Sizce orijinal mi fiyatı 20₺ falan 50ml bence orijinaldir diye düşünüyorum çünkü çakma olsa ismi değiştirirlerdi dimi yanılıyor muyum? Sizce bim adidas parfüm orijinal midir?BİM Adidas parfüm orijinal
Bim'de Satılan En İyi Adidas Erkek Parfümleri Hangileri?
Bim'de satılan ve en çok beğenilen Adidas erkek parfümlerini derledim size. Umarım beğenirsiniz.
1- Adidas UEFA 5 Champions League Victory Edition Edt Erkek Parfüm
Odunsu bir kokusu var. Erkeklerin en çok beğendiği Adidas parfümlerindendir. İçinde narenciye, gül, paçuli, domates yaprağı, lavanta, sedir ve pembe biber var. Kadınların erkeklere en çok yakıştırdığı kokulardan biridir. Odunsu kokuları seviyorsanız denemelisiniz bence. Bim Adidas parfüm seçenekleri arasında en çok beğenilen ve satın alınanlardandır. Fiyatı ise 60 TL.
bim adidas parfüm
2- Adidas Ice Dive Erkek Parfüm
Her cilt tipine uygun parfümlerdendir. Kalıcılık kalitesi çok iyi. Bir gün rahat dayanıyor. Kokusuna gelirsek eğer içinde baharat, lavanta, mis ve taze nane var. Hem baharatsı hem de çiçeksi olarak tanımlayabiliriz. Fiyatı ise 50 TL. 100 ml olduğu için birkaç ay dayanır. Adidas parfüm Bim mağazalarında satılan en iyi markadır zaten. Bütün Adidas parfümleri güzel ve kaliteli oluyor.
adidas parfüm bim
3- Adidas Dynamic Pulse Erkek Parfüm
Adidas'ın erkek parfümlerine genel olarak bakarsak çoğunun odundu veya baharatsı olduğunu fark ederiz. Bu parfümü de çok erkeksi ve odunsu. Ağır abilerin parfümüdür diyebiliriz. İçinde sedir, yeşil elma, sıklamen, taze nane bulunuyor. Kalıcığı gayet iyi. Çok rahat bir gün dayanıyor. Deodorantı da var. Onunla beraber kullandığınızda hem daha uyumlu bir koku elde ediyorsunuz hem de terleme problemi yaşamıyorsunuz. Fiyatı ise 50 TL. Bim Adidas parfüm erkek denilince akla ilk gelenlerdendir. :)
Bim Adidas parfüm erkek
Bim'de Satılan En İyi Adidas Erkek Parfümleri Hangileri?
Adidas'ın kadın parfümleri de var ve Bim'de bir iki çeşidi satılıyor. Bunlar;
1- Adidas Floral Dream Kadın Parfümü
Çiçeksi oryantal bir kokusu var diyebiliriz. İçinde gül, beyaz zambak, şebboy, zambak, bergamot ve vanilya bulunuyor. Çiçek cenneti desem abartmış sayılmam. :) Cıvıl cıvıl kadınlara çok yakışan bir kokudur. Kalıcılığı da çok iyi, bir gün rahat dayanıyor. Fiyatı ise 85 TL. Bim Adidas parfüm kadın çeşitlerinden en iyisi bence.
Bim Adidas parfüm kadın
2- Adidas Pure Lightness Kadın Parfümü
Çiçeksi ve meyvesi bir kokusu var. Ortaya karışık yani. İçinde yeşil çiçekler, misk, taze sulu meyveler ve narin meyveler bulunuyor. Baharı anımsatıyor kokusu. Hafif orta yaşlı kadınlara çok uygun bir parfüm. Kalıcılığı da gayet iyi. Bir gün kalıyor. Fiyatı ise 50 TL. Bim Adidas parfüm fiyat gördüğünüz üzere hep ortalama bir fiyattalar ve bütçeyi sarsmıyorlar. :)
Bim Adidas parfüm fiyat
3- Adidas Fun Sensation Kadın Parfümü
Kokusu çok enerjik desem inanır mısınız :) Çünkü gerçekten öyle. Hem baharatsı hem çiçeksi hem meyvemsi hem de turunçgil kokusu. İçinde pembe biber, sandal ağacı, ahududu ve misk var. Çok beğendiğim bir koku şahsen. Kalıcılığı da çok yüksek. Bir gün rahat dayanıyor. Fiyatı ise 85 TL. Ama Bim'de 30 civarı bir şeye satıyorlar. Tavsiye ederim hepinize.
Umarım bu seçtiklerimi beğenmişsinizdir. :) Adidas parfümleri ile alakalı detaylı kullanıcı yorumları için buraya tıklayabilirsiniz. Bu arada bu parfümler Bim'de uygun fiyata satılıyor diye çakma olduklarını düşünmeyin sakın. Orijinal parfüm satıyorlar. Marka ile anlaşmaları var bu nedenle çok daha uyguna satıyorlar.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Çakma bile olsa kokusu güzel bim ürünleri iyidir. Denemek lazım kalıcılığı nasıl diye. Ben de baktım bim adidas parfüme kokusu çok hoşuma gitti. Deneyen arkadaşım vardı sorup öğreneyim.
Bim'deki adidas parfüm için bende tereddüt ettim, ama gerçek olsa o fiyata satmazlar diye düşünüyorum. Gerçi orada her şey ucuz bu yüzden bim adidas parfümü de o fiyatta olabilir. Denemek lazım, kalıcılığı nasıl öğrenmek lazım. Kullananlar varsa yardımcı olurlar diye düşünüyorum.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ama zaten 100ml fiyatı 40₺ civarı değil mi yanılıyor muyum o zMN normal bu hem bide adidas çkk pahalı değil ki