile bir büyü olarak kullanılır. bakınız. HARTLAND SATANİZM. Satanistlerin kurucularından anthon slazerder la vey bu dil ile black mass ayinini icra etmiştir. İşe yarayacağını tahmin ediyorum ama kara büyüdür bu işe girdikten sonra kolay kurtulabileceğinizi zannediyorsanız yanılıyorsunuz. Anthon slazender la vey bu okkülist tavırları şeytana biat olarak icra etmiştir. tevratın yeni ahitinde bu bölümler bulunmamakla beraber çok eski bir büyü dilidiir. Kesinlikle kullanılmamalıdır. Onun rüyasına girersin ama birdaha notmal rüyalar göremessin hayatında çok şeyler değişir. Albet Pike ın bildirdiğine göre adiano lemmi masonik icraatlere başladığında avrupada witchcraft üstüne milyonlarca insan öldürülüp yakılmıştır. Ditek olarak şeytana ve cinnilere biay amacı içeren bir kapıdır bu dil. Hz. süleyman cinnilere kudüs mabedini yaptırırken onlara bu dil ile hitap ettiği eski ahittede belirtilmiştir. bir nevi cin dilidir başına bela istiyorsan dene derim. Leo taxilin masonlarla ve ayinlerle ilgili eserinden daha çok bilgi edinebilirsin
4
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
aslında gayet açık yazmış resimde. iç kısma yani yıldızın ortasına rüyasına gireceğin kişinin ismini, dış boşluklarada kendi ismini yazıcaksın. yıldızın yanındaki harfler arapça değil. katlayıp yastığın altına koyacaksın ve o şekilde uyuyacaksın. arapça olmadığı için sağdan değil türkçe gibi soldan sağa yazılır. büyü değil ritüel veya ayin gibi değerlendirilebilir. büyü farklı bişey. ben bikez denedim bir arkadaşımdan habersiz ertesi sabah beni aradı rüyasında beni gördüğünü filan anlattı. tesadüfmüdür yoksa işe yaramışmıdır net bilgi veremem çünkü bidaha denemedim.
ya şu yıldızın yanındaki harfleri arapçaya benzettim , enokyan harfleri olanlardan bahsetmiyorum. hani var ya dairenin içinde yıldızın dışında olan 3 noktalı yazı. ve ne şekilde katlıyoruz? bir zararı oldu mu?
Enochian dili rituel yapmak icin uygun bir dil değildir. Enochian'lılar ilahi sozleri sarkiya cevirmek içindir (genelde) Enochian dili herkese gore değildir. Sen bu formu yapsan bile işlemez, 1. si auran işlemeyebilr 2. si çakranı açamazsın (kolay şeyler degil bunlar) 3. Ve son olarak bu sembol rüya için değil emin ol ki yanlış Not: voodoo sanatını araştır karanlık sanatlarda ruyaya girmek olur.
BUNLAR BİRER AYINDIR İNSAN OĞLUNUN GÜNAHA GIRMESİNİ SAĞLAR ŞEYTANIN USAĞI OLURSUNUZ YAPMAYIN ALLAH KURANDA NE GÖNDERDİ ACIN KURAN OKUYUN ÖTEKİ ALEME GİDERSENİZ DAHA DÖNÜŞÜ OLMAZ ŞEYTAN KEFENINI GİREN DAHA YAŞAMAZ ARKADASLAR ONLARLA TEMAZ HALİNE GİRER ONLARIN UŞAĞI OLURSUNUZ SONUNDA O ŞEYTAN KEFENINE GİRERSİNİZ BAKIN COĞU CEVREMDE HERKEZ YAPTI SONUCLARI KÖTÜ OLDU BEN BUNLARDAN KURTULMAK İÇİN 12 YIL UĞRASTIMBU DEDİKLERİMİ İSTER İNANIRSIZ İSTERSEDE İNANMASINIZ AMA CİNLER ALEMİ FARKLIDIR TAVSIYE EYTMEM ONLARDAN BİRİ AŞIK OLUR ya da BULAŞIRSA RUHUNUZU ALMADAN RAHAT BIRAKMAZ ONLAR SİZİ GÖRÜR AMA SİZ ASLA TAKI PERDENIZ KALKANA KADAR EĞER PERDE KALKARSA KORKUDAN DELİRİRSİNİZ ALLAH GÜNDÜZ ADEM OLUNA GECE CİNLERE VERDİ DÜNYAYI CİNLER VE ŞEYTANLAR İNSANIN ENSESİNE VE AĞZINA GİRDİĞİ VAKIT PERDESİNİ KALDIRIR VE DİĞERLERİYLE GÖRMESİNİ SAĞLAR EN SONUNDA BEDENINI VE RUHUNU ŞEYTAN KEFENINE HAPS EDER ONLARIN ALEMİ COK FARKLI ONLAR BANYODA TUVALETE VE DİŞARDA PİSLİKTE YASAR DESTURSUZ DİŞARI CIKIP DÜĞUNLE
Bir şey soracağım şimdi enokyan alfabesinin harfleri çok net görülüyor ama Türkçe karşılıkları seçilemiyor.. Türkçe karşılıklarını söyleyebilir misiniz?
Peki şimdi yıldızın ortasına rüyasına girmek istediğimiz kişinin adını yazdıkya kenarlarınada kendi ismimizi yazıcazya fakat her bir kutuya harf harfmi yazıcaz yoksa ismimizin tamamını her bir kutusuna yazcaz?
Ben denedim galiba olmadı siz nasıl yaptınız? Kişi sizi aramazsa olup olmadığını bilebilir miyiz? O şekli kendiniz mi çizdiğiniz internetten çıkarıp öyle mi doldurdunuz?
