- Diğer konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılUzun sakalda sevmem, kısa sakal da sevmem, kirli mi ne diyorlar onu da sevmem. Cidden kirli çünkü. Yüzü kirli gösteriyor. Ne pis bir şeydir bu sakal, hem suratta kılın ne işi var mantığındayım.
''Bu arada sakallarını kesmeyi unutma :)'' sık kullanılanlarım arasında.04 Yorumla- +1 yıl
@_robin2 her zamanki halim biliyorsun, hatta kısa bile sayılır 4 satırcık asdf
- +1 yıl
@__Robin2
En İyi Cevaplar
- Diğer konusunda 21,4b cevap paylaştı.
+1 yılHayır hiç sevmiyorum. Sakalsız, traşlı daha temiz gözüküyorlar, özellikle yakışıklı bir erkeğin neden sakal bıraktığını anlamıyorum, suratlarını ortaya çıkarmaları lazım yakışıklı erkeklerin
data.whicdn.com/images/127174199/superthumb.jpg79 Yorumla- +1 yıl
aynen öyle...
- +1 yıl
@JulioCruz kıskancligini baska yerde yap
- +1 yıl
@JulioCruz bu adam senden daha yakısıklı hahahah
- +1 yıl
@JulioCruz Bence öyledir dgsfdg
- +1 yıl
@JulioCruz he he evet
+1 yılSakalsız;
www.instagram.com/.../?taken-by=y.emrecakici
Sakallı ;
www.instagram.com/.../?taken-by=y.emrecakici
Sen kararını ver ama bence sakallı kesinlikle00 Yorumla
+1 yılYakıştığı için veya moda olduğu için değil sünnet olduğu için bırakıyorum ve seviyorum. :)
100 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
326Cevap
+1 yılOlması gereken sakal tabi ki, Erkek aslan'ın yelesi varsa , Erkek adam'ında sakalı olmalı, fakat kızların çelişkili halleri >> 10 sene önce babyface sinek kaydı Erkek yüzü için ölüyorlardı, babyface erkekler bunları üzünce, asıl erkeklerin kirli sakal olduğunu anladılar tabi bide bu işin içinde sert erkek fantazisi de var, kirli sakal olunca daha vahşi hissediyorlar eminim ondan beğeniyorlar.
01 Yorumla- +1 yıl
Erkeklerin sakallarını kesme sebebi de, kadınlara bizim de yüzümüz güzel imajı vermeleridir yoksa sakal kesmek işimize gelen birşey değildi, tamamen kadınlardan yüz güzelliği olarak aşağı kalmamak amaçlı.
+1 yıl2mm yi geçtikten sonra bana yakışmıyor. sakalı kesince sağ üstteki çocuğun yanaklarına çok benziyorum. bir de sakal bırakınca nedense nemsiz kalıyor sakalın olduğu yanak bölgesi. bu sorunu bir çözemedim gitti. o sebeple uzatmıyorum artık. yakışana yakışıyor ama bana değil.
00 Yorumla
+1 yılBen bıyık seviyorum kendime yakıştırıyorum. Her geçen gün babama daha çok benziyorum. Öyle diyolar daha doğrusu. Babam 27 li yaşlarında bildiğin Orhan gencebayın gençliğinin aynısı. Hatlarımı ve şuanlık yüzümü kısmen benzetiyorlar.25-28 gibi tam oturur yüzüm. Sürekli değişiyor askerlikten sonra görecez bakalım.
00 Yorumla- Vay Diriliş Ertuğrul geldi.
- Olm Diriliş Ertuğrul a gitsene lan (Zaten onlarda beni bekliyordu :) )
- Bu ne lan işide mi katılacan?
- Ya sakalların çok uzun biraz kısalttır böyle olmaz
- Ulan aynı bizim mahallenin imamı gibi olmuşsun
Türünden sıkıcı, can sıkıcı ve bir sonra aşırı derecede bunaltıcı sözlere maruz kalsamda sakal olmadan asla diyenlerdenim :)00 Yorumlaben keçi sakallıyım hep :) keçi sakal ve bıyık
encrypted-tbn2.gstatic.com/images al bak ikizimde bu :)00 Yorumla- Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılbu soruyu bende merak etmişimdir peki sakallı mı sakalsız mı sence?
https://i.hizliresim.com/Zk6Q7a.jpg
https://i.hizliresim.com/JA9kDn.jpg00 Yorumla
+1 yılKanka ben sakal seviyorum ama pokunu çıkarmasınlar ışıd militanı gibi gezmesinler.
