Enochian ( enokyan ) dili , alfabesi , yazılışı hakkında bilgisi olanlar bakabilir mi?

enokyan hakkında bilgisi olanlar yorum yaparsa sevinirim. üç beş bilgi yetmiyor. ben birisinin rüyasına girmek istiyorum veya onu rüyamda da görmek isterim. bunu araştırdığımda karşıma enokyan dili hakkında birşey gördüm. bu ilk keşfetmemdi. sonra biraz daha araştırdım. enokyan dili ile rüyasına gireceğiniz kişinin adını yazın ve sonrada kağıdı yastığınızın altına koyun yazıyordu. ancak direk ismi yazmıyoruz diyenlerde var. bunun mührü felan var galiba , davur yıldızının içine rüyasına gireceğimiz kişinin adını mı yazacağız?
enochian ( enokyan ) dili , alfabesi , yazılışı hakkında bilgisi olanlar bakabilir mi ?

resimdeki mühürü mü çizip yastığın altına koyacağız? yazdığımız yazıyı okumamız gerekli mi yoksa yastığın altına koysak olur mu? tehlikesi var mı? yıldızın yanındaki arapça harflerin anlamı nedir? enokyan alfabesi sağdan sola mı yoksa soldan sağa mı yazılır? ritual , ayin veya büyü mü? yoksa rüyaya girmek için yapılan basit bir uygulama mı? elbet büyü , ayin içinde kullanılır ancak bunu rüyaya girmek amaçlı yaparsak olur mu? yastığın altına koymak gerekli mi? bilenler ve bilgili olanlar bilgi verebilir mi?

NOT : '' GÜNAHTIR , KARA BÜYÜDÜR , YAPMA , BAŞINA İŞ ALIRSIN , BUNLAR YALAN , İNANMAYIN BÖYLE ŞEYLERE VB. '' VE ALAYCI YORUMLAR YAZMAYINIZ.
Güncellemeler
+1 yıl
guncel
Enochian ( enokyan ) dili , alfabesi , yazılışı hakkında bilgisi olanlar bakabilir mi?