Enochian dili demonların dilidir. Ben satanistim ve kara rahiple ayin yapmış birisiyim. Demon kendisiyle iletişim kuran birisinin allah veya cin gibi şeylerin adını bile anması demonların kızması için yeterli. Bu sebeple resme baktığım zaman arapça harfler flan görüyorum ve bunlarla Enochian harflerini yan yana kullanılması çok saçma ve mantıksız. Yani bence palavra.
Ben bu konuda biraz araştırma yapmıştım bu tür mental parapsikolojik şeylere biraz ilgiliyim. Fikir alışverişinde bulunabiliriz istersen enokyanın tarihçesini merak etmiyosun sanırım tam olarak neyi merak ediyosun yardımcı olmaya çalışayım
rüyaya girmek için mi kullanılır? rüyaya girmek için işe yarar mı? tehlikesi , musallat tehlikesi var mıdır? enokyan alfabesi sağdan solamı yazılır? soldan sağa mı yazılır? resimdeki mühür gibi mi yapacağız? dairenin içinde yıldızın dışında olan 3 noktalı arapça yazı ne anlama geliyor? mühürde bir yanlışlık var mı? o kısım arapça mı yazılacak?
kusura bakma siteye çok giremiyorum yeni baktım daha yorumuna hemen cevaplıyorum. enokyan alfabesi genellikle doğaüstü varlıkların kullandığı rivayet edilen, onlarla iletişime geçmek için kullanıldığına inanılan, büyü yaparken kullanılan bir alfabedir. insanlar görmek istedikleri rüyayı veya kendilerinin görünmek istedikleri kişilere de ulaştıran aracı varlıklarla da bu şekilde iletişime geçildiğine inanılır. yani enokyan alfabesi rüya görmek için kullanılmaz iletişim kurabilmek için bir araç olarak kullanılır. bu konuda parapsikoloji uzmanlarının deneme çalışmaları olmuş ve genellikle onların denek olarak kullandıkları insanların pek çoğunun görmek istedikleri kişiyi gördülkleri ve kendilerini göstermek istedikleri kişinin de rüyalarında o kişileri gördüğü tespit edilmiş. ancak herkes için geçerli değil tabii bu. göremeyen de çok fazla insan olmuş.
herhangi bir musallat tehlikesi gözlemlenmemiş çünkü burada asıl ön plana çıkan doğa üstü varlıkların içine girmeye çalışmak değil başka bir insanın bilinçaltına girmeye çalışmak. astral gibi değil yani. ki islamiyette de bunun adı istiare zaten. yani islamiyette de var böyle bir inanış. enokyan alfabesinin kökeni zaten ibranicedir harflerin pek çoğu da benzerlik gösterir. dolayısıyla ibranice gibi sağdan sola yazılan bir alfabedir. resimlerdeki mühür sadece bir sembol ancak yaparsan daha garanti olur. arapça harfler 3 şeytanı temsil ediyor. onlar arapçadaki ''satan'' ı temsil eder. ancak tüm bu bilgiler ışığında şahsi fikrim tüm bunların hepsinin birer palavradan ibaret olduğu.
Evet Arapça'nın özünde Sesli harfler Şerli olarak kabul edilir. Örneğin burada konulan "Şin" gibi bazı mistik derin kitaplarda 6 şeytan dan bahseder. Bunun yapıp şekli şöyledir. Aynı şekilde... Hitabesi okunur. Önce 6 köşeli Davut Yıldızı Çizilir. Kuzey Yönünden başlanarak Saat yönünün tersine doğru Arapça " Şın" harfleri yerleştirilir. Daha sonra üst kısma, Arapça Anne ismi ve Kendi İsminiz yazılır. Örn: Bayan iseniz "" Fatma Binti Ayşe.. Erkek iseniz Fatih Fulan Mehmet "" diye yazılır. Ondan sonra Ortaya Anne ismiyle rüyasına girmek istediğiniz kişinin ismi yazılır. En son işlem olarak Eğer Aşk İçin rüyaya girmek istiyorsanız " Ya Habirûl Vedûd" Esması çekilir.
ee rüyasına girince rüyasında napcaz onu nasıl kontrol ediyoz keşke o da olsaydı :D :D neyse zaten rüyada istediğin herşeyi yapabiliyon rüyada olduğunu farkedince kontrol edebiliyormuşsun süper güçlerin falan oluyormuş alev topu falan çıkarabiliyormuşsun mesela istediğin yere ışınlanabiliyormuşsun
Merhaba, Enokyan sandığınızdan güçlü ve kontrol edilmesi zor bir lisandır. Çizeceğiniz şekillerde yazdığınız yazıda bir hata olması istenmeyen şeylere yol açabilir. Sesli olarak okumak zaten aylar gerektiren bi çalışma ister düzgün telaffuz edilmez ise aynı şekilde farklı birşey söylersiniz ve farklı sonuçlar alırsınız. İnisiye olmadan kullanmayın.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Enochian dili dünya üzerinde bir çok farklı şekilde kullanılır. Enochian dili Melek Dili olarak bilinir. Büyü yapmak. Melekler ile iletişime geçmek. Rüyaya girmek.
Ben bir kaç sene önce bunu yaptım. Deneme amaçlı arkadaşımın ismini yazdım. O gece değil ama ondan sonraki gece beni rüyasında gördüğünü söyledi. Gerçekten ürkmüştüm ya
Bunu yapan bu konuyla ilgili bilgi verebilecek kimse var mı? Daireyi kendimiz mi çiziyoruz çıktı alıp içini doldursak oluyor mu? Ayrıca olup olmadığını nasıl bilebiliriz?