Kızlar kirli sakal seviyoruz dedi diye kaç berberin ailesi aç kaldı :D :D32 Yorumla- +1 yıl
Bu sakal olayından dolayı 2 sefer polis benim GBT mi sorgulamıştı. O gün bu gündür daha fazla sakal uzatmam :)
kesinlikle olmalı. ellerimi sakalrında gezdiremedikten sonra ne anlarım ben o ilişkiden :/ :D
60 YorumlaBir zamanlar bir inat ugruna biraktim
Otobüsteki gençler abi amca diye yer veriyordu.
Isid kabusunun ilk çıktığı siralardi carsida pazarda polisler koluma girip hemen sorgu yaptiriyorlardi hizbullah mi ısıd mi diye10 YorumlaEvet kirli sakal çok yakışıyor bana ama karşı taraf için aynı şeyi söylemek pekte mümkün değil. Görsellik ne kadar güzel olsa da işlevselliğe geldi mi olay kaktüsle bile seviş'sen daha tatmin edici olur :D
00 YorumlaDiğer konusunda 8,5b cevap paylaştı. Sakallı halimi sevmiyorum..
Güzel bir çenem ve güzel yanaklarım var.. Gizlemeye gerek yok..
Ayrıca sakal kaşındırıyor..
Ayrıca sakal mağara adamı gibi geliyor..
Ayrıca sakal herkeste var ve ben moda olan şeylerden hoşlanmam..00 Yorumla
+1 yıl00 Yorumla
+1 yılDeğişimi hep sevdim; bana da yakıştığını düşünüyorum. Yapmadığım neredeyse top sakal dışında model de kalmadı; ama ''daima'' sakala karşıyım biraz, insanın gerçek çehresi değil sonuçta. Ara ara gerçek yüzü görmek gerek.
00 Yorumla
+1 yılYakışana çok yakışıyor kimisine ise baby face olmak yakışıyor :D
42 Yorumla- +1 yıl
yine en doğru yorum sizden gelmiş hanımefendi.
+1 yılEvet seviyorum. Evet yakistiriyorum yüzüme biraz daha uzasin ama çünkü çok seyrek hiç belli değil sanırım köseyim
20 YorumlaNormalde pek sevmem. Bakimli olmayip sadece uzatilacaksa yani. Cogu erkege de yakismiyor aslinda. Ama nedense erkek arkadasimda seviyorum oynayasim geliyor :D
00 YorumlaDiğer konusunda 600 cevap paylaştı. Sakallı daha iyisin diyende var sakalsız daha iyisin diyen. Bilemiyorum :D
Ama sert yüz hatları olan erkeklerin sakal ihtiyacı olmadığını düşünüyorum.00 Yorumla
+1 yılbir benim resme bak bakiyim sakal bana yakışıyo mu :) annem diyo ki git kes o sakalları babam diyo ki kesme çocuk gibi oluyon ablamda kesme diyo :) bir de sizden yorum alayım :P
00 Yorumla
+1 yılaskere gitmeden evvel uzatırdım. askerden sonra baktım ki yüzüm yara oluyor, benim yüzüm çok sivilce olur. yağlı yiyeyim bitti olay, şuanda bile bazı yerlerde çıkar, yağlı bir yüze sahibim. neyse efendim.. o gün bu gündür traş oluyorum. sakalda bana gidiyor gitmiyor değil. ama cildim hasas işte hava alması gerek.
00 Yorumla
+1 yılbakımlı olduğu sürece severim. bazıları var, yemin ediyorum sakallarından kepek düşüyo.
33 Yorumla- +1 yıl
O bakimsizliktan degil yalniz. Baska sebeplerden dolayi olusabiliyor.
