Ben burda üzülürken o orda gülüyor, çok rahat bir şekilde yaşamına devam ediyor...
Bir ilişkide erkek sevdiği halde partnerini neden üzmeye çalışır?
Bir ilişkide erkek sevdiği halde partnerini neden üzmeye çalışır?
Peki kadınlar yok sayıldıkları, ruhen yıpratıldıkları halde neden kendilerine değer vermeyen adamlarla ilişkilerine neden devam ederler, neden onların egolarının oyuncağı olup, totolarının kalkmasına aracı olurlar?
Sizin sormanız gereken soru bu olmalı. Erkek şu şu sebepten böyle böyle yapar; Peki.
Eee? Devam ediyor. Çünkü siz izin veriyorsunuz.
Bu cevabı omuzlar üzerinde erkeklerin bölümüne taşımak istiyorum.
erkek sevmediği bi kızı ancak üzer ya da istisnai bi durumdan dolayıdır..aslında erkek kızı üzmez kız erkeğe gerektiğinden ve hakettiğinden fazla değer verir..bu durumda erkekle yolları ayrılınca tabikide üzülen kız olur.. ve erkek erkekliğini yapar.. yani umursamaz...
insanın sevgilisi üzülürken gülmesi bence düşüncesizlikten ileri gelir. insan sevdiğiyle acıları paylaşmadıktan sonra yemişim o sevgiyi iyi günde herkes olur yanımda. sevip üzüyorsa ya bilmeden üzüyordur farkında değildir yada umursamıyordur karşısındakini
Ne yaptı ki? Hala birlikte misiniz yoksa ayrı mısınız?
Seni üzmek için özellikle, bile bile yaptığı bir davranış var mı?
O bitti diyor ve ısrarla seni üzecek şeyler yapıyorsa; Ya ciddi olarak kafasında bitirmiştir. Ya da senin burnunu sürtmek istiyor ve senin ondan özür dileyip yalvarmanı istiyordur bence.
Bu konuda ablalarını dinle. Onlar daha iyi bilirler :)
Ben erkek beynini anlattım sessız . Gerisi sizin yorumunuza göre yapılmalı :))
Cevap
4Cevap
Genel olarak insan iliskilerimiz boyledir.Insanlarla olan mesafemizi ve davranis sekline bizim izinlerimiz sebep olur.Ona gereginden fazla deger verme..
Çünkü gözünde değeri yok. Gözden ırak olan gönülden de ırak oluyor. Senin neler yaşadığını bilmediği için umursamıyor. Ayrıca erkekler diye genelleme yapılması çok yanlış. Ben son ilişkimde yaşadıklarımı anlatsam hepimiz yas tutardık :))
senin aynı şeyi yaptığını düşünn.. hımm ben düşüneyim sanırım şeyime takmadığım içindir... içimizde ne çok hayvan sevgisi var değilmi :))
Çok farklı sebebler vardır belki sadece bu soruyla o cevaplanmaz ama belkide en azından sana hissettirmek istediği ve sonucunu gördüğü bir şey vardır oda seni üzmek...
bence bir erkek sevdiyse gercekten, uzmez yani aslinda herkes icin bu boyle. ya yeterince sevmiyordur ya da uzdugunun fakrinda degildir
Yaşlar biraz genç olunca karakterde oturamıyor pek tabi.
Bu sitedeki sorularının, önemli bir kısmında empati yeteneğinden yoksunluk yatıyor.
Kendini onun yerine koy, bir de öyle düşün..
İçini bilemezsin ki öyle gözükmek istediği içindir bu davranışlar. Erkekler üzüntülerini belli etmekten hoşlanmazlar. Belki de sen fazla büyütüyosundur bu da bi alternatif.
ınsanlar dısından cok rahatlıkla gulerler ama ıclerını bılemezsın...
seninle dalga geçiyo olabilir sevgisinden emin misin kii?
ben de hep gülerim ama içindeki o aşk ortaya çıktı mı geri sokamazsın :)
bende bunun cevabını merak ediyorum, neden ya off!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar