Babamla aramı nasil duzeltebilirim delirmek uzereyim?

merhaba arkadaslar. Benim icin buyuk bir sorundan bahsedicem. Size belki ciddi gelmeyebilir ama ben kafayi yemek uzereyim, kime nasil danisicagimi da bilmiyorum. Bu yuzden bu site iyi ki var. Arkadaslar ben kucuklugumden beri cok fazla babacı bir kizdim. Kizlarin cogu boyle olur evet ama benimki biraz fazlaydi ve bu artik cok sorun oluyor. 16-17 yasima kadar babamla yatardim, cok severdim onu cok yakindik. Her seyimi bilirdi, bir sorunum oldugunda anneme degil ona giderdim. Boyle bakinca iyi bir baba kiz iliskimiz var diye duruyor. Ama babayla fazla yakin olmak da iyi degil. Su an 19 yasindayim ve sevgilimden yeni ayrildim. Hic bir erkege yakinlasamiyorum. Kimseyle cikamiyorum. Cok sevsem bile ona sarilsam ya da bir yakinlasma olsa direkt babam geliyo aklima ve lanet olsun cok kotu bir sey bu. Yanlis anlamayin babam kizicak diye degil. Sadece babamla cok yakin oldugumdan baska bir erkekle yakinlastigimda sanki babammis gibi goruyorum onu. Onun nefes alisini duydugumda ona sarildigimda babammis gibi saniyorum. İcime islemis artik o kadar kotu durumdayim ki. Kendimi alamiyorum bu dusuncelerden. Lutfen yanlis anlamayin beni ama ilerde evlenicegim zaman kesinlikle cekik bir erkekle birlikte olmak istiyorum. Sirf babama benzemesin o aklima gelmesin diye. Psikologa da anlatmaya cekiniyorum. Sizce ne yapabilirim sorun ben de mi yardim edin
Babamla aramı nasil duzeltebilirim delirmek uzereyim?