- +1 yıl
Sakalda kepekmi yuh 🤔
- +1 yıl
O egzamanın bir türü olarak geçiyor, 3 4 gün ilâç kullanınca geçiyor, ve bulaşıcı değil Ayrıca çok fazla erkekte var özellikle kafalarında ama saçtan belli olmuyor. Saygılar..:)
sakal müslümanlığın bir nişanesidir. sünnettir. sizler ister sevin ister sevmeyin. Allah (c. c.) seviyor mu ona bakarız biz.
10 YorumlaYok be o Adnan değil, o kadarda değildir😰😱😨
Ben baby facei daha çok severim fakat kirli sakallılarda hoş oluyor☺☺10 YorumlaTabiki yakıştırıyorum hedefim bu
encrypted-tbn3.gstatic.com/images00 Yorumla
+1 yılKendime uzun sakalı yakıştırıyorum ne kısa ne de sakalsız iyiyim
20 YorumlaTop sakalı beğeniyorum bazı erkeklere çok yakışıyor bazılarında hafif kirli sakal çok yakışıyor. Aşırısını beğenmiyorum.
00 YorumlaErkekte sevmiyorum. Sakalı geçtim hiç bir kılı sevmiyorum erkekte. Lazer ağda mağda ne varsa yapsınlar.
Kendimede yakıştırmıyorum 😂😂😂😂😂😂05 YorumlaYa bir de bunun için Adnan i mi seçtin 😁 sakal iyidir ya. Hemde böyle kına falan sürüyorlar. Erkeklerin bir nevi make up i 😩
00 Yorumla
+1 yılsakal iyidir gerçi iş güç olduğun dolayı çok fazla bırakamıyoruz ama genelde erkekler kirli sakalı sever :)
00 Yorumla
+1 yılBen bir türlü kendime uygun bir sakal şekli bulamadım 😏 dudak altinda küçük bir parça bırakıyorlar ya cücük mü ne diyorlar ondan var 😂 o da iyi duruyor yani seviyorum 😏
00 Yorumla
+1 yılsakal erkeğin süsüdür ;) severim, yakıştığını hem düşünüyorum hemde çevremdekilerden olumlu tepkiler alıyorum :)
00 YorumlaSakalsız erkek... Diyip devamını getirmeyim herkes biliyor. Sakal çok önemli ve erkeği daha erkeksi yapan bir unsur bana göre
00 Yorumlasakal pis bir şey ama
yüz saçtan çok daha fazla yağlanıyor ya her sabah detaylıca yıkancak ya da pis bir yüzle gezmek gerekiyor00 YorumlaSevmiyorum, kendime yakıştırıyorum ama hoşuma gitmiyor ya. Bide rahatsızlığım var uzatamıyorum zaten.
00 YorumlaYakışan var ama hiç yakışmayan da var bence sakallı olmalı ışid militanı gibi de değil tabi
20 Yorumla
+1 yılSakalla evrim geçiren ve sakalsız evrim geçiren insanlar var şimdi karar veremedim kız 👅👅
10 Yorumla- Diğer konusunda 321 cevap paylaştı.
+1 yılabi bu adnanın tip nedir ya o burun ne öyle naptın 5 kişi birden mi vurdu burnuna. Velhasılkelam sakal önemli kadının gülüşüyse erkeğin sakalı diyorum
07 Yorumla- +1 yıl
@Prednizon öyle bişey yazmışmıyım gelip konuyu saptırıyosun?
- +1 yıl
@Prednizon anladığımı kendin söylüyosun saptırdığını söylüyorum demek ki doğru anlamışım
- +1 yıl
@Prednizon he he:D
+1 yılSevmiyorum.
