Kayınvalidem ve eltim?

Arkadaşlar meraba. Mesele uzun. Soru çok sorun çok... Dün oğlumun doğumgünüydü ilk yaşını kutladık. Eltimgilde geldi. Kayınvalidemi bir görseniz eteklerine yapışıcak ayşede ayşe diye. Ben daha bir kere bana öyle candan yaklaştığını görmedim. Benim aileme diyor ama kendide yapmacık. Ben pervane oluyorum herkezin etrafında şunu ben yapıyım bunu ben yapıyım annem yorulmasın diye. Neyse yemek yendi sofrayı topladım. Bulaşıkları yıkadım ortalığı topladım. Kayınvalidemin benimle konuşurken bir suratı var görmeniz lazım. Sanki ben naptıysam onlar gelene kadar hiç bişey yoktu. Neyse çay içmeye terasa çıktı herkez. Bende bardakları falan hazırladım çay servisini yaptım çocuğa bakacam diye bir tane oturamadım zaten içtiğim çaydan bile bişey anlamadım. Konuşuyorum kendisine bişey diyorum hehe yaya der gibi yapıyor bana. Ama ayşenin ağzına düşecek. Neyse mumlar üflendi güzelce kutladık ( ben ailecek resim bile çekinemedim iş peşinde koşturcam diye oğlumu kendş oğlunu yeğenlerimi aldı yanına ay hadi fotoğraf çekinelim hep beraber :() oğlumun eline börek verdim bir parça kendi yesin diye oda böreği bıraktı babasına atılıyor al beni diyr. Ellerş yağlı hayatım dedim. Olsun kuzum bugün oğlumun doğumgünü ne isterse yapar döker saçar dedi. Kaynanam hehee sanki anası çok temizliyormuş gibi dedi. Eşim bozuntuya vermdi evet temizliyorya dedi kaynanam bir gülüş güldü hahayytt gözlerim yaşardı dedi. Eltim ordan dalga geçiyor. Ha babanne ha anne ikiside anne sonuçta ne farkediyor diye. Pastamı bile yiyemedim ya canımın sıkıntısından :( belli etmedim ama çok kırıldım. Bulaşıkları toplafım gittim. Makina yeni bitmişti sıcak sıcak boşaltmışım farkında bile değilim kirlileri dizdim yıkanacakları yıkadım çocuğu aldım eve çıktım direk :(
Kayınvalidem ve eltim?