En sonuncusuna merak ettim sordum amacnz ne diye ama tamamen saçma ya millet özgür olmak ister bunlar ne ayak?

Bu bir Özel CevapSadece soran ve cevap paylaşan üye tarafından görülebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
O köle olmanın manası ABD filmlerde gördüğün kölelik değil.. Sevilen insana duyulan bağlılığın en son aşaması.. öz olarak artık sevmek yetmiyor onun ileri aşaması köle olmak anlamına geliyor.. Şarkılarda ve türkülerde bile kulun olayım kölen olayım dendiğine göre..
Troll bunlar mesaj kutum açıkken günde 10 kez bu mesaj gelirdi
Bana mesaj atan kisi ile ayni sanirsam cok degisik ya
Ayak öpüp koklamak istiyorim
@Kayseri38544. Bok kokla
Olmaz ayak koklicam opcem
Cevap
21Cevap
Bu yazan kişiler size sesleniyorum baciniz varsa onlara da ben köle olayım ey Adiler ananiz baciniz yok mu gerçi o. ccc olmanın gereğini yaptığınız belli ama allah büyüktür çocuğunuz olursa o nada köle mesajı atarlar karaktersiz sapıklar aşacaksin bunlari acimadan
arkadaş çok tarkan dinlemiş :)
Bu tam doktorluk hissettiklerinin isteklerinin yanlış olduğunuda kabullenmiyo ağır vaka
Köle olmak isteyenler ulaşabilir İletişim:Doğu Westeros
Kullanın sana şöyle erkekleri. Ekmek aldır, gecenin bir vakti dışarıya kız başınıza çıkmayın ( nokur nolmaz) o saatte çikolata aldırmaya gönderin, çay demletin
Yokluk başa bela işte. Artık o dereceye gelmiş ki içine gireyim de isterse tekme tokat dövsün ağzıma s. çsın kafasındalar.
benım anlamadığım nokta şu , neden dısarda onca kadın varken buradan bırıne dil döküyorlar yalandan yere
ooo bdsm fetiş fantazi alırım bir dal dasjdopasdjpüaspğd.
Tek kelimeyle embesil sürüsü bunlar...
Harbi var mi burada sapiklar bilmiyodum la ben. d
Köle değil ama ayak öpüp koklamak istiyom ben
Jiletleyesim geldi yine
ilkel insanlar;kölelilk biteli yıllar oldu
Ne koparirsam kaygisi..
buneya üsenmemişbu bukadar yazmış
Modern kölelik istiyor bunlar
bana böyle mesajşlar gelmiyor bilemiycem
Boyunlarına tasma bağla gezdir bunları
engelle geç onları
Bende senin kolen olayim