Temizliği her zaman tercih etmişimdir.18 Yorumla- +1 yıl
@JoeeBlack Koltuk altındaki kıllara şekil verip daha sonra kokmamasını sağlayabiliyorsan uzun zaman boyunca pis değildir elbette
- +1 yıl
@JoeeBlack Vücut uzuvlarında çıkan bütün kıl çeşitleri zamanla et üzerinde kokuya sebep olur. Sanırım bunu senden öğrenmem gerekmiyor ama zaten son 5-6 yıldır bu durum moda oldu. Bundan evvela sakal bırakmak peşmurdelik anlamı taşırdı. Nerede o sinek kaydı olup jilet gibi gezen Türk erkeği nerde şimdikiler gibi yüzünde bir avuç kıl ve tüy yumağı ile gezen Türk erkeği. Fark çok, acı ama gerçek
- +1 yıl
@JoeeBlack Tamam sen öyle bilmeye devam et :D
- +1 yıl
@JoeeBlack Tamam uzatmasan iyi olur internet efeleriyle tartışmaya girecek modda değilim bugün :D
Sakal bizim makyajimizdir yaa. Kirli sakal seviyorum
10 Yorumlasen kara ver :D
https://i.hizliresim.com/Zk6Edo.jpg00 Yorumlasakal olmasa sokaga çıkamayacak tipleri tanıyorum önemli olan sakallada sakalsızda yakısıklı olabilmek ama işte butun bunlar dna oyunu ne yapacaksın işte
00 YorumlaYakışan var yakışmayan var ama genel olarak sevmiyorum. Bana sakal çok yakışırdı sdfsdf
10 Yorumla
+1 yılkirli sakal bıraksa fena olmaz ama kaymak gibi dolaşıyo yakışıyo :)
10 Yorumla
+1 yılSakal sakal sakal 😍 wtfhere wtfhere wtfhere 😂😂😂😂😍😍😍😍
33 Yorumla- +1 yıl
Sakin ol :)
- +1 yıl
hipoglisemi'ye bağladı ya :D :D :D :D :D
- +1 yıl
pogonophile deniyo ona sbdnd
+1 yılKirli sakal yakışıyor da hafif uzayınca sakal kıvırçıklaşıyor. Sakaldan yüzük yapıyorum.
00 Yorumla
+1 yılSevmiyorum. Nedendir bilinmez ben sakalı itici buluyorum.
00 Yorumla
+1 yılBu resmi gördükten sonra fetva veresim geldi; sakal kesmek günahtır, kesmeyin diye :)
00 YorumlaSakallı sakalsız diye ayrım yapamayız. Adnan'da gördüğümüz gibi sakalsız çok çirkin olsn erkeklerde var. Sakallı çirkin sakalsız yakışıklı olan da.
00 Yorumla
+1 yılHanim ablalar kardeşler bence erkeğin makyaji sakalidir. Tabi yakisani var yakismayani var el kaide kampina dönmesin de 😄😄
00 Yorumla
+1 yılŞurdaki adamlar gibi olmuyor.
AMA KİRLİ SAKALIM VE MUTLUYUM00 YorumlaDiğer konusunda 3,9b cevap paylaştı. Kirli sakal seviyorum. Yoksa soyulmuş salatalığa dönüyorum gibi.
00 Yorumlakisa sacliyken yakismiyo bana full jilet kaydi yapiyorum, yazin uzatiyorum
00 YorumlaDiğer konusunda 9,3b cevap paylaştı. bakımlı olursan yakısıyor yani ama sevmem sakal falan
00 Yorumlakirli sakal yakışıyor evet ama biraz uzadımı kaşınmaya başlıyor buda beni deli ediyor :)
00 Yorumla- Diğer konusunda 416 cevap paylaştı.
+1 yılSakal erkeğin make up ıdır, abartılmaması ve hanzolaşmaması kaydı ile.
00 Yorumla 👎 sevmiyorum. Moda diye yapılan şeylerden sıkıldım.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılencrypted-tbn3.gstatic.com/images
Sakal erkeğin makyajıdır :D00 Yorumla
+1 yılBayilirim sakal sevilmezmi sakal bir erkegin makyajidir:)
00 Yorumla
+1 yılben yakısırıyorum... özellıkle uzun boylu ırı ve esmerlere :)))
00 Yorumla
+1 yılTabiki sakal herşeyim valla işi bırakırım yasaklanırsa sakal ki yasakta bana değil. 😄
00 YorumlaBana sakal çok yakışır da genetik çıkmıyor :( çıkartmaya çalışıyoruz :D
00 Yorumla- Devamını Gör (476)
3 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat