Kaynanam altimlarimi aldı?

Merhaba arkadaşlar. Esim ile evlendik biz 1 hafta sonra kaynanam geldi dedi ki kızım araba alıcaz boşuna kredi cekmeyelim kiraya çıktığın zaman aynı bu şekilde vericem dedi. Bu arada 5 bilezik tanesi 20 gr burma. Ama bana rica etti öyle bir suratı vardi ki vermemek elde değil. Neyse verdim. O zamanın parası 10 bin şu zamana göre 15 16 bin falan. şu an birbirimizi görsek oldurucek durumdayız şaka yapmıyorum. Gayet ciddiyim. Düşman olduk ailecek. Bütün aile dağıldı. Eşim ayrı ablası ayrı.. Ben eşime sidik büyüsü yaptirmisim sidik iciriyomusum. Tabiki ben böyle bisey yapmadım neden yapıyım kalan kalır giden gelir kafasında olduğum için büyüyle isim olmaz. Eşim inanmadı. He bu arada cinci hocaya tapanlardan bunlar. Kuran falan bilmezler. Biz şu an kiradayiz. bir anda böyle kötü olucagimizi bilemedik bir 6 ay da kendi annemde kaldım. O evden bizi kovdukları zaman kışın tam ortasıydı bide 1 yaşında kızım var halimizi siz düşünün. Eşim paramızı verin dedi. Kaynanam da o gelin surunucek sende onunla beraber olduğun sürece sende surunuceksin demiş. Gel ondan ayril sana dugun yapariz cocuga da ben bakarım. Bu arada çocuğumu da aliyo. Vericek durumları da var. Yazliklari arabasi arsalari var İstanbul da evleri var. Var da var yani. Dava açsam sonuç ne olur. Kazanır miyim? Yardımcı olursanız sevinirim. Ya da nasıl yapmaliyim? Bu konu hakkında bilgisi olmayanlar yorum yapmasınlar. Iyi günler.
Kaynanam altimlarimi